• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benancımla ilk buluşmamız

Efsane

bendeniz,güneş55
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2007
3.764
27
683
70
İzmir
kk da 3 yıldır birbirimizi sadece fotoğraflarımızdan ve mesajlarımızdan olsda gönül bağı kurduğumuz ,birbirimizi çok sevdiğimiz ,canım arkadaşım benanımla yüz yüze ilk buluşmamız,,ama ne buluşma ,ellerinde çiçeklerle yüzünde o güzel gülümsemesiyle ,sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi,birbirimizi tanışıp kaynaştık ,,canım arkadaşım sayende çok güzel ve özel bir gün geçirdim,her şeye çok teşekkür ederim ,iyiki varsın ,kk, iyiki varsın iyiki seni tanımışım ,kendi güzel yüreği güzel arkadaşım...
G]
[/IMG].
[/COLO
24912_383855878577_519613577_3840578_7448734_n.jpg

24912_383855883577_519613577_3840579_741658_n.jpg

Son düzenleme:
çok sevimlisiniz
maşaallah
devamlı olsun inşaallah dostluğunuz:)

bende bu güneşim aa pardon efsanem nerde diyordum ya yine buluşma ve siz ve arkadaşını çok tatlısınız güzelsiniz harikasınız sizi sevyom ve öptüm :1hug::nazar::nazar: nazara gelmeyin:nazar:

ınanmıyorum ... kocaman bır suprız oldu bana ...:)
canım yaaa ....
ya sen o gunes gıbı gulec yuzunle kırk yıldır tanıyormusum .... ozlemısım gıbı ....geldın bana ...
dıngın ... sakın huzurlu varlıgınla oyle mutlu oldum kı ...
ılk bulusmamızda hemen tanıdım senı ... kocaman sarıldım ....
ıyıkı tanıdım ... ıyıkı varsın dedırttın bana ....
cok tesekkur ederım ...
burada gercek hayatta bıle otesı dostlugun ıcın ....
ve bızlere yureklerı yorum yazanlarada kocaman tesekkur ederım ....
sevgı ıle... aşk ıle... muhabbet ıle ....

günümüzde bitmeye yüz tutan dostlukların yeniden kurulması,ve kurulan dostlukların bir ömür boyu sürmesi dileğimle .:içelim::içelim:... çok güzelsiniz hanımlar... kızzz efsaneeee gezme artık bak burada çatlayalar varrrrkötükedihüsokötükedihüso :nazar::nazar::nazar:

Back
X