Bence Herşey Mümkün!!! Zayıflamak da mümkün !!! Ya Sizce???

hoşgeldin gamze
kaç kilosun?? spor yapıyormusun,?

ben 26 yaşındayım çalışıyorum izmirdeyim bende kısaca kendimi tanıtayım dedim :))

kıskananlar çatlasın
merak ettim yahu kim bunlar?
çatlayacaklar zaten adim gibi eminim...esimin 2 akrabasi canim:26:
tedaviyle hamile kaldin sanirim...bende tedaviyle hamile kaldim genelde herkes tedaviden kilo aldim diyor aksine bende hiç almazdim hatta birazda dikkat etsem verirdim...ilk 6 ay fazla almamissin sonra çok abartmissin gerçekten en tehlikeli donem son 3 ay zaten...birdahaki hamileliginde sana tecrube olmus olur bu durum dikkat edersin artik canim...sonra çok zor oluyor kilolari geri vermek...

çok geçmis olsun canim , hosgeldin aramiza olsun varsin gram gram gitsin yeterki gitsin...

ben gidip firinda kabak mucver yapip geleyim oglusum uyurken...2 dilimi 150 kaloriymis zaten sonrada lesliyle takilirim biraz

yavrum yemedigin kalmamis ki senin
hesap ver bakayim neden yedin bu kadar
aşkolsun yemediklerimi yazdım ya yaaaa PASTA,BÖREK KURABİYE, yemedimmmmm!!!
kıskananlar çatlasın
merak ettim yahu kim bunlar?
aynen kim bunlar:117:gerçii herkesin var bi kıskananı diyetini bozmaya çalışanı neyyyse.görümcek yada elticik mi???acabaaa
hoşgeldin canım .
artık topiğin en küçüğü ben değilim

heee sende apla oldun bak

çok hızlısınız kızlar hızınıza yetişemiyorum.kiloları vermedede böyle oluruz ıns. ama tabı o zaman sızden gerı kalmamam lazım

evet canim dogru tespit elti boy 1.55 kilo 65 en az gorumce 1 boy 1.52 kilo 64 gorumce 2 boy 162 kilo 93 ve ben boy 170 kilo 64 simdilik....onceki kilolarim 60 in altindaydi hep dusun nasil kiskanmasinlar
Oo beybi seni çok sportmen gördüm

ayiptir soylemesi biraz oyleyimdir....

kizlar bu sabah paylastigim menumu unutun vazgectim aksama 2 dilim firinda kabak mucver (150 kalori) yiycem çayla...simdiye kadar yediklerimde soyle:

[1] limonata (250ml) 0.5 büyük bardak 52.5
[2] Kabak Yemeği 0.5 TABAK 120
[3] Ekmek 1 DİLİM 65
[4] Mercimek Çorbası 0.7 KASE 189
[5] Ev Temizlemek 60 dak 40.635
[6] Dost Yoğurt 125 GRAM 99.25
[7] Domates 1 ADET 14
[8] Labne Peyniri 20 GRAM 40
[9] Ekmek 2 DİLİM 130
[10] Şeker (küp) 2 ADET 39
[11] Çay 2 ADET 10
Toplam : 718.115 kal.

simdi lesliye basliyorum oglum uyanana kadar ne kadar yaparsam artik 25 dakika yapsam 153 kalori yakarmisim 718 den 153 çikarsa 565 kalori kaliyor bugun yediklerimden aksamada 2 mucver çay 175 kalori etti 740 kalori supermiyim neyim ben yaaaa

bende bi ara sayıyodum kaloriyi burda öyle bi sistem varsa bende yazabilirim buraya kalori sepetini kullanmayalı epey oldu canım istedi

yasasiiinnn arkadasimin kayinvaldesi turkiyeden bana simit getirmis yarin sabay çayla simit var menumde....3 senelik uzuuunn bir aradan sonra ilk defa simit yiyecegim ne çokda ozlemistim....gurbetlik iste

hoşgeldin gamze
kaç kilosun?? spor yapıyormusun,?

ben 26 yaşındayım çalışıyorum izmirdeyim bende kısaca kendimi tanıtayım dedim :))
hos buldıum tesekkur ederımmm tanıstıgıma memnun oldum
24 yasındayım evlıyım 3.5 yasında bır oğlum var ev hanımıyım
81 kiloyum spor sabahları oğluma krese goturuyorum gıdıp gelmem yarm saat suruyor havanın durumuna gore onu krese bıtrakınca parka yuruyus yapmaya gıdıyorum 1 saat yuruyorum fırsat buldukca bazen evde plates yapıyorum stepper later denılen spor aletım var bazen onu kullanıyorum yanı ortaya karısık tam bır duzen yok spor konusunda ınsallah onuda sıraya koyarımm

kılo vermek ıstıyorum cunku 2. bebegı ıstıyoruz fakat pkom var kılo vermem gerektıgını soyledı dr kontrolundeyım kısmetse yakında rahım fılmı cektırıcem ve tedavıye baslacak
ılk bebegımde hıc sorun yasamadım hamıle kalırken ama 2.yı tutturamadık bır turlu
bu arda topiğin en kucugu ben mı oluyorum şimdiiiii
hosbuldummmmm canımmm evet gram gramda olsa gıtsın yeterkı gıtsınnn aslında ben dıkkat ettıgım zaman guzel verıyorum da 5 gun yapıyorum 6. gun bozuyorum buyuzden 1 ılerı bır gerı oluyor
artık topiğin en küçüğü ben değilim
sanırım en kucuk ben oluyorum artıkkk
hosbuldumm canımmmm
mehaycım çatlasın patlasın herkes
gamzecim hosgeldın.hıpotirodi için ilac kullanıyormusun

hosbuldum canımmm evet kullanıyorum levotron ıcıyorum tatlımm

kızlarr nekadar guzel sıcak bır karsılama oldu tesekkur ederımmmm

bu arda kızlar bırkacgun once aile hekımımde kan tahlılı yaptırdım herzaman zaten trıoıd ve seker olcumumu yaptırıyordum ılac kullandıgım ıcın dozunu ayarlamak acısınndan
uzun zamandırda halsızlık cekıyordum b12 vıtamının eksıklıgıne demır eksıklıgınede bakıldı ve asırı kansız cıktım vucudumdada b13 vıtamını yok denecek kadar azmıs bana kan hapları verdı b12 vıtamın hapları verdı ve bana demezmı dıkkat et bunlar elınde olmasada cok kılo yapar ozellıkle kan hapları dedi tabı ben sok zaten cok ıhtıyacım da varya haplar sayesınde kg almazsam
saglıgım ıcım mecburen ıcıyorum elımden geldıgıncede dıkkat etmeye calısıyorum yedıklerıme kılo yapmasın dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…