Bencan Burun Estetiği Ameliyat

hayatım benımde amelıyat sonrası burnumda kabuklanmalar oldu ama pansumanlar bıtınce bıttı senın nekadar oldu amelıyat olalı,hem nasıl eğilir burnun ya cok sasırdım ılk defa duydum gıtseydın hemen doktoruna benım doktorum Allah razı olsun her sorumu net bır sekılde cevaplıyor hastadan önce zaten olmayan yada ters gıden bırsey varsa kendısı rahat olmuyor yaa

İnşallah canım inşalaahhh amelyatın çok başarılı geçer dediğin gibi bünye ile alakalı sanırım yapışıklık bende sadece sabah uyandığımda oluyor

Amelyat olalı yaklaşık 3 yıl oldu şeklini çok beğeniyorum ama iç kısmı eğrildi yani tek taraftan rahat nefes alamıyoyorum doktor konusunda çok şanslıymışsın canım sanırım benim bu durumum daha önce burnumu kırmış olmamdan kaynaklanıyor.. Bişey sorucam canım seninde burnunun uç kısmı sert değilmi ???

yok hayatım benım sertlık falan kalmadı amelıyat olmadan öncekı yumusaklıga döndu bıtanem ya

doktor daha değişeceğini söyledi ama çok kavisli olamayacağını söyledi. Şuanlık ona inanmak zorundayım .bakalım ne olacak.

evet gerçekten de pişman olmak kötü şuan biraz daha şişliklerim inmiş durumda aslında. problemim şişlikle değildi kavissiz olduğundandı. Ama doktor erken olduğunu söyledi. Biraz daha kavisli eskisine nazaran ama neden en iyisi olmasın diyor insan.

Bence 6 ay sonra hala bir değişikilik yoksa o zaman telaşlanın. Daha çok değişecek burnunuz telaş etmeyin şimdiden..

canım bende erdinc ak a amelyat olmak istiyorum amelyat olalı nekadar zaman gecti ve suanda burnun nasil yorumlarını alabilirmiyim??

şişlikler ilk aylaraa göre çok indi. 2.5 ay oldu benim. ama kavis istediğim gibi değil. 3. ayımda tekrar kontrole gidicem zaten kıkırdak eklendiği için yan tarafına korkuyorum biraz şişliğinden inmez falan diye.ama bence erdinç beye olacaksan çoook iyi anlatman lazım derdni .:)

canım bende erdinc ak a amelyat olmak istiyorum amelyat olalı nekadar zaman gecti ve suanda burnun nasil yorumlarını alabilirmiyim??

çigdem senın resımlerını gordum burnun gayet kawıslı v hos:)sen dr beye nasıl tarıf etmıstın ıstedıgın burnu??

bencan senın resımlerını gorebılırmıyım ekledim sen dr beye nasıl tarıf etmıstın ıstedıgın burnu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…