- Konu Sahibi hersey_mumkun
-
sanada geçmiş olsun canım
ilk defa duydum bunu ne ki?? ciddi bişey mi
bu arada ben de izmirdeyim
gecmıs olsun mehay bebıslerımıze acıl sıfalar ıns.
burcu eliptik nasıl bısey hangı bolgelerı calıstırıyor?
vayyy30 dakika hiç durmadanmi yaptin
kaç kalori yaktin peki
merhaba arkadaşlar burayı ayça arkadaşımız tavsiye etti aynı diyeti yapıyoruz imzamdada gördüğünüz gibi kilo malum 70 55 e inmek istiyorum boy 1,65 9 aylık bir kızım var doğum kilosunu vermeye çalısıyorum bundan önce isveç diyeti yaptım 77 den 70 düştüm ama çok baş dönmesi oldu bıraktım
geçmiş olsun bebişlere allah şifa versin bizlerede sabır ve kolaylık....tskr ederım bana gore cıddı bısey.3ay boyuncateshıs konulmamıstı hıc buyumuyor bebısım 5aylık ama 3 aylık gorunumunde.once emmeme problemı vardı sonra emmeye basladı ama buyumedı kan tahlılı ıdrar tahlılı derken bı tahmın yuruttu doktor.senın yedıgın sutun proteını sındıremıyordur. vucud yabancı madde algılayıp savasıyor bagırsaklarında kanama oluyor dedı bu arada vıtamınlerı alamıyormus eger 20gun sonunda devam ederse tamamen emzırmeyı bırakma ıhtımalım varzaten ıştahlıda degıl ek gıdayıda redediyor
gecmıs olsun mehay bebıslerımıze acıl sıfalar ıns.
burcu eliptik nasıl bısey hangı bolgelerı calıstırıyor?
Geçmiş olsun cnm allah tez zamanda bebeğine şifa versin inş. Bende yazayım akşamki menümü
1 kase çorba
4 kaşık ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
eliptikle ben çalışıyorum cnm bisiklet gibi ama daha etkili seviyeleri var mesela tüm bölgeleri çalıştırıyor çünkü ayakta yapıorum ve kollarında sürekli gidip geliyor...
canım aletin dediğine göre 235-250 cal. arası 4.zorluk seviyesinde yapıyorum ben ewet durmadan.
merhaba canım h.geldin burdan paylaşımlara devam ederiz bnm kızımda 8.aya gircek.
geçmiş olsun bebişlere allah şifa versin bizlerede sabır ve kolaylık....
....şimdiii ben gidip sporumu yapıorum 30 dk. kahvaltıdan sonra görüşürüz...
çok tesekkur ederim kizlar duyarliliginiz için Allah razi olsun hepinizden...insallah en kisa zamanda iylesirler...mehay ve bety cim bebişleriniz için geçmiş olsun tekrar(
yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoş geldiniz
önemli olan bu sayfayı devamlı canlı tutmak
herkes gün içinde ne yediğini içtiğini yaptıgı sporları yazarsa iyi olur
ben bugun kahvaltıda;
yarım kepekli simit, şekersiz çay, bir dilim kaşar peyniri ve 5 zeytin yedim
akşamda;
çok az mercimek çorbası, 5 köfte, biraz patates kızartması, 1 dilim ekmek, yarım kase puding (akşam annemdeydik)
cnm kilit yerine kilot yazmışın :)
cnm ne güzel yaa bende 6 dan sonra yememeye çalışıyorum olmuyor eşim geç geldiği için ona yemek hazırlayınca kaçıyor ama 7 once mutlaka yıyorum yemeğimi 5 ten sonra hiç birşey yeyip içmiyormusun açlık hissedince ne yapıyorsun bunu merak ediyorum ayça kaya bir yazısında akşam 6 dan sonra yediklerimiz yağa dönüşüyor demiş bende yemek istemiyorum. birde kızlar aklınızda olsun gürkan kubilay tv programında şöyle dedi eğerki akşama yada yemekte yağlı birşey varsa yemekten yarım saat veya kırkbeş dk. önce 2 tane mandalina yerseniz vucut o yağı hemen atıyormus mandalına yağın vucutta durmasını engelliyormuş
selam kizlar 1 ocak 2013 tarihine kadar 52 kilo olmak istiyorum ,kalori sepetine gore bu tarihe kadar her gun 944 kalori almam lazimmis ben 1000 kalorinin altina inmek istemedigim için her gun 1000 kalori alip en az 100-200 kalorisini yakmayi dusunuyorum sporla, vakit buldukça tabi...dun biraz fazla kaçirdim 1600 kalori aldim diyetimin bozulmamasi içinde bu hafta 4 gun 717 kalorriyi asmamam lazimmiski haftalik ortalama kalori miktarini asmayayim...yandim ben sadece 4 gunlugune ogunlerimi 2 ogune indiricem sanirim bir dahada almam gereken kaloriyi asmamaya dikkat edeyim bari sonra aci aci çikiyor...
ben en cok aksam 18.00 dan sonra zorlanirim sanmistim cunku epeydir geç saatlerde yemeyi aliskanlik haline getirmistim ama bundan 4 sene once bir ara aksam saat 17.00'dan sonra yemeyerekte cok guzel kilo vermistim onu dusunerek neden yine yapamayayim dedim ve basariyorum saniriminsallah hedefime ulasip yeni yila manken gibi girerim...
hahahaayyyyyyy hiç gulecegim yoktu...canim iyiki gordunde uyardin geç olmadan ya rezil olcektim valla
canim 3 gundur aksam 6 dan sonra yemiyorum ve inan hiç açlik hissetmedim ...benim sorunum abur cubur ve tatli yemek aslinda acikmiyorum da canim abur cubur istiyor mesela...ama çok acikirsam tarçinli süt yada bir elmayla yatistiririm midemi...bol bol da su içerim...ben açken uyuyamam çunku midemin ne çok aç ne çok tok olmasi lazim...dogu aksam 6 dan sonra yemek kadar gereksiz bisey yok gerçekten...insan alisinca gunu erken kapatmaya ben onceden ne yapmisim boyle diyor...
mandalina da degisik bir bilgiymis denemekte fayda var bu ayin sonuna dogru çikar aliriz....
sen neler yapiyorsun spor falan? çocuk varmi senin yas kac?
akşam 18:00 dan sonra yemek yememek için ne yapıyorsun cnm nasıl engel oluyorsun merak ettim ben çayla kahve ile zar zor tutuyorum kendimi
[FONT=Comic Sans MS] ben 30 yaşındayım 9 aylık bir kızım var cnm spor derken hergun kızımı arabasına koyup yarım saat yuruyus yapıyorum arada çıkamıyorum ama genelde böyle birde sıkılaşmak için platese başlamak istiyorum bu arada sorumun cevabını vermişin tşk ederim [/FONT]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?