Bence Herşey Mümkün!!! Zayıflamak da mümkün !!! Ya Sizce???

ooo sen listeye tam uymuşsun inş. verirsin tebrikler
geçmiş olsun canım.
bide beni düşünün iddiaya girdik ya yok iskender yiyelim yok tatlı alimmi allahım ya sinir oluyorum :113:
oyyyy bayılırım valla allah kolaylık versin sana bende cnkırılıyım cnm sen neresinden hemşoo.
geçmiş olsun ve hoşgeldin cnm
73.9.....................................
al bendende o kadar

günaydın cnlarım kızım diş cıkrıyo galiba sabaha kdr uyumadık doğru düzgün bikaç gündür huysuzluk yapıo bugün geç kalktım..
tabi spor falanda yapamadım ama tartıldım moralim cok bozuk yaa fazla cıktım 2 haftadır böyle diyetime dikkat ediyorum spor yapıyorum ama gitmiyo dr. gitcem kan tahlili yaptırcam kızımdan önce hormon bozukluğu vardı adet düsensizliği pko falan vardı baktırcam bide doğum sonrası regl olamadım halaa ya 8 ay olcak haftaya offf
sabah ara bir oldu tabi 10:00.1 dlm cvdr ekm. 1 çatal peynir,2 zeytin 1salkım üzüm,

Son düzenleme:
hully 54.5 kılo --------
neslih 95 ----------
herşey mümkün 66.6----------66.4
arzyal 72--------
ayça81 72.1--------72.4
bety21 73.7 ----73.9
kuzumelifim38 64.5 ----64.5
sympathique 68 -------
hmyrali 58.8-
mehay 64.5
gamze-20 81

hully 54.5 kılo --------
neslih 95 ----------
arzyal 72--------
ayça81 72.1--------72.4
bety21 73.7 ----73.9
sympathique 68 -------
hmyrali 58.8-
mehay 64.5
gamze-20 81
burcu__85----84.6

..:))) aman ne çok vermişim incecik olmuşum

günaydın cnlarım kızım diş cıkrıyo galiba sabaha kdr uyumadık doğru düzgün bikaç gündür huysuzluk yapıo bugün geç kalktım..
tabi spor falanda yapamadım ama tartıldım moralim cok bozuk yaa fazla cıktım 2 haftadır böyle diyetime dikkat ediyorum spor yapıyorum ama gitmiyo dr. gitcem kan tahlili yaptırcam kızımdan önce hormon bozukluğu vardı adet düsensizliği pko falan vardı baktırcam bide doğum sonrası regl olamadım halaa ya 8 ay olcak haftaya offf
sabah ara bir oldu tabi 10:00.1 dlm cvdr ekm. 1 çatal peynir,2 zeytin 1salkım üzüm,[/QUOTE]

cnm bende 6 ay olmadım dr gittim hersey normal çıktı hormon testınde sadece yumurta tembelliği var dedi kiloya bağladı ilaç verdi bana ilaçla regli oldum endekroloji bölümüne yönlendirdi beni ama daha gidemedim çunku hastaneye gidip randevu almam gerekiyor hastaneye gittim ama geç kalmısım millet sabah 5 te gelip randevu alıyormus sabah 5 tede gidemem

sabah 7:30 :2 D.çavdar ekmeği, 1 kibrit kutusu kadar B.peynir, 4 zeytin, 1 kupa şekersiz çay

Ara 10:30 : 1 çay bardağı süt içine 1 çay kaşığı kahve karıştırıp içtim

selaaammm ben geldim çitirdaslarim nasilsiniz????

kilom bu sabah 64.1 pazartesi 64.5 tim 400 gr vermisim yani 4 gunde olsun moral bozmak yok aynen devam

hos geldın canım bende trıoıd hastasıyım kılolar zor verılıyor ama yavas yavasda olsa gıdıyor canım

cankırı ılgaz ödemiş köyü hemserımmm
kucuk bebegınmı var allah bagıslasın zor oluyor dıs cıkarma donemlerı kızımdan once pko vardı demıssın nasıl hamıle kaldın canım benımde dogumdan once yoktuda sonra olustu sımdı 2. bebgı ıstıyoruz ama olmuyor gercı 5 ayudır korunmuyoruzda dr gıttım rahım fılmı ıstedı tuplerın durumuna bakıcam bazen sezeryan sonrası yapısıklık falan oluyor dedi eger normal cıkarsa klomen falan verıcem ıgne verıcem dedi

hully 54.5 kılo --------
neslih 95 ----------
arzyal 72--------
ayça81 72.1--------72.4
bety21 73.7 ----73.9
sympathique 68 -------
hmyrali 58.8-
mehay 64.5
gamze-20 81
burcu__85----84.6
mehay---64.5-----64.1

bu hafta pazartesi kilo bildirimi yaptigimiz için kimse fazla kilo verememis ...sadece 2 kisi (burcu ve ben ) 400 gr vermis digerleri verememis...ama gayet normal 4 gunde anca bu kadar olur...moralinizi bozmayin kizlar

Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum

ben bi sağlığıma kavuşayım da ondan sonra sizi sağlam gaza getiricem hepberaber haftada 4 gün 30 ar dk yürüyüş yapalım diyorum ne dersiniz??

