Bence Herşey Mümkün!!! Zayıflamak da mümkün !!! Ya Sizce???

ayçacım benden sana tavsiye saat 8 den sonra hiç bişey yeme, ozaman kesin verirsin
hatta mümkünse bu saati daha erkene çek eğer imkanın varsa saat 7 den sonra bişi yeme
meyve bile yeme ozaman garanti verirsin

merhaba kızlar
şükür sınavı atlattım, ama henüz sağlığıma kavuşamadım
c.tesi günü acile gittik serum taktılar, yarın doktordan randevu aldım doktora gidicem

bugunkü yediklerim
sabah:
1 yemek kaşığı bal, 1 dilim tulum peyniri, 1 dilim üçgen peynir, 1 kepekli gevrek, 1 bardak şekersiz çay

öğlen;

barbunya yemeği, 1 dilim ekmek, 1 kaşık yoğurt

ara olarak saat 4 te muz yiyeceğim

selam kizlar nasilsiniz ? bu aralar ozellikle 2 gundur 1300 kalorilere çiktim gene kendime gelmem lazim, bu sabah yediklerim bunlar benimde:

[1] Çay 2 ADET 10
[2] Şeker (küp) 2 ADET 39
[3] Bal 0.2 YEMEK KAŞIĞI 14
[4] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[5] Ekmek 1.5 DİLİM 97.5
[6] Menemen 0.3 PORSİYON 53.7

Toplam : 289.2 kal.

bugunku menım

sabah:1 tatlı kasıgı bal şifa nıyetıne sonra trıoıd ılacımı ıctım

kahvaltıyla oğlen bırlestı sacma bırseyler oldu:2 kasık yogurt 1 tatlı kasıgı yulaf 3 tane cevız

ara:2 dılım tb ekmek tost domates salatalık

aksam:ıspanakla yogurt yıyecegım

bu aksami da 1200 kaloriyle kapatmis bulunuyorum

[1] Cappy Portakal Suyu (200 ML) 1 ADET 93
[2] Kısır 4 YEMEK KAŞIĞI 250
[3] Tavuk Kanat 3 ADET 270
[4] Şeker (küp) 2 ADET 39
[5] Çay 2 ADET 10
[6] Aerobik 20 dak 121.79
[7] Kısır 6 YEMEK KAŞIĞI 375
[8] Çay 2 ADET 10
[9] Şeker (küp) 2 ADET 39
[10] Bal 0.2 YEMEK KAŞIĞI 14
[11] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[12] Ekmek 1.5 DİLİM 97.5
[13] Menemen 0.3 PORSİYON 53.7

Toplam : 1204.41 kal.

niye kimse ne yedigini paylasmiyor ki?:44::44:

h-mümkün cnm akşam yemeklerim 19:00 pek geçmiyor zaten yatmadan önce meyve yememse gece kızım emiyor ondan :)
mehaycım ben ne yesem buraya yetiştiriyorm
17:00-1 avuç yeşil üzüm
19:00-1 tbk y. mercimek, 5 kaşık z.yağlı pırasa,1 kşk yoğurt,1dlm çvdr ekmk.,salata.
şimdiiiii bol kalorili şeyler yapiciiim yarın misafirim var.

iyi akşamlar hanımlar bu gün yaptıklarımı özet geçeyim

sabah uyanır uyanmaz 20 dk spor leslie 1 mil yürüyüş videosunu yaptım yani

kahvaltı 1 yumurta peynir zeytin domates ve şekersiz çay yanında 2 dilim ekmek

ara öğün bir avuç üzüm

öğle yemeği eşim kek istemişti ona kek yaptım öğle yemeğinde 2 dilim kek ve şekersiz çay içtim..:)) kaçamak yaptım bir nevi

ara öğün yok

akşam yemeği sebzeli tavuk 3 yemek kaşığı ... 2 yemek kaşığıda pilav ve yarım kase yoğurt

akşam yemeğimi 6 da yedim ve 7 gibi leslie ile 2 mil videosunu yaptım 30 dk

2 litre su içtim yatmadan öncede 1 bardak süt içmeyi planlıyorum hanımlar

not: bu arada kızlar bu leslie ile yürüyüş videoları süper zamanınız varsa mutlaka deneyin tavsiye ederim

mehaycım şahsen kendim azıcık dıyetı bozuyor gibi olsam elım varmıyor buraya yazmaya sızınde motıvasyonunuzu dusurmek ıstemıyorum

mehaycıgım senın yaptıgın gıbı her yedıgımızın kalorısını nerden hesaplıyoruz bende denemek ıstıyorum

günaydın bayanlar nerdesiniz? bugün misafirim var inş. fazla kacırmam..
sabah 1 su brdgı süt içine 3 yemk kaş.nesfit kırmızı meyveli...
gerisi allah bilir.

iyi ediyorsun canim , zaten yazmayinca abartiyor insan, kacamaklarin ardi arkasi kesilmiyor o zaman...ama sen supersin takipteyim senide gayet iyi gidiyorsun bence
mehaycım şahsen kendim azıcık dıyetı bozuyor gibi olsam elım varmıyor buraya yazmaya sızınde motıvasyonunuzu dusurmek ıstemıyorum

mehaycıgım senın yaptıgın gıbı her yedıgımızın kalorısını nerden hesaplıyoruz bende denemek ıstıyorum
kalori hesabiyla diyet yapmak çok zevkli canim hem her istedigini yiyorsun hem zayifliyorsun... motivasyonunda hiç dusmuyor bundan dolayi...kalorisepeti diye bir site var oraya uye ol... hergun ne yedigini ne kadar yedigini her ogunden sonra yaz sana herseyi hesapliyor....

