Hiç bir zaman kendisi haksız değil. Sadece bir kez özür diledi benden oda çok büyük bir olaydı. Ömür geçirmek zor evladım için sabretmek zorunda hissediyorum kendimi çok düşkün babasına. Ayrılsak çok sıkıntı çıkarır eşim çocuk konusunda eminim ve bu sebepten de korkuyorum..İnsanlar kavga esnasında karakterini belli ediyor. Küfrün, aşağılamanın, hakaretin olduğu bir yerde huzur olmaz bence.
Hiç mi yüzü kızarmıyor daha sonrasında.
Böyle Bi insanla ömür geçirmek çok zor.
Teşekkür ederim..Sanki sevilecek ömür geçirecek hayatı paylaşacak eş değil de, boks ringine çıkmak için rakip almış gibi..
Bu nasıl adam ya kolaylıklar diliyorum gerçekten.
Terapistee götürün diyeceğim ama onunlada kapışır.
Hiç bilemedim valla
3 yaşında zor bebeklik geçirdi daha yeni yeni toparlıyor ve şuan için birakabilecegim kimse yok biraz da o sebep engel çalışmama..Öncelikle çalışın...kaç yaşında çocuğunuz?
Bosanirsak çocuk konusunda sikıntı çıkarır diye çocuğunuzu mutsuz bir aile ortamına mahkum etmeyin..
Hiç bir zaman kendisi haksız değil. Sadece bir kez özür diledi benden oda çok büyük bir olaydı. Ömür geçirmek zor evladım için sabretmek zorunda hissediyorum kendimi çok düşkün babasına. Ayrılsak çok sıkıntı çıkarır eşim çocuk konusunda eminim ve bu sebepten de korkuyorum..
Evet bende gece gündüz bunu düşünüyorum. Adam artık öyle suçluyor ki beni çoğu şeyde susup kalıyorum. Çok kavgalar ettim çok mucedele ettim ama olmuyor çok cirkinlesiyor sonunda..Böyle bir insanla hayat geçmez ben olsam sabredemem. Düşünüyorum bir şeyler yapılabilir mi düzelir mi diye bir şey bulamadım valla
Aynen dediğiniz gibi..Teşekkür ederim.İşte şu kendini hiçbir zaman haksız görmeyen, empati yapamayan insan türü var ya onlar bana çok tehlikeli geliyor. Hep haklı olmak diye bir şey yok ki hayatta. Bunu kabullenme in nesi kötü. Egoları nasıl bir zarar görüyorsa artık ve bunu eş dediği insana karşı yapıyorlar. Dışarıda ki Ahmete Mehmete değil.
Bunlar insanın ömrünü yavaş yavaş çürütüyor.
Ne diyeyim üzülüyorum böyle konuları gördükçe, inşallah düzelir diye temenni edebilirim sadece.
KV ve kp kendi tüm aile bireyleri ile kusler herkes her konuda haksız eşimin tüm davranışları ikisinde de mevcut..Eşinizin babası nasıl
İnanın şuan tek ihtiyacım olana birine sarılmak ve ağlamak...Sarilalim mi ?
Evet malesef doğru söylüyorsunuz . Benim yanlış tercihlerim yüzünden bu hayatı yaşıyorum. Çocuk olduktan sonra tam belli etti karakterini.Böyle adamın yüzüne bir kere patlardim feleği şaşar. Niye kendinize böyle davranmasına izin veriyorsunuz. Eş oldunuz diye size istediği gibi davranamaz. Saygi duymak zorunda. Keşke böyle terbiyesiz adamları (ve sırf üzerinizden ego tatmin ediyor!) baba etmeseniz. Böylelerin babaligi da bir halta benzemez. Buna iyice bir rest cekmek lazim. Ya kendine ceki düzen verir ya güle güle. Ailenize yazık. Bu kadar üstüne düştükleri kızına böyle adam rastlamış.
Aynı benimkileri anlattınız herkes kötü herkes kıskanç bı bunlar çok iyi. Bayram oluyor değil akraba bir tane komşu bile kapıyı çalmıyor. Eşimi de farklı sanmıştım git gide onların çocuğu olduğunu gösteriyor. Şartlarım sizle aynı Allah hayırlı kapılar açsın bizeKV ve kp kendi tüm aile bireyleri ile kusler herkes her konuda haksız eşimin tüm davranışları ikisinde de mevcut..
Aynı aynı kendi anne babası ailesi ile anlaşamayan sevmeyen insanlar benimi sevsinler benimsesinler diye düşünüyorum bazen . Amin inşallah..Aynı benimkileri anlattınız herkes kötü herkes kıskanç bı bunlar çok iyi. Bayram oluyor değil akraba bir tane komşu bile kapıyı çalmıyor. Eşimi de farklı sanmıştım git gide onların çocuğu olduğunu gösteriyor. Şartlarım sizle aynı Allah hayırlı kapılar açsın bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?