Sokakta yürüyemeyenler bnm gibi evde leslie sensone la yürüyebilir

tesekkur ederim canim...dun lesliyle yurudum 15 dakika yuruyebildim 1. part 'i yaptim oglum uyandi birakmak zorunda kaldim da ben su mille leri anlamadim habire 1 mille yaziyor nedenki??2 mille geçemedim gitti

gecmıs olsun bırsey dedımı dr ben elımden geldıgınce dısarda yuyumeye calısıyorum gercı hava ne kadar mıusıt olur bılemıyorumda

tesekkur ederim canim...dun lesliyle yurudum 15 dakika yuruyebildim 1. part 'i yaptim oglum uyandi birakmak zorunda kaldim da ben su mille leri anlamadim habire 1 mille yaziyor nedenki??2 mille geçemedim gitti

canım 1 mil ortalama 15 dk civarı sürüyor, 2 mil 30 dk, 3 mil 45 dk

hemen sana 1 mil, 2 mil ve 3 mil lik yürüyüşlerin linklerini atıyorum

part part yapmana gerek yok bunlar tek parça halinde

1 mil: Exercise TV/Start walking at home 1 mile with Leslie Sansone - YouTube
2 mil: Exercise TV / Start walking at home 2 miles with Leslie Sansone - YouTube
3 mil: Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube

gecmıs olsun bırsey dedımı dr ben elımden geldıgınce dısarda yuyumeye calısıyorum gercı hava ne kadar mıusıt olur bılemıyorumda

saol canım iğne vurdu yolladı acil doktoru
hafta içi uzman doktora gidicem iyileşmessem
bende sıksık idrar yolu iltihabı oluyor bu mevsimde, ayrıca midem de gastrit var
bu ara alkol, sigara falan içtim onlarda kötü yaptı
dikkat edicem artık (

çok saol canim benim....

cnm bende 6 ay olmadım dr gittim hersey normal çıktı hormon testınde sadece yumurta tembelliği var dedi kiloya bağladı ilaç verdi bana ilaçla regli oldum endekroloji bölümüne yönlendirdi beni ama daha gidemedim çunku hastaneye gidip randevu almam gerekiyor hastaneye gittim ama geç kalmısım millet sabah 5 te gelip randevu alıyormus sabah 5 tede gidemem

sabah 7:30 :2 D.çavdar ekmeği, 1 kibrit kutusu kadar B.peynir, 4 zeytin, 1 kupa şekersiz çay

Ara 10:30 : 1 çay bardağı süt içine 1 çay kaşığı kahve karıştırıp içtim[/QUOTE]
canım sen emziriyormuydun benmki emiyo hala ve dr. bi ark. 2 yaşına kadar olmayabilir demiş

canım bende çerkeşlym. benm pko 2 çocukdan sonra cıktı biri 13 digeri 10 yasında küçük 8 aylık olcak,, hem düznli adet için hem bebek istemediğim için 6 yıl d. kontrol ilacı kullandım ara ara tahlil için dr. ilacı bıraktırıp ara verdiriyordu işte o arada hamile kalmışımtabi ben şokkk tam bi sürpriz yani:111:hiçç beklemediğim bişeydi ama oldu işte balkızım..
darısı tüm çocuk isteyenlerin başına inşallah

kilo verenleri gönülden tebrik ediyorum darısı başıma inşallah..

canım sen emziriyormuydun benmki emiyo hala ve dr. bi ark. 2 yaşına kadar olmayabilir demiş

canım bende çerkeşlym. benm pko 2 çocukdan sonra cıktı biri 13 digeri 10 yasında küçük 8 aylık olcak,, hem düznli adet için hem bebek istemediğim için 6 yıl d. kontrol ilacı kullandım ara ara tahlil için dr. ilacı bıraktırıp ara verdiriyordu işte o arada hamile kalmışımtabi ben şokkk tam bi sürpriz yani:111:hiçç beklemediğim bişeydi ama oldu işte balkızım..
darısı tüm çocuk isteyenlerin başına inşallah

kilo verenleri gönülden tebrik ediyorum darısı başıma inşallah..[/QUOTE]

allah bagıslasın canım amaın hayırlısıyla tabı evlat ısteyenlere allhım versın

Selam kizlar benin kilom 67 bugun yani 1 kilo vermis gorunuyorum, kalori hesaplamaya devam ediyorum daha. 1500 hic gecmedim genelde 1100 yada 1200 falan oluyor Bikac gundur hic gelemiyorum kizim hasta demistim hala o hasta ve evde hepimize geçirdi hem o hem ben hic cekilmiyoruz insallah tez Zamanda atlatiriZ. hully 54.5 kılo --------
neslih 95 ----------
arzyal 72--------
ayça81 72.1--------72.4
bety21 73.7 ----73.9
sympathique 68 ----------67
hmyrali 58.8-
mehay 64.5
gamze-20 81
burcu__85----84.6
mehay---64.5-----64.1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…