- Konu Sahibi hersey_mumkun
-
günaydınn sabah:sirkeli su+25 dk. eliptik
kahvaltı:1 yumurta, 2zeytin,2 dlm ekmek,1salatlık,1 y.k.lor,1tutm dereotu, sekersz cay.
arada 11 gibi kahveli süt içecegim...
ya çok üzgünüm kilo veremiyorum ben yaaabırak vermeyi alıyorum sanki morlim sıfır diyet yaparak benden başka kğ alan yoktur heralde.
nerde yanlış yapıyorum bennn:2:
mehaycım şahsen kendim azıcık dıyetı bozuyor gibi olsam elım varmıyor buraya yazmaya sızınde motıvasyonunuzu dusurmek ıstemıyorumbu aksami da 1200 kaloriyle kapatmis bulunuyorum
[1] Cappy Portakal Suyu (200 ML) 1 ADET 93
[2] Kısır 4 YEMEK KAŞIĞI 250
[3] Tavuk Kanat 3 ADET 270
[4] Şeker (küp) 2 ADET 39
[5] Çay 2 ADET 10
[6] Aerobik 20 dak 121.79
[7] Kısır 6 YEMEK KAŞIĞI 375
[8] Çay 2 ADET 10
[9] Şeker (küp) 2 ADET 39
[10] Bal 0.2 YEMEK KAŞIĞI 14
[11] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[12] Ekmek 1.5 DİLİM 97.5
[13] Menemen 0.3 PORSİYON 53.7
Toplam : 1204.41 kal.
niye kimse ne yedigini paylasmiyor ki?:44::44:
iyi ediyorsun canim , zaten yazmayinca abartiyor insan, kacamaklarin ardi arkasi kesilmiyor o zaman...ama sen supersin takipteyim senide gayet iyi gidiyorsun benceh-mümkün cnm akşam yemeklerim 19:00 pek geçmiyor zaten yatmadan önce meyve yememse gece kızım emiyor ondan :)
mehaycım ben ne yesem buraya yetiştiriyorm
17:00-1 avuç yeşil üzüm
19:00-1 tbk y. mercimek, 5 kaşık z.yağlı pırasa,1 kşk yoğurt,1dlm çvdr ekmk.,salata.
şimdiiiii bol kalorili şeyler yapiciiim yarın misafirim var.
mehaycım şahsen kendim azıcık dıyetı bozuyor gibi olsam elım varmıyor buraya yazmaya sızınde motıvasyonunuzu dusurmek ıstemıyorum
kalori hesabiyla diyet yapmak çok zevkli canim hem her istedigini yiyorsun hem zayifliyorsun... motivasyonunda hiç dusmuyor bundan dolayi...kalorisepeti diye bir site var oraya uye ol... hergun ne yedigini ne kadar yedigini her ogunden sonra yaz sana herseyi hesapliyor....mehaycıgım senın yaptıgın gıbı her yedıgımızın kalorısını nerden hesaplıyoruz bende denemek ıstıyorum
günaydın bayanlar nerdesiniz? bugün misafirim var inş. fazla kacırmam..
sabah 1 su brdgı süt içine 3 yemk kaş.nesfit kırmızı meyveli...
gerisi allah bilir.
nasılsınız kızlar gıremedım bugun dr gıttım rahım fılmımı cektırdım ama ne cektırme canımdan can gıttı cok zor landım sag tupum tamamen acıkmıs guzel dedı sol tupum mınıımum acıkmıs ama hamıle kalmaya engel değil dedi bakalım ılac verdı ne olacak
canim benim çok zor onu yaptirmak bilirim bende çektirmistim kan revn içinde kalmistim ve ardindan bayildim...sedyeyle geri içeri tasidilar sonrasinda beni neler geldi basima neler...çok geçmis olsun sanada...kaç senedir bebegin olmuyor??
saol tesekkur ederım cnm bende tek gıtmedım kuzenımın esıyle gıttım ıyıkıde onunla gıtmısım kanamam falan olmadı cok ama canım cok yandı bas donmeme oldu kalkamadım segyeden sonra benı kaldırıp oturtular ozaman bır basım dondu ıyımısın falan dıye sordular kuzenımın esıne seslendıler gelıp yardımcı olun arkadasına bası dondu sanırım dediler neyse zarzor gıyımdım hemen oturdum sonrasında bıraz ama sancım falan yarım saat kadar cok oldu bas donmem mıde bulnatım ıgne yaptıralım dedi drum bıraz daha durayım ona gore yaptırız dedim sonrasında gectık bıraz sıkayetlerım benım bır oğlum var 3.5 yasında ıkıncıyı ıstıyoruz 4 ay oldu korunmayalı hamıle kalamdım pkom var zaten dogumdan sonra oldu hıpotrıoıdım var bunlar zaten hamıle kalmayızorlastırı demıstı dr klomen verdı sım dı onu kullan dedı yumurta takıbı yapıcaz dedı
senın nedır durumun canım bebegın varmı sende sanırım hamıle kalamadıgın ıcın cektırdın
canim ben çektireli çok oldu , 5-6 sene onceydi...evet hamile kalamiyordum sonra tedaviyle oldu, oglum 3 yasina girecek bir dahaki ay... simdi ikinciyi istiyoruz olmuyor yine...senin ilki kendiligindenmi olmustu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?