Bencil,duygusuz eş..

Çok üzüldüm bazı satırlarda kendimi gördüm İnan yalnız değilsin Allah yardımcın olsun

Evet aileme söylesem ayrılık kararımı yalnız kardeşlerim arkamda durur geri kalan kısmını hep kötü senaryolar elalem ne der vs . birazda bu yüzden cesaretim yok malesef..

Zamane erkekler çocuğun mamasını, bezini almaktan aciz veya yetersiz veya parası değerli ki sanırım çoğuds sigara içiyordur hanımlar bebek olmadan, para biriktirecek çoğu kadın bu durumları yaşıyor ama gizli tutuyor aşağlanacak veys küçük düşürülecek diye
Kadın olmak zor özellikle çocuk olduktan sonra çok zor

Evet aileme söylesem ayrılık kararımı yalnız kardeşlerim arkamda durur geri kalan kısmını hep kötü senaryolar elalem ne der vs . birazda bu yüzden cesaretim yok malesef..
Aileniz arkanızdaysa ne güzel. Elalem size aş mı su mu veriyor? Dünyaya bir kere geliyoruz. Elalem kendi elindeki karalara baksın. Aile meclisiyle bu durumu konuşun kocanızı ancak onlar hizaya getirir. Sizi sahipsiz sanıyor galiba. Gözdağı vermeniz şart.

Uzun zamandır konuşmayı düşünüyordum . Bı karar verip konuşmam lazım . Evet diyorum ya nasıl bı hırsı nefreti varsa artık .

Sor bir beyine bebeği babanın evinden çeyizinle mi getirmişin ??? Uyuz oluyorum böyle adamlar a zaten bugün benim adamla kavgalıyım bide bu konuyu okudum iyice dişlerimi sıkıyorum sinirden
Konu sahibi sende kısasa kısas yap kendini görsün bir hödük

Allah yardımcınız olsun. Ailenize durumu anlatın. Sizi bu güne kadar sindirmiş olabilir ama gücü veren Allah. Kendinize sevginizi inancınızı kaybetmeyin. Sonrasında kocanız firavun olsa ne yazar. İpler sizde!

Eşiniz narsist, bu bir kişilik bozukluğu ve tedavisi yok, Dilaraboşanıyor diye bir kızcağız da aynı konu ile başlık açtı ve bir de narsistmiş diye bir başlık var. Oraları bir okuyun, aydınlanın derim. Geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun.

Evet bende gece gündüz bunu düşünüyorum. Adam artık öyle suçluyor ki beni çoğu şeyde susup kalıyorum. Çok kavgalar ettim çok mucedele ettim ama olmuyor çok cirkinlesiyor sonunda..
Bunlar bilinçli yapılan kavgalar, bu adamlarda vicdan empati yoktur. Sizle uğraşmayı sever, tahrik eder buna gas lighting denir.

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki

Evet narsist bir eşiniz var, tedavi olması şart, bu narsistler gittikçe çoğalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…