Bence Herşey Mümkün!!! Zayıflamak da mümkün !!! Ya Sizce???

sansin varmis gerçekten çok beklememissin ilkini , insalla 2. de hemen olur...bak bir topik daha var orasida ilgini çeker belki ben bir ordayim bir burda...hamile kalamayan ve kilo vermek isteyenlerin topigi liste yaptik gel istersen orayada ....http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...pmaya-karar-veren-kilolu-anne-adaylari-6.html

birde yasini sormustum ben??:44::44:

gamze,mehay Allah yardımcınız olsun arkadaşlarım.umarım gonlunuze gore olur.başka topiclere gidip bizi ihmal etmeyın sakın.kuserım bak sonra

1]

Ekmek

2 DİLİM

130

[2]

Yeşil Zeytin

6 adet

42

[3]

Lahmacun

2 ADET

500

[4]

Domates

3 ADET

42

[5]

Elma

1 ADET

60

[6]

Şeftali

1 ADET

60

[7]

Pepsi Light, Küçük

1 ADET

0

[8]

antep fıstığı

30 adet

120

[9]

yumurta

2 adet

160

1şişe malt içeceği:80kal

Toplam :

1194 kal.

Slm kızlar günaydınnnn

mesajlarınızın hepsini okudum maşallahınız var, kilo bildirmine az kaldı, diyeti bozmak yok

sabah dolaptan armut çıkarmıştım ara öğün yaparım diye yanıma almayı unutmuşum ya (

selam kizlar bugun bende kahvaltida baya yedim:
40 gr peynir , 3 yesil biber, yarim domates ama buyuktu, 1 yumurta, 2 dilim ekmek, cay....

gamze,mehay Allah yardımcınız olsun arkadaşlarım.umarım gonlunuze gore olur.başka topiclere gidip bizi ihmal etmeyın sakın.kuserım bak sonra

olur mu canım benım bırakırmıyız hem burda hem ordayız orda hamıle kalamayanlar olarak cogunluktayız tabıı

Son düzenleme:
tunaydın kızlar nasılsınız her sabah 7 de kalkıyorum benım maroton baslıyor bugun yuruyusede basladım hayırlısıyla
sabah ogloumu krese goturdum ordan park cok yakın oraya gıttım yuruyus parkurları var orda 20 tur tempolu yurudum tam 1.5 saat surdu ordan geldım kahvaltımı yaptım sımdıde evımı sılıp supurucem sonra oğlumu almaya gıdıcem sponra gorusuruz kızlar menumude aksam hepsını yazarımm

merhabalarr kızlar ben geldimm dünkü menümü paylaşamıycam çünkü yaptıklarımın hepiciğinin tadına baktım
(ya napim canım çok güzel yapmışım vesselam elime sağlık)ama bugün devam ediciim tabiki.
sabah 2 bardak su ,menemen ,sekersiz cay,2dlm ekmk.
geç kahvaltı yaptım ara yok .evde yokum bugün.
gerisini akşam paylaşırım.
mehaycım ben kalori sepetine üye oldum ama açamıyorm yaw.

Merhaba kızlar bende gayet ıyı giderken eltimin azızlığıne uğradım

sabah : 1 yumurta 1 dilim ekmek
ara : 1 bardak süt
öğlen : tavuklu salata buraya kadar guzeldı takı eltım hamur kızartması getırene kadar 5 tane yedim akşam sadece sebze yemeği yiyerek dengelemeyı dusunuyorum vede yeme ıslemını 5 te tamamlamayı boylece bıraz telafi ederim sanırım.

bırde ben ayça kayanın 1 haftada 3,5 kılo dıyetını yapıyorum ve sadece 600 gr vermıs görunuyorum bugun 1 hafta oldu sanırım 2 gune kadar reglı olacağım ondan :44:

bugunkü sabah ve öğlen menülerim

sabah; yarım simit, 1 üçgen peynir, 1 şekersiz çay

ara: 1 yeşil elma

öğlen; 1 tavuk but, bulgur pilavı, 2 kaşık yoğurt, yarım salatalık

Kızlar adet olacağım canım çok tatlı istiyor ama yemiyorum. Şeytan git şöyle 1 dilim yaş pasta ye diyor 2 gündür ama onun yerine hurma yiyiyorum inşallah hemen adet olurumda geçer bu krizzzzzzzzzz :)))9

Kızlar adet olacağım canım çok tatlı istiyor ama yemiyorum. Şeytan git şöyle 1 dilim yaş pasta ye diyor 2 gündür ama onun yerine hurma yiyiyorum inşallah hemen adet olurumda geçer bu krizzzzzzzzzz :)))9

canım bırde tarcını dene:1meyvenın ustune toz olarak ekleyebılırsın,1bardak yrm yaglı sute toz olarak ekleyebılırsın,kabuk tarçını sıcak suda demleyip içebilirsin yada 1gece onceden suya 1 elma dilimleyip kabuk tarcını ekleyıp sabah kalkınca suyu ıcebılırsın.

canım bugun ayca kaya melek programında adet dönemınde canı tatlı ıstıyenler ıcın kılo aldırmayan tatlı tarıfı verdı tabı hemen aldım

4 adet kuru kayısı
4 adet kuru hurma
4 adet kuru sıyah erık
5 6 adet sıyah çekırdeklı uzum kuru olandan bunları su ıcerısınde 15 20 dk kadar haslayıp yumusatıyorsun sonra blendrdan gecırıp pure halıne getıyorsun uzerıne badem cevız fındık serpip afıyetle yıyorsun

ayyy canım çekti ya, olsa da yesek
bende ara öğün olarak küçük bir dilim limonlu kek yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…