- Konu Sahibi hersey_mumkun
-
merhaba hanımlar yenı bır mısafır kabul edıyormusunuz kısaca kendımı tanıtayım gamze ben 24 yasındayım bır tane oğlum var 3.5 yasında kendımce kılo verme adına bırseyler yapıyorum arada bozuyorum falan fılan
hıpotrıoıd hastasıyım artı pkom var ve ınsulın dırencım var kılo vermem bıraz zor oluyor gram gram ancak gıdıyor şimdilik kısaca bunlar yarın oğlene kadar baslangıc kılo bıldrımımı yaparım ve sızlerle devam ederım
bırazdan cıkıp oglumu kresten almaya gıdıcem daha sonra pazara falan gıdıcem banada yuruyus olucak
çatlayacaklar zaten adim gibi eminim...esimin 2 akrabasi canim:26:kıskananlar çatlasın
merak ettim yahu kim bunlar?
tedaviyle hamile kaldin sanirim...bende tedaviyle hamile kaldim genelde herkes tedaviden kilo aldim diyor aksine bende hiç almazdim hatta birazda dikkat etsem verirdim...ilk 6 ay fazla almamissin sonra çok abartmissin gerçekten en tehlikeli donem son 3 ay zaten...birdahaki hamileliginde sana tecrube olmus olur bu durum dikkat edersin artik canim...sonra çok zor oluyor kilolari geri vermek...canım bben evlendikten sonra işten ayrıldım evdeydim yedimde yedim kilo aldığımın farkındaydım ama en fazla 60 olmusumdur dıyordum tartıya bir çıktım 69,700şok oldum uykularım kaçtı sonra 62 kadar geri düştüm sonra bebiş için tedaviye başladım ilaçlar felan 65 67 arası gidip gelirken hemile kaldım 6. aya kadar 70 tim ramazan girdi gece ye gündğz ye canım ne cektı ıse yedım kilo alıyorum dıye kısmadım kendimi hiç sonuç ortada sukur gıttı doğum kılosu 3 kılo kaldı sonra evlılık kılosunu vereceğim inş.
merhaba hanımlar yenı bır mısafır kabul edıyormusunuz kısaca kendımı tanıtayım gamze ben 24 yasındayım bır tane oğlum var 3.5 yasında kendımce kılo verme adına bırseyler yapıyorum arada bozuyorum falan fılan
hıpotrıoıd hastasıyım artı pkom var ve ınsulın dırencım var kılo vermem bıraz zor oluyor gram gram ancak gıdıyor şimdilik kısaca bunlar yarın oğlene kadar baslangıc kılo bıldrımımı yaparım ve sızlerle devam ederım
bırazdan cıkıp oglumu kresten almaya gıdıcem daha sonra pazara falan gıdıcem banada yuruyus olucak
hoşgeldin gamze
kaç kilosun?? spor yapıyormusun,?
ben 26 yaşındayım çalışıyorum izmirdeyim bende kısaca kendimi tanıtayım dedim :))
heh buldun yasitini sor bakalim
artık topiğin en küçüğü ben değilim
aşkolsun yemediklerimi yazdım ya yaaaa PASTA,BÖREK KURABİYE, yemedimmmmm!!!yavrum yemedigin kalmamis ki senin
hesap ver bakayim neden yedin bu kadar
aynen kim bunlar:117:gerçii herkesin var bi kıskananı diyetini bozmaya çalışanı neyyyse.görümcek yada elticik mi???acabaaakıskananlar çatlasın
merak ettim yahu kim bunlar?
hoşgeldin canım .merhaba hanımlar yenı bır mısafır kabul edıyormusunuz kısaca kendımı tanıtayım gamze ben 24 yasındayım bır tane oğlum var 3.5 yasında kendımce kılo verme adına bırseyler yapıyorum arada bozuyorum falan fılan
artık topiğin en küçüğü ben değilim
benim oglusumunda dogum gunu 11 ekimde az kaldi , sabirsizlikla bekliyor mumlarini ufleyecegi gunu :)))
bnde bende 11 ekimmm
ben gidip firinda kabak mucver yapip geleyim oglusum uyurken...2 dilimi 150 kaloriymis zatensonrada lesliyle takilirim biraz
Oo beybi seni çok sportmen gördüm
evet canim dogru tespitaşkolsun yemediklerimi yazdım ya yaaaa PASTA,BÖREK KURABİYE, yemedimmmmm!!!
aynen kim bunlar:117:gerçii herkesin var bi kıskananı diyetini bozmaya çalışanı neyyyse.görümcek yada elticik mi???acabaaa
hoşgeldin canım .
heee sende apla oldun bak
Oo beybi seni çok sportmen gördüm
mehaycım çatlasın patlasın herkes
gamzecim hosgeldın.hıpotirodi için ilac kullanıyormusun
hos buldıum tesekkur ederımmm tanıstıgıma memnun oldumhoşgeldin gamze
kaç kilosun?? spor yapıyormusun,?
ben 26 yaşındayım çalışıyorum izmirdeyim bende kısaca kendimi tanıtayım dedim :))
hosbuldummmmm canımmm evet gram gramda olsa gıtsın yeterkı gıtsınnn aslında ben dıkkat ettıgım zaman guzel verıyorum da 5 gun yapıyorum 6. gun bozuyorum buyuzden 1 ılerı bır gerı oluyorçatlayacaklar zaten adim gibi eminim...esimin 2 akrabasi canim:26:
tedaviyle hamile kaldin sanirim...bende tedaviyle hamile kaldim genelde herkes tedaviden kilo aldim diyor aksine bende hiç almazdim hatta birazda dikkat etsem verirdim...ilk 6 ay fazla almamissin sonra çok abartmissin gerçekten en tehlikeli donem son 3 ay zaten...birdahaki hamileliginde sana tecrube olmus olur bu durum dikkat edersin artik canim...sonra çok zor oluyor kilolari geri vermek...
çok geçmis olsun canim , hosgeldin aramizaolsun varsin gram gram gitsin yeterki gitsin...
sanırım en kucuk ben oluyorum artıkkkartık topiğin en küçüğü ben değilim
hosbuldumm canımmmmaşkolsun yemediklerimi yazdım ya yaaaa PASTA,BÖREK KURABİYE, yemedimmmmm!!!
aynen kim bunlar:117:gerçii herkesin var bi kıskananı diyetini bozmaya çalışanı neyyyse.görümcek yada elticik mi???acabaaa
hoşgeldin canım .
heee sende apla oldun bak
mehaycım çatlasın patlasın herkes
gamzecim hosgeldın.hıpotirodi için ilac kullanıyormusun
yasasiiinnnarkadasimin kayinvaldesi turkiyeden bana simit getirmis yarin sabay çayla simit var menumde....3 senelik uzuuunn bir aradan sonra ilk defa simit yiyecegim ne çokda ozlemistim.... gurbetlik iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?