- Konu Sahibi hersey_mumkun
-
:))
ceza fikrine bende sıcak baktım, ama yarım saat spor biraz fazla sanki
normalde yarım saat yapamıyoz ki bozunca yapalım
iyi akşamlar kızlar haftasonu olduğu için anca girebildim nete
sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta 1 domates zeytin peynir şekersiz çay
ara yarım avuç fındık
öğle 4 yemek kaşığı taze fasülye yoğurt ve 1 dilim ekmek
ara öğün 1 armut
akşam yemeği orta boy balık ve salata
2 litre su 2 fincan yeşil çay ve yarım saat spor
bence sen bu sekilde devam edersen çok guzel kilo verirsin kisa zamanda...kalori hesabi yapmiyorsun sanirim gunluk ihtiyacini bilip ona gore beslensen daha da iyi sonuclar alirsin bence o zaman kimse tutamaz seni
günaydınn sabah:sirkeli su+25 dk. eliptik
kahvaltı:1 yumurta, 2zeytin,2 dlm ekmek,1salatlık,1 y.k.lor,1tutm dereotu, sekersz cay.
arada 11 gibi kahveli süt içecegim...
ya çok üzgünüm kilo veremiyorum ben yaaabırak vermeyi alıyorum sanki morlim sıfır diyet yaparak benden başka kğ alan yoktur heralde.
nerde yanlış yapıyorum bennn:2:
canım bnm cok sağol cvbın için .bide saglık ocagında yapılan tahlillerde herşey çıkıyomu?
yoksa dahlyeyemi gitmem gerek?????? doğm yapalı 8 ay oldu regl olmadım hala çok sıkıntıdayım:105: biranönce gitmm lazım ama bebiş var işte bikaç güne annm gelcek inş. o zamn gitcem bende bakalım inş. bişey çıkmaz ...doğum öncesi vardı çünkü hormn bozklğ pko vs.:26:
canım bnm cok sağol cvbın için .bide saglık ocagında yapılan tahlillerde herşey çıkıyomu?
yoksa dahlyeyemi gitmem gerek?????? doğm yapalı 8 ay oldu regl olmadım hala çok sıkıntıdayım:105: biranönce gitmm lazım ama bebiş var işte bikaç güne annm gelcek inş. o zamn gitcem bende bakalım inş. bişey çıkmaz ...doğum öncesi vardı çünkü hormn bozklğ pko vs.:26:
tebrikler cnm darısı benim başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?