Bence Herşey Mümkün!!! Zayıflamak da mümkün !!! Ya Sizce???

aa ayni yastaymisiz yeni mi evlendin??evlendiginde kaç kiloydun??ben 55-56 kiloydum genede sisman saniyordum kendimi ahh ahhh nerde o gunler:26:

Evlendiğimde 53 kiloydum kasımda 4 sene olacak evlendikten sonra 65 çıktım orda bayağı bir kaldım 67 ile hamile kaldım 92 93 le doğuma gittim eve doğumdan 5 gun sonra 86 kiloydum şükür bu rakamları gördüm arada 69 da görüyorum o daha mutlu ediyor beni

ayça kayanın listesini yapmaktan vazmı geçtin cnm bende öğlende tavuk göğüs haşlama salata ayran düşünüyorum

selam cnm ikindi arada salatalıklı yoğurt yicem,
akşama balık yapcam,onun için öğlen böyle,
canım listeyi o günkü menüye göre yada kafama göre değiştiriyorum bide çok fazla sıkmıyorum kendimi nede olsa uzuuuuun bi diyet sürecim olcak bu kilolar gidene kadarrr offff offf:96:

Evettt kuzumla öğle yemeğimizi yedik şimdi benim için yürüyüş onun için addalara gidiyoruz canım dişimizi sıkarsak 3 ayda gider kilolar başlıktada olduğu gibi herşey mümkün

Evettt kuzumla öğle yemeğimizi yedik şimdi benim için yürüyüş onun için addalara gidiyoruz canım dişimizi sıkarsak 3 ayda gider kilolar başlıktada olduğu gibi herşey mümkün

canım inşallah yaa ben yapı olarak aceleciyim birazda ondnbnde çocukları bklyrum okuldan gelsinler yicez 13:00 gibi.
size iii gezmeler öp bıdıgı bnm yerime

eyy masallah ne yaptin sen canim yaa nerdeenn nereyee
ben evlendigimde 56 idim sonra 60 a ciktim sonra 64 e hamile kaldim 64 kiloyla...asiri bulanti ve kusmalardan 59 a geri dustum sonra ilk 4 ay hiç kilo almadim sadece eski kiloma ulasabildim zar zor sonraki aylarda 6. ay da kusmalar bitince yedim her istedigimi yinede buna ragmen toplamda 13 kilo aldim ve 77 oldum ...doguma 77 ile girdim eve geldigimde 69 kiloydum hizla verdim kilolarimi...oglum 7 aylikken 59 kiloydum ben ama sonra yedimm yedimm yedimmm oldum 64.5 simdi yine vermeye çalisiyorum uzuluyorum bu kadar aldim diye ama sen benden betermissin insallah kisa zamanda verirsin canim...

mehaycım hedeflerımız aynı gıbı bende 1ocakta 55 olmak ıstıyorum suan 73um senın kadar ayrıntılı hesap yapmadım ama galıba haftada 1kg falan vermem gerekecek

sabah suyumu ıcmeyı unuttum ( kahvaltı 1dlm ekme,k 6kzmş patates ,2haslanmıs yumurta, 1domates
ara:1kuru ıncır

1981 ekimliyim d. günüm yaklaştı haa kocama neyi empoze etmeye başlasam acaba:112:
benim oglusumunda dogum gunu 11 ekimde az kaldi , sabirsizlikla bekliyor mumlarini ufleyecegi gunu :)))
mehaycım hedeflerımız aynı gıbı bende 1ocakta 55 olmak ıstıyorum suan 73um senın kadar ayrıntılı hesap yapmadım ama galıba haftada 1kg falan vermem gerekecek

ilk haftalar daha hizli kolo vermen senin yararina olur canim...oldukça fazla kilo vermeye çalis ilk haftalar çunku sonradan kilo vermek yavasliyor hatta duruyor vucut kendini korumaya aliyor falan...isimiz zor ilerleyen asamalarda valla....
ama ne kadar zor olursa olsun bunu basarmam lazim benim ...2 kisi var hayatimda surekli kilomu kiskanan iki sisko ( yani biri sisko digeri cok degil ama boyuna gore fazla onunda kilosu) bu kisiler ben ne zaman kilo alsam seviniyorlar...aman ne olacak canim ye gitsin falan diyorlar onlara inat zayiflamak istiyorum birazda...beni gorunce sok olmalilar ve bu sever sevinememeliler , uzulmeliler!!

yavrum yemedigin kalmamis ki senin
hesap ver bakayim neden yedin bu kadar

kıskananlar çatlasın
merak ettim yahu kim bunlar?

canım bben evlendikten sonra işten ayrıldım evdeydim yedimde yedim kilo aldığımın farkındaydım ama en fazla 60 olmusumdur dıyordum tartıya bir çıktım 69,700 şok oldum uykularım kaçtı sonra 62 kadar geri düştüm sonra bebiş için tedaviye başladım ilaçlar felan 65 67 arası gidip gelirken hemile kaldım 6. aya kadar 70 tim ramazan girdi gece ye gündğz ye canım ne cektı ıse yedım kilo alıyorum dıye kısmadım kendimi hiç sonuç ortada sukur gıttı doğum kılosu 3 kılo kaldı sonra evlılık kılosunu vereceğim inş.

merhaba hanımlar yenı bır mısafır kabul edıyormusunuz kısaca kendımı tanıtayım gamze ben 24 yasındayım bır tane oğlum var 3.5 yasında kendımce kılo verme adına bırseyler yapıyorum arada bozuyorum falan fılan
hıpotrıoıd hastasıyım artı pkom var ve ınsulın dırencım var kılo vermem bıraz zor oluyor gram gram ancak gıdıyor şimdilik kısaca bunlar yarın oğlene kadar baslangıc kılo bıldrımımı yaparım ve sızlerle devam ederım
bırazdan cıkıp oglumu kresten almaya gıdıcem daha sonra pazara falan gıdıcem banada yuruyus olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…