- Konu Sahibi hersey_mumkun
-
kızlar elimde şuan kpss kitabı var biyandan ona bakıyorum bi yandan da arada sizi okuyorum :))
kilit kilota çok güldüm ama hehe
kızlar elimde şuan kpss kitabı var biyandan ona bakıyorum bi yandan da arada sizi okuyorum :))
kilit kilota çok güldüm ama hehe
aa ayni yastaymisiz yeni mi evlendin??evlendiginde kaç kiloydun??ben 55-56 kiloydum genede sisman saniyordum kendimi ahh ahhhnerde o gunler:26:
aa ayni yastaymisiz yeni mi evlendin??evlendiginde kaç kiloydun??ben 55-56 kiloydum genede sisman saniyordum kendimi ahh ahhhnerde o gunler:26:
selaaam
önce dünkü yemediklerimi yaziiiim:kurabiye ,yaş pasta,börek
yediklerim:yoğurtlu makarna salatası 2 kasık,1mücver,1 dlm fırında beş.soslu patatessaat 4 gibi yedim bunları akşam 7 gibi salatalıklı yoğurt yedim....
sabah sirkeli su +30 dk eliptik = -260 kal
kahvltı:1 haş. yum.,maydonoz,dereotu,peynir,1.5 dilim kızrmış çvdr ek.(üzerine kahvaltılık kır.biber sos)sürdüm.
az önce ara:yeşil çay 5 kuru kayısı+30 dk evişi:)
öğlen :çorba, salata ,1 d. kız.ekm. yemeyi düşünüyorum
Evettt kuzumla öğle yemeğimizi yedik şimdi benim için yürüyüş onun için addalara gidiyoruzcanım dişimizi sıkarsak 3 ayda gider kilolar başlıktada olduğu gibi herşey mümkün
Evlendiğimde 53 kiloydum kasımda 4 sene olacak evlendikten sonra 65 çıktım orda bayağı bir kaldım 67 ile hamile kaldım 92 93 le doğuma gittim eve doğumdan 5 gun sonra 86 kiloydum şükür bu rakamları gördüm arada 69 da görüyorum o daha mutlu ediyor beni
bende 31aplayım benn
1981 ekimliyim d. günüm yaklaştı haaevet yaa aplaymissin baya yas farki var aramizda koskoca 12 ay ( diyecektim ama sen hangi ay dogmustun ??)
1981 ekimliyim d. günüm yaklaştı haakocama neyi empoze etmeye başlasam acaba:112:
selam kizlar 1 ocak 2013 tarihine kadar 52 kilo olmak istiyorum ,kalori sepetine gore bu tarihe kadar her gun 944 kalori almam lazimmis ben 1000 kalorinin altina inmek istemedigim için her gun 1000 kalori alip en az 100-200 kalorisini yakmayi dusunuyorum sporla, vakit buldukça tabi...dun biraz fazla kaçirdim 1600 kalori aldim diyetimin bozulmamasi içinde bu hafta 4 gun 717 kalorriyi asmamam lazimmiski haftalik ortalama kalori miktarini asmayayim...yandim ben sadece 4 gunlugune ogunlerimi 2 ogune indiricem sanirim bir dahada almam gereken kaloriyi asmamaya dikkat edeyim bari sonra aci aci çikiyor...
ben en cok aksam 18.00 dan sonra zorlanirim sanmistim cunku epeydir geç saatlerde yemeyi aliskanlik haline getirmistim ama bundan 4 sene once bir ara aksam saat 17.00'dan sonra yemeyerekte cok guzel kilo vermistim onu dusunerek neden yine yapamayayim dedim ve basariyorum saniriminsallah hedefime ulasip yeni yila manken gibi girerim...
benim oglusumunda dogum gunu 11 ekimde az kaldi , sabirsizlikla bekliyor mumlarini ufleyecegi gunu :)))1981 ekimliyim d. günüm yaklaştı haakocama neyi empoze etmeye başlasam acaba:112:
mehaycım hedeflerımız aynı gıbı bende 1ocakta 55 olmak ıstıyorum suan 73um senın kadar ayrıntılı hesap yapmadım ama galıba haftada 1kg falan vermem gerekecek
selaaam
önce dünkü yemediklerimi yaziiiim:kurabiye ,yaş pasta,börek
yediklerim:yoğurtlu makarna salatası 2 kasık,1mücver,1 dlm fırında beş.soslu patatessaat 4 gibi yedim bunları akşam 7 gibi salatalıklı yoğurt yedim....
sabah sirkeli su +30 dk eliptik = -260 kal
kahvltı:1 haş. yum.,maydonoz,dereotu,peynir,1.5 dilim kızrmış çvdr ek.(üzerine kahvaltılık kır.biber sos)sürdüm.
az önce ara:yeşil çay 5 kuru kayısı+30 dk evişi:)
öğlen :çorba, salata ,1 d. kız.ekm. yemeyi düşünüyorum
benim oglusumunda dogum gunu 11 ekimde az kaldi , sabirsizlikla bekliyor mumlarini ufleyecegi gunu :)))
ilk haftalar daha hizli kolo vermen senin yararina olur canim...oldukça fazla kilo vermeye çalis ilk haftalar çunku sonradan kilo vermek yavasliyor hatta duruyor vucut kendini korumaya aliyor falan...isimiz zor ilerleyen asamalarda valla....
ama ne kadar zor olursa olsun bunu basarmam lazim benim ...2 kisi var hayatimda surekli kilomu kiskanan iki sisko ( yani biri sisko digeri cok degil ama boyuna gore fazla onunda kilosu) bu kisiler ben ne zaman kilo alsam seviniyorlar...aman ne olacak canim ye gitsin falan diyorlar onlara inat zayiflamak istiyorum birazda...beni gorunce sok olmalilar ve bu sever sevinememeliler , uzulmeliler!!
eyy masallah ne yaptin sen canim yaa nerdeenn nereyee
ben evlendigimde 56 idim sonra 60 a ciktim sonra 64 e hamile kaldim 64 kiloyla...asiri bulanti ve kusmalardan 59 a geri dustum sonra ilk 4 ay hiç kilo almadim sadece eski kiloma ulasabildim zar zor sonraki aylarda 6. ay da kusmalar bitince yedim her istedigimi yinede buna ragmen toplamda 13 kilo aldim ve 77 oldum ...doguma 77 ile girdim eve geldigimde 69 kiloydum hizla verdim kilolarimi...oglum 7 aylikken 59 kiloydum ben ama sonra yedimm yedimm yedimmm oldum 64.5 simdi yine vermeye çalisiyorum uzuluyorum bu kadar aldim diye ama sen benden betermissininsallah kisa zamanda verirsin canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?