Bence Herşey Mümkün!!! Zayıflamak da mümkün !!! Ya Sizce???

gunaydiinn nerdesiniz yahu :44:amma uykucusunuz ha tembeller kalkin çabuk
ben kahvaltimi yaptim iste bu sabahki menum:

[1] Bal 0.2 YEMEK KAŞIĞI 14
[2] Zeytinyağı 0.5 Y.KAŞIK 62.5
[3] Elma 0.5 ADET 30
[4] Karper 1 ADET 65
[5] Domates 1 ADET 14
[6] Yesil Biber 1 ADET 12
[7] Doygun Tam Çavdar Ekmeği 1 DİLİM 60
[8] Şeker (küp) 2 ADET 39
[9] Çay 2 ADET 10

Toplam : 306.5 kal.

nasılsınız kızlar haftosunu dıye pek sakın buralar
bugun oldum bıttım yazzlıkların cogunu kaldırdım 1 2 parca bırsey bıraktım gunduzlerı sıcak oluyor dıye kıslıkları uzunkolluları cıkardım tektek utuleedım yerlestırdım tabı bende bıtmıs durumdayım ev sılıp supurmem gerekıyor daha artık onuda yarına bıraktım

selamm kızlar bugün haftasonu olması ve eş çoluk çombak evde olması sbebiyle
sabah ara birleşti:11 gibi -1 yumurta haş. -domat. salatlk-peynir-zeytin-1dlm ekmek-1dlm börek
pazar alışveriş derken öğle akşam da birleşti
17:30-1 tbk çorba-5 kşk taze fasulye-2 kaşık mkrna-salata- yoğurt-2 dlm ekmk
acıkırsam sadece meyve yicem süt içcem.
yarın yokum p.tesi görüşürüz

slm kızlar bende bugun bısuru ıs yaptım cocuk falan derken anca...
menum:sabah 2yumurta,1dlm ekmek,1domates,5zeytın
ara:3kuru ıncır
ogleatates salatası
ara:1ksk fıstık ezmesı
aksam:5ksk sıkmaç

iyi akşamlar kızlar haftasonu olduğu için anca girebildim nete

sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta 1 domates zeytin peynir şekersiz çay

ara yarım avuç fındık

öğle 4 yemek kaşığı taze fasülye yoğurt ve 1 dilim ekmek

ara öğün 1 armut

akşam yemeği orta boy balık ve salata

2 litre su 2 fincan yeşil çay ve yarım saat spor

selaaaamm hafta sonu olsada yinede burdayim evet dunku her telden çaldigim menum uzunlugundan abarttigim belli oluyor zaten...gunluk ihtiyacim 1839 aldigim ortada...ama olsun yinede geçmemisim ya ona sukretmek lazim....

[1] Burçak Yulaflı Bisküvi 20 GRAM 96.4
[2] Tamek Vişne Suyu 0.100 LİTRE 49
[3] Muhallebi 100 GRAM 111
[4] Marul Salata 0.6 PORSİYON 55.8
[5] Fırında Tavuk 0.6 PORSİYON 196.8
[6] Sıcak Çikolata 0.8 ADET 147.2
[7] Tamek Vişne Suyu 0.200 LİTRE 98
[8] Tereyağ 10 GRAM 71.7
[9] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[10] Simit (susamlı) 1 ADET 260
[11] Bal 0.2 YEMEK KAŞIĞI 14
[12] Zeytinyağı 0.5 Y.KAŞIK 62.5
[13] Elma 0.5 ADET 30
[14] Karper 1 ADET 65
[15] Domates 1 ADET 14
[16] Yesil Biber 1 ADET 12
[17] Doygun Tam Çavdar Ekmeği 1 DİLİM 60
[18] Şeker (küp) 2 ADET 39
[19] Çay 2 ADET 10

Toplam : 1467.4 kal.

