Bence Herşey Mümkün!!! Zayıflamak da mümkün !!! Ya Sizce???

oooo bayanlar sohbeti bayağı ilerletmişiniz bende akşam yemeğini yiyeeğim birazdan bugun yediklerimi yazayım şöyle toptan

sabah ile ara birleşti 9:30 kalkınca

2 dilim çavdar ekmeği
1 D.peynir

öğlen
200 gr kadar haşlanmış tavuk göğsü
bol salata
2 D.çavdar ekmeği

ara

1 çay bardağığ yourt
2 kaşık yulaf

akşam

1 kase tarhana çorbası
4 yemek kaığı ıspanak
1 kase yoğurt

2 litre su içtim 45 dk yürüyüş akşamda yeşil çay ve normal cayla tamamlarım inş. kociş tatlı yada başka birsey getirmez kaçamak yapmak ıstemıyorum

kızlar ben menülerimi paylaşamıyorum
çünkü yediklerim midemde durmuyor ayıptır sölemesi (
birazdan iş çıkışı eşim alacak beni doktora gidecez acile gidecem şimdilik belki iğne falan yaparda geçer bulantım

nedir bu kocalardan çektiğimiz bnmkide zorla yediriyo, geçen gün surat astı insan hatır için yer dedi

Son düzenleme:
Evet cnm sorma yaa ne zaman diyete başlasam ya kadayıf tatlısı ya şekerpare yada çiğköfte getiriyor bunlarada dayanamam nefsimi körertiyim derken nefsim o diyeti kör ediyor ama istediğim kiloya inene kadar yemeyeceğim

gecmıs olsun canım ıdrar yolu enfeksıyonu falan olduysan o cok mıgde bulantısı yapıyor

kımsecıkler yok buralarda gunluk menumu yazayım

sabaheynır,2 3 zeytın,salatalık domates,2 dlm tambugday ekmegı

öğlen:nohut yemegı 1 tabak,1 kasede yogurt,1 bardak lımonata evde oğlum ıcın kendım yaptım kendımınkını sekerını cok az koydum

ara:yarım seftalı 1 ısırık mısır

aksam:hamsı tava azcık yagda pişirilmiş 1 tabak lımonlu roka 3 tane karalahana dolması (kaynanam yapmıs ust katımda oturuyor sıcak sıcak yolladı dayanamdım 3 tane ıle kapattım aksam yemegını )

2.5 lıtre su oldu yatana kadar 3 olur belkı

gamzecım karadenızlıyız galıba hamılyken benımde dusmustu 2 aykadar kullandım ama yazdıgın ılac degıldı.sonra doktor sutunden hazır gelıyor dıye bebegınınkı tembellık yapabılır dıyınce bıraktım.

aksam menum:1tbk sunuberi,3ksk bulgur pilavı,1tbk semızotu salatası
aksam arkadasa gıtmıstık 1avuc cerez ve 1porsıyon meyve yedım.
sımdıde suyumu 3lt tamamlamaya calısacagım

annem kastamonulu canım babamda cankırılı ben dogma buyume bandırmalıyım kendıme bandırmalıyım dıyorum annemde cok yapar halıyle karadenızlı olarak kayvınvalıdem de kastamonulu evlendım ıstanbula geldım altlı ustlu oturuyoruz saolsun yapar verır hemen 1 tabak zaten ben dıyet yaparken cok zorlanıyorum bırgun ınce makarna kulaklı derler makarna tarzı hamurdan acılıp kesılıp yapılıyor kıymalı etlı falan pıser onu yapar verır bırgun karalahana (mancar derız )onunkavurmasını yapar bırgun bulgurlu sacaklısını yapar bırgun bazlamalar tepsı ekmeklerıı tursu kavurmaları oyy oyy dusunun benım halımı bende hıc sevmem yemem demıyorum masallahım var o kunuda

düşünebiliyorum oyle bı anlattınkı benımde canım cektı :))))) iyiki kayınvalıdemden uzagım benımkıde senınkı gıbı hamarat elıde cok lezzetlı

düşünebiliyorum oyle bı anlattınkı benımde canım cektı :))))) iyiki kayınvalıdemden uzagım benımkıde senınkı gıbı hamarat elıde cok lezzetlı

bız kayın valıdelerden sanslı olanlardanız desene

gunaydınnn kızlar nasılsınızz cumanız mubarek olsunnn

kılo bıldırımım baslangıc:81.00

erkenden yazıp cıkayım dedım bırazdan oglumu krese goturucem ordan dr gıdıcem tahlıl sonuclarımı almaya dr gosterıcem geldıgım zaman tekrar gırmeye calısırım opuyprum hepınızıı

günaydın hanımlar arkadaş tavsiyesi üzerine bende aranıza katılmak istiyorum eğer kabul ederseniz...

3 yıllık evliyim ve evlendikden sonra 20 kilo aldım..(( troid hastası olduğumu öğrendim neden bu kadar çok kilo aldım diye araştırırken...
diyetimi yapıp yanında spor yapmak istiyorum ama motivasyona ihtiyacım var eşimin işinden dolayı devamlı taşıdık pek arkadaşım yok yeni yeni arkadaş çevresi ediniyorum işsiz olduğum için pek fazla ortama giremiyorum..( bu işler motivasyon destek olmadan olmuyor en azından benim için.... beni de aranıza alırsanız sevinirim...

Günaydın kızlar

Kilo bildirimi listesini yayınlıyorum herkese başlangıç kilosunun yanına şimdiki kilosunu eklesin
her kilo bildirimi yapacak olan arkadaş, bu listeyi kopyala yapıştırla alıp, kendi kilosunu ekledikten sonra listeyi yeniden yayımlarsa sevinirim

hully 54.5 kılo --------
neslih 95 ----------
herşey mümkün 66.6----------66.4
arzyal 72--------
ayça81 72.1--------
bety21 73.7 ----73.9
kuzumelifim38 64.5 ----64.5
sympathique 68 -------
hmyrali 58.8-
mehay 64.5
gamze-20 81

aramıza yeni katılan arkadaşlar sizlerde listenin sonuna kilolarınızı yazabilirsiniz

Son düzenleme:
hully 54.5 --------
neslih 95 ----------
herşey mümkün 66.6------66.4
arzyal 72--------
ayça81 72.1--------
bety21 73.7 ----73.9
kuzumelifim38 64.5 ----64.5
sympathique 68 -------
hmyrali 58.8-
mehay 64.5
gamze-20 81
Aylademir 70-----69,5

Bende ekledim kendimi ama ben diyete salı günü başladım yanı bugun 4. gunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…