Son düzenleme:
günaydın bayanlar nerdesiniz? bugün misafirim var inş. fazla kacırmam..
sabah 1 su brdgı süt içine 3 yemk kaş.nesfit kırmızı meyveli...
gerisi allah bilir.

çok kaçirmamaya çalis canim ama yinede kaçirirsin mutlaka o yuzdende aksam menunun kalorisini dusur yada hiç yeme yarin vicdanin rahat olsun

Kizlaaarrr alin size benden bir iyilik....burda bir fransiz kanalinda her sabah verilen fitnes dersleri var ben izleyemiyorum o saatte kalkip yapamiyorumda ama you tube de var dun denedim inanin butun vucudunu ates basiyor insanin ve hareket ettirmediginiz yeriniz kalmiyor...lesli gibi hep ayni hareketler degil...kollar, bacaklar, kalçalar , bel, gobek her taraftan esit incelirsiniz bu 55 dakikalik fitnesi haftada en az 3-4 kere yaparsaniz...deneyin memnun kalicaksiniz ben artk bununla zayifliycam...iste link...

Gym Direct - du 04/02/2012 - YouTube

yan tarafta daha kisa parçalar halindede var hangi bolgeye ihtiyaciniz varsa o bolge için yapin ama insan inceldigini farkediyor bununla inanin....

Son düzenleme:
nasılsınız kızlar gıremedım bugun dr gıttım rahım fılmımı cektırdım ama ne cektırme canımdan can gıttı cok zor landım sag tupum tamamen acıkmıs guzel dedı sol tupum mınıımum acıkmıs ama hamıle kalmaya engel değil dedi bakalım ılac verdı ne olacak

canim benim çok zor onu yaptirmak bilirim bende çektirmistim kan revn içinde kalmistim ve ardindan bayildim...sedyeyle geri içeri tasidilar sonrasinda beni neler geldi basima neler...çok geçmis olsun sanada...kaç senedir bebegin olmuyor??

[1] Aerobik 60 dak 361.38
[2] Simit (susamlı) 1 ADET 260
[3] Ton Balığı Ayçiçek Yağlı 1 ADET(80 GR) 183
[4] Ekmek 3 DİLİM 195
[5] Şeker (küp) 2 ADET 39
[6] Çay 2 ADET 10
[7] Çekme Helva 33 GRAM 134.053
[8] Domates 0.5 ADET 7
[9] Şeker (küp) 2 ADET 39
[10] Çay 2 ADET 10
[11] Ekmek 2 DİLİM 130
[12] Krem Peyniri 50 GRAM 170.5

Toplam : 816.173 kal.

evet kizlar bugun yediklerimi yazmamistim iste buyrun hepsi burda...yalniz ton balikli sandvic yapicam aksama ton baligi ekmek ve domatesten onu henuz yemedim ama yinede akledim aksama birdaha yazamam diye...dun fazla kaçirmistim bugun oglende fazla kaçirinca 1 saat fitnes yaparak tam 360 kalori yaktim...ama bacaklarim tir tir titriyor valla su ter içinde kaldim ama degdi kendimi su an çok saglikli hissediyorum...bundan sonra bu fitnesi haftanin en az 3 yada 4 gunu yapicam...sonrada bildirim gunu suprizlerle karsinizdayim

saol tesekkur ederım cnm bende tek gıtmedım kuzenımın esıyle gıttım ıyıkıde onunla gıtmısım kanamam falan olmadı cok ama canım cok yandı bas donmeme oldu kalkamadım segyeden sonra benı kaldırıp oturtular ozaman bır basım dondu ıyımısın falan dıye sordular kuzenımın esıne seslendıler gelıp yardımcı olun arkadasına bası dondu sanırım dediler neyse zarzor gıyımdım hemen oturdum sonrasında bıraz ama sancım falan yarım saat kadar cok oldu bas donmem mıde bulnatım ıgne yaptıralım dedi drum bıraz daha durayım ona gore yaptırız dedim sonrasında gectık bıraz sıkayetlerım benım bır oğlum var 3.5 yasında ıkıncıyı ıstıyoruz 4 ay oldu korunmayalı hamıle kalamdım pkom var zaten dogumdan sonra oldu hıpotrıoıdım var bunlar zaten hamıle kalmayızorlastırı demıstı dr klomen verdı sım dı onu kullan dedı yumurta takıbı yapıcaz dedı

senın nedır durumun canım bebegın varmı sende sanırım hamıle kalamadıgın ıcın cektırdın

canim ben çektireli çok oldu , 5-6 sene onceydi...evet hamile kalamiyordum sonra tedaviyle oldu, oglum 3 yasina girecek bir dahaki ay... simdi ikinciyi istiyoruz olmuyor yine...senin ilki kendiligindenmi olmustu???
bu arada kaç yasindasin sen?

Son düzenleme:
canim ben çektireli çok oldu , 5-6 sene onceydi...evet hamile kalamiyordum sonra tedaviyle oldu, oglum 3 yasina girecek bir dahaki ay... simdi ikinciyi istiyoruz olmuyor yine...senin ilki kendiligindenmi olmustu???

hayırlısıyla llah ısteyen herse versın evet canım 1 sene hap ıle korundum bıraktık 1 ay adet gordum hamıle kaldım hatta tahlı falan yaptı dr hıpotrıodı oldugumu ve sanslı oldugumu soyledı bu yuzden hamıle kalamayan cok ınsan var dedi zorlanmadım ılkınde ıkıncı bızı ugrastırcak sanırım klomen verdı sımdı bırdaha ay kullan bıtınce gel yumurta takıbı yapıcaz ıgne vurucaz dedi
24 yasındayım cnm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…