- Konu Sahibi hersey_mumkun
-
Kızlar adet olacağım canım çok tatlı istiyor ama yemiyorum. Şeytan git şöyle 1 dilim yaş pasta ye diyor 2 gündür ama onun yerine hurma yiyiyorum inşallah hemen adet olurumda geçer bu krizzzzzzzzzz :)))9
gecmıs olsun tekrar canımmmbugun daha iyiyim bety cim
idrar yollarında kanamalı iltihap varmış
iğne ve ilaç verdi, iğneler bitince tekrar gidicem doktora
bende sabahları tarçınlı süt içiyordum tatlı krizim tutmasın diye
ama şimdilik tarçına ara verdim :))
kayınpeder köyden arı poleni ve bal getirtmiş midem ağrıyor diye
şimdili sütü arıpolenli içiyorum üstünede bal yiyorum 1 yemek kaşığı
mide ağrısı çeken varsa tavsiye ederim beni baya bi rahatlattı
internetten baktım bagışıklık sistemini de güçlendiriyormuş
canım bugun ayca kaya melek programında adet dönemınde canı tatlı ıstıyenler ıcın kılo aldırmayan tatlı tarıfı verdı tabı hemen aldım
4 adet kuru kayısı
4 adet kuru hurma
4 adet kuru sıyah erık
5 6 adet sıyah çekırdeklı uzum kuru olandan bunları su ıcerısınde 15 20 dk kadar haslayıp yumusatıyorsun sonra blendrdan gecırıp pure halıne getıyorsun uzerıne badem cevız fındık serpip afıyetle yıyorsun
canım bırde tarcını dene:1meyvenın ustune toz olarak ekleyebılırsın,1bardak yrm yaglı sute toz olarak ekleyebılırsın,kabuk tarçını sıcak suda demleyip içebilirsin yada 1gece onceden suya 1 elma dilimleyip kabuk tarcını ekleyıp sabah kalkınca suyu ıcebılırsın.
canim siteye girince mail adresini ve siteye uye olurken kullanacagin sifreyi girerek açabilirsinmerhabalarr kızlar ben geldimm dünkü menümü paylaşamıycamçünkü yaptıklarımın hepiciğinin tadına baktım
(ya napim canım çok güzel yapmışım vesselam elime sağlık)ama bugün devam ediciim tabiki.
sabah 2 bardak su ,menemen ,sekersiz cay,2dlm ekmk.
geç kahvaltı yaptım ara yok .evde yokum bugün.
gerisini akşam paylaşırım.
mehaycım ben kalori sepetine üye oldum ama açamıyorm yaw.
Mrb kizlar ben kac gundur gelemedim, kaynanm ameliyat ildu, sonrasinda onu ziyarete gelenler, kizim hala hasta ve 4 tane birden dis cikariyor, birde yetmez telefonumu sattik zaten bilgisayar bozuktu telden idare ediyordum, yarin bildirim gunu bende simdiden esiminkinden yazayim dedim, ben bu hafta ne kilo aldim nede verdim suan ayni 67 kiloyum ve kilo vermeden cok almadigima cok sevindim listeye eklersiz :)
liste falan yapilmamis ama yinede bildireyim kilomu dun hastanede ne bulduysam yedim hepside hamur isiydi o yuzden verdigim kilolarin bir kismi geri gelmis ve kilom 63.6 yani tam 500 gr cik gitmisolsun bunada sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?