- Konu Sahibi hersey_mumkun
-
hayırlısıyla llah ısteyen herse versın evet canım 1 sene hap ıle korundum bıraktık 1 ay adet gordum hamıle kaldım hatta tahlı falan yaptı dr hıpotrıodı oldugumu ve sanslı oldugumu soyledı bu yuzden hamıle kalamayan cok ınsan var dedi zorlanmadım ılkınde ıkıncı bızı ugrastırcak sanırım klomen verdı sımdı bırdaha ay kullan bıtınce gel yumurta takıbı yapıcaz ıgne vurucaz dedi
sansin varmis gerçekten çok beklememissin ilkini , insalla 2. de hemen olur...bak bir topik daha var orasida ilgini çeker belki ben bir ordayim bir burda...hamile kalamayan ve kilo vermek isteyenlerin topigi liste yaptik gel istersen orayada ....http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...pmaya-karar-veren-kilolu-anne-adaylari-6.html
birde yasini sormustum ben??:44::44:
gamze,mehay Allah yardımcınız olsun arkadaşlarım.umarım gonlunuze gore olur.başka topiclere gidip bizi ihmal etmeyın sakın.kuserım bak sonra
gamze,mehay Allah yardımcınız olsun arkadaşlarım.umarım gonlunuze gore olur.başka topiclere gidip bizi ihmal etmeyın sakın.kuserım bak sonra
Kızlar adet olacağım canım çok tatlı istiyor ama yemiyorum. Şeytan git şöyle 1 dilim yaş pasta ye diyor 2 gündür ama onun yerine hurma yiyiyorum inşallah hemen adet olurumda geçer bu krizzzzzzzzzz :)))9
Kızlar adet olacağım canım çok tatlı istiyor ama yemiyorum. Şeytan git şöyle 1 dilim yaş pasta ye diyor 2 gündür ama onun yerine hurma yiyiyorum inşallah hemen adet olurumda geçer bu krizzzzzzzzzz :)))9
h.mümkün nasıl oldun canım?
canım bugun ayca kaya melek programında adet dönemınde canı tatlı ıstıyenler ıcın kılo aldırmayan tatlı tarıfı verdı tabı hemen aldım
4 adet kuru kayısı
4 adet kuru hurma
4 adet kuru sıyah erık
5 6 adet sıyah çekırdeklı uzum kuru olandan bunları su ıcerısınde 15 20 dk kadar haslayıp yumusatıyorsun sonra blendrdan gecırıp pure halıne getıyorsun uzerıne badem cevız fındık serpip afıyetle yıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?