- Konu Sahibi hersey_mumkun
-
oooo bayanlar sohbeti bayağı ilerletmişiniz bende akşam yemeğini yiyeeğim birazdan bugun yediklerimi yazayım şöyle toptan
sabah ile ara birleşti 9:30 kalkınca
2 dilim çavdar ekmeği
1 D.peynir
öğlen
200 gr kadar haşlanmış tavuk göğsü
bol salata
2 D.çavdar ekmeği
ara
1 çay bardağığ yourt
2 kaşık yulaf
akşam
1 kase tarhana çorbası
4 yemek kaığı ıspanak
1 kase yoğurt
2 litre su içtim 45 dk yürüyüş akşamda yeşil çay ve normal cayla tamamlarım inş. kociş tatlı yada başka birsey getirmez kaçamak yapmak ıstemıyorum
kızlar ben menülerimi paylaşamıyorum
çünkü yediklerim midemde durmuyor ayıptır sölemesi(
birazdan iş çıkışı eşim alacak beni doktora gidecez acile gidecem şimdilik belki iğne falan yaparda geçer bulantım
kızlar ben menülerimi paylaşamıyorum
çünkü yediklerim midemde durmuyor ayıptır sölemesi(
birazdan iş çıkışı eşim alacak beni doktora gidecez acile gidecem şimdilik belki iğne falan yaparda geçer bulantım
kımsecıkler yok buralarda gunluk menumu yazayım
sabaheynır,2 3 zeytın,salatalık domates,2 dlm tambugday ekmegı
öğlen:nohut yemegı 1 tabak,1 kasede yogurt,1 bardak lımonata evde oğlum ıcın kendım yaptım kendımınkını sekerını cok az koydum
ara:yarım seftalı 1 ısırık mısır
aksam:hamsı tava azcık yagda pişirilmiş 1 tabak lımonlu roka 3 tane karalahana dolması (kaynanam yapmıs ust katımda oturuyor sıcak sıcak yolladı dayanamdım 3 tane ıle kapattım aksam yemegını )
2.5 lıtre su oldu yatana kadar 3 olur belkı
gamzecım karadenızlıyız galıbahamılyken benımde dusmustu 2 aykadar kullandım ama yazdıgın ılac degıldı.sonra doktor sutunden hazır gelıyor dıye bebegınınkı tembellık yapabılır dıyınce bıraktım.
düşünebiliyorum oyle bı anlattınkı benımde canım cektı :))))) iyiki kayınvalıdemden uzagım benımkıde senınkı gıbı hamarat elıde cok lezzetlı
hos geldın burcu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?