bence sen bu sekilde devam edersen çok guzel kilo verirsin kisa zamanda...kalori hesabi yapmiyorsun sanirim gunluk ihtiyacini bilip ona gore beslensen daha da iyi sonuclar alirsin bence o zaman kimse tutamaz seni

bence sen bu sekilde devam edersen çok guzel kilo verirsin kisa zamanda...kalori hesabi yapmiyorsun sanirim gunluk ihtiyacini bilip ona gore beslensen daha da iyi sonuclar alirsin bence o zaman kimse tutamaz seni

kalori hesabı yapmıyorum evet canım ama az bucuk birşeyler biliyorum bu konuda birde metabolizmamı artık çok iyi biliyorum
kurbana 8 kilo vermiş olmam lazım babamla iddaya girdik eğer verirsem evime öyle gelecekmiş 3 yıllık evliyim daha evime gelmedi..(

gunaydın kızlar nasılsınız oglumu krese bırakıp geldım kahvaltımı yapıp kuafore cıkıcam ıslerımı halledıcem gorusmek uzereee

günaydınn sabah:sirkeli su+25 dk. eliptik
kahvaltı:1 yumurta, 2zeytin,2 dlm ekmek,1salatlık,1 y.k.lor,1tutm dereotu, sekersz cay.
arada 11 gibi kahveli süt içecegim...
ya çok üzgünüm kilo veremiyorum ben yaaa bırak vermeyi alıyorum sanki morlim sıfır diyet yaparak benden başka kğ alan yoktur heralde.
nerde yanlış yapıyorum bennn:2:

günaydın canım bende senin gibiydim yediklerime dikkat ediyor hergün 5 km yürüyordum ama kilo alıyordum meğer troid bezim çalışmıyormuş..( eğer tahlil yaptırmadıysan değerlerine baktır istersen canım

canım bnm cok sağol cvbın için .bide saglık ocagında yapılan tahlillerde herşey çıkıyomu?
yoksa dahlyeyemi gitmem gerek?????? doğm yapalı 8 ay oldu regl olmadım hala çok sıkıntıdayım:105: biranönce gitmm lazım ama bebiş var işte bikaç güne annm gelcek inş. o zamn gitcem bende bakalım inş. bişey çıkmaz ...doğum öncesi vardı çünkü hormn bozklğ pko vs.:26:

evet mumkunmus zayıflamak
1 Haftada 2 kılo verdım sımdıden :)
Durmak yok duyete devam daha 8 kılo vermem gerekıyor.
Bu sabah arkadaım farkettı zayıfladıgımı acayıp motıve oldum valla :)

canım bir devlet hastanesıne gıt sorunun benımle aynı bende doğumdan sonra 6 ay olmadım tahlıller sonucu yumurta tembelliği çıktı adet sokturucu verdı adet olamadığın için kılon fazla cıkıyor adet olsan emın ol su an 70 in altında cıkarsın bende su an reğlı olucağım ve 500 gr vermıs görunuyorum halen ama adetten sonra emınımkı 68 gösterecek tartı.

bugunku menum

sabah : 1 dilim çavdar ekmeği + 1 dilim peynir + şekersiz çay

ara : kahveli süt

bu arada ebru sallının programı başlamış onunla plates yaptım bıraz kızım rahat vermedı sacımı basımı yoldu şimdide yeşil çayımı içiyorum

öğlen : balık + salata içecek olarakta limonlu soda ıceceğim

canım dahiliye ye git ve hormon testlerini kan testlerini hepsini iste hatta b12 baktır...b12 eksikliği adet düzensizliği yapar..inşallah birşeyin yoktur canım..
yeni doğum yapmışsın allah analı babalı büyütsün yürümeye başlasın senin ufaklık sende kilo falan kalmaz..:)))

saglık ocagın Ynıo aıle hekımıne gıdıcen bakıyorlar canım dersın trıoıd degerlerıme baktırmak ıstıyorum bırde kansızlık b12 falan baktırmak ıstıyorum de hepsını yapıyorlar ben orda yaptırıyorumm

çok sağolun kızlar desteğiniz için :13:haftaya gitcem dr.a bakalım nolcak ..birazdan öğle yemeğini yicem :
ızgara tavuk, salata,1dlm çvdr,ayran.
bugün işim çok temizlik yapyorum:111: işim bitince uğrarım.
öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…