Bence Herşey Mümkün!!! Zayıflamak da mümkün !!! Ya Sizce???

Kızlar adet olacağım canım çok tatlı istiyor ama yemiyorum. Şeytan git şöyle 1 dilim yaş pasta ye diyor 2 gündür ama onun yerine hurma yiyiyorum inşallah hemen adet olurumda geçer bu krizzzzzzzzzz :)))9

bende sabahları tarçınlı süt içiyordum tatlı krizim tutmasın diye
ama şimdilik tarçına ara verdim :))
kayınpeder köyden arı poleni ve bal getirtmiş midem ağrıyor diye
şimdili sütü arıpolenli içiyorum üstünede bal yiyorum 1 yemek kaşığı

mide ağrısı çeken varsa tavsiye ederim beni baya bi rahatlattı
internetten baktım bagışıklık sistemini de güçlendiriyormuş

bugun daha iyiyim bety cim
idrar yollarında kanamalı iltihap varmış
iğne ve ilaç verdi, iğneler bitince tekrar gidicem doktora
gecmıs olsun tekrar canımmm

bende sıfa nıyetını ac karnına 1 tatlı kasıgı bal yıyorum koyden alıyoruz organık kestane balı bayagı ıyı gelır bagısıklıgımızı guclendırı en azından

yarın deneyeceğim... Tarif için çok tşekkür ederim

Bu akşam yatarken tarçınlı süt içeceğim belki iyi gelir.

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız 2 gündür pek giremiyorum nete eşime süpriz hazırlıcam diye koşuşturuyorum...ama ihmal etmedim diyeti bugün pek birşey yiyemedim evle uğraş eşimle ilgilen derken yemekleri geçiştirdim hep şimdi 45 dk spor yaptım öldüm bittim her yerimden ter fışkırıyor...:)))

biraz hızlanıcam hem sporda hem yedilerimde bayrama 1 ay kaldı...yarından itibaren ekmeği kesiyorum ve de sporu 1.30 saate çıkarıyorum hayırlısı bakalım..

bu arada haımlar cuma mı tartılıyoruz??

bugunku menummm

sabah:kalkınca ac karnına bal 1 tatlı kasıgı sıfa nıyetıne sonra ılacım (trıoıd ıcın )
2 dılım tam tahıllı ekmek peynır 3 tane zeytın domates salatalık bıber 2 catal nutella

öğlen:2 tane armut 1 bardak sut

aksam :1 tane çupra fırında yagsız bırkactane acıbıber tursusu 1 tane salatalık tursusu 4 kasık makarna

saat 8 gıbı 1 dılım kavun 2 3 tane cevız

bety cim menünü inceledim gayet güzel

bende azönce kahvaltımı yaptım

sabah aç karnına 1 çay bardağı arı polenli süt, 1 yemek kaşığı bal

kahvaltı; yarım simit, 1 dilim tulum peyniri, 1 bardak şekersiz çay

kızlar topık pek sessız kımsecıkler yok bugun yuruyusumu yaptım 1 saat kaar menumu detaylı aksam yazarım paraza gıttım dolastım bırazdanda oğlumu almaya gıdıcem yarına mısafırlerım var hazırlık falan yapıcam gorusmek uzereee

Mrb kizlar ben kac gundur gelemedim, kaynanm ameliyat ildu, sonrasinda onu ziyarete gelenler, kizim hala hasta ve 4 tane birden dis cikariyor, birde yetmez telefonumu sattik zaten bilgisayar bozuktu telden idare ediyordum, yarin bildirim gunu bende simdiden esiminkinden yazayim dedim, ben bu hafta ne kilo aldim nede verdim suan ayni 67 kiloyum ve kilo vermeden cok almadigima cok sevindim listeye eklersiz :)

canim siteye girince mail adresini ve siteye uye olurken kullanacagin sifreyi girerek açabilirsin

çok gemis olsun canim , bilirim dis çikarma donemi en zor donemlerden Allah kolaylik versin sana...

liste falan yapilmamis ama yinede bildireyim kilomu dun hastanede ne bulduysam yedim hepside hamur isiydi o yuzden verdigim kilolarin bir kismi geri gelmis ve kilom 63.6 yani tam 500 gr cik gitmis olsun bunada sukur

liste falan yapilmamis ama yinede bildireyim kilomu dun hastanede ne bulduysam yedim hepside hamur isiydi o yuzden verdigim kilolarin bir kismi geri gelmis ve kilom 63.6 yani tam 500 gr cik gitmis olsun bunada sukur

evet cnm liste yapmamıştım çünkü sempatikle benden başka kilo bildirimi yapan olmamıştı

birazdan liste hazırlayacam

yanlışım olursa düzeltin

neslih 95 ----------93,8
herşey mümkün 66.6----------66.4-------- 65.7
arzyal 72--------
ayça81 72.1--------72.4
bety21 73.7 ----73.9---------------72.7
kuzumelifim38 64.5 ----64.5
sympathique 68 ----------67------------67
hmyrali 58.8-
gamze-20 81
burcu__81----84.6 -------84.2
mehay---64.5-----64.1--------63.6

Bu gün sadece 4 kişi kilo bildirimi yaptı
Geçen haftaki performansı göremedim diğer kızlarda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…