- 12 Mart 2019
- 282
- 568
- 33
- 39
yay da olabilir yay erkekleri narsist karakterine çok yakın olabiliyorlarKüçümse. Vallahi bak ölümüne küçümse. Yüzünde hep alaycı, küçük gören bir ifade olsun. Ne dese ne yapsa alaycı bir ifadeyle bak yüzüne. Noldu derse gülümseyip hiiiiç de. Kafayı yesin dingil. Kesin başak burcudur.
Çocuğunuz kac yaşında? İşe girseniz öncelikle. Baktınız düzelme yok aynı devam ediyor. Ayrılmayı düşünürsünüz.Evet bende gece gündüz bunu düşünüyorum. Adam artık öyle suçluyor ki beni çoğu şeyde susup kalıyorum. Çok kavgalar ettim çok mucedele ettim ama olmuyor çok cirkinlesiyor sonunda..
Eşim başak burcu ben oradan yola çıktım. Ama ben sevgiliyken yaşadım bunlari sadece. Şükür yonttum. Şimdi hiç elestirmez beni. Ama berbat bir şey cidden eleştiren adam. O zamanlar Deli olurdum.yay da olabilir yay erkekleri narsist karakterine çok yakın olabiliyorlar
Artık dediğiniz gibi yapıyorum kendinin pek umrunda olmuyor tabi. İşimi ve kreşi ancak seneye ayarlayabilirim ..Esınız size bu sekılde davranıyor diye bu sızın degersız oldugunuz anlamına gelmez onun karaktersiz oldugu anlamına gelir. Yokmus gibi davranın ona ayna olun ne yapıyorsa oype yapın sallamayın bakın neler hissediyor. Dusunup uzulme sini size hak vermesini beklemeyin biraz k.. Çı kalkmıs bellıkı. Siz cok degerlısınız kendınızı cok sevin ve o insana muhtac yasamayın çalışmak size cok ıuı gelecektır. Cocugunuzu çalışma ortamına hazırlayabilirsınız kres vb seyler cocuklar ıcın de ıuı olabiliyor. Dıger turlu cocugu inız da bu ortamdan kotu etkilenecektır.
Terazi.. onun kadar bencil narsist olsam keşke yapabilsem birazKüçümse. Vallahi bak ölümüne küçümse. Yüzünde hep alaycı, küçük gören bir ifade olsun. Ne dese ne yapsa alaycı bir ifadeyle bak yüzüne. Noldu derse gülümseyip hiiiiç de. Kafayı yesin dingil. Kesin başak burcudur.
İnanın şuan tek ihtiyacım olana birine sarılmak ve ağlamak...
Ne mutlu size evet berbat bir ara yemek yapmama bile karışıyordu düşünün. Şükür onlardan vazgeçirdim.Eşim başak burcu ben oradan yola çıktım. Ama ben sevgiliyken yaşadım bunlari sadece. Şükür yonttum. Şimdi hiç elestirmez beni. Ama berbat bir şey cidden eleştiren adam. O zamanlar Deli olurdum.
Vallahi bak zorla kendini ve yap. Ona kendi acı ilacını tattirmazsan anlamaz bu tipler. Sana yazık değil mi? Ailenin en küçüğünü en sevilenini alıp eziyor resmen. Ne hakla ya?Terazi.. onun kadar bencil narsist olsam keşke yapabilsem biraz
Çok teşekkürler....Yasadiklarini yasiyorum hissettiklerini hissediyorum.
Cok degerlisin bunu unutma
Küçükken aile büyükleri yüzünden çok huzursuz , kavgalı ortamda büyüdüm bu sebepten kendime evliligi bir kurtuluş gibi gördüm. Artık huzur istediğimden ne tartışma ne huzursuzluk istemiyorum ben böyle düşündükçe daha da ezmeye başladı.Vallahi bak zorla kendini ve yap. Ona kendi acı ilacını tattirmazsan anlamaz bu tipler. Sana yazık değil mi? Ailenin en küçüğünü en sevilenini alıp eziyor resmen. Ne hakla ya?
Evet farkındayım. Saygıyı kendisi tüketti sevgide kendiliğinden bitti. Kendimde o gücü bulsam keşke..Evliliğin en temel 2 prensibi olan “saygı ve sevgi” yok evliliğinde.
Öncelikle bunu kabullen ve ona göre kararını ver.
Seneye demişsiniz ama şimdiden güzel bir kreş araştırıp işe dönmeye çalışın bence..3 yaşında zor bebeklik geçirdi daha yeni yeni toparlıyor ve şuan için birakabilecegim kimse yok biraz da o sebep engel çalışmama..
Evet farkındayım. Saygıyı kendisi tüketti sevgide kendiliğinden bitti. Kendimde o gücü bulsam keşke..
Evet öyle çalışmak banada cocugumada daha iyi gelecek ..Seneye demişsiniz ama şimdiden güzel bir kreş araştırıp işe dönmeye çalışın bence..
Biz anneler sanıyoruz ki evladımız dizimizin dibinde olursa bu onun için en iyisidir.. kreş onun sosyalleşmesi, enerjisini atması, yeni insanlar tanıması, arkadaşlar edinmesi açısından çok iyi olacaktır. Ben oğlumu direk 5 yaşında ana sınıfına gönderdim, keşke daha önce yollasaymışım. 3 yaşında gitmeyi çok istemişti, büyüdükçe sizden ayrılması zorlaşıyor. Okula adapte olması daha uzun sürüyor. Nacizane görüşüm bu yönde..
Çalışın.. Kendinizi daha değerli hisseder, saygı duyarsınız. Bir müddet sonra beyzade ne söylese sizi etkileyemez.
Aynen ben de bakıyorum kendi yegenlerini sevmeyen insanlar elin kızı olan beni mi sevecek. Mesela şuan onlardayiz benim hangi görüşten olduğumu bildikleri halde tam aksime konuşup duruyorlar . Ne bilim üç günlük dünyada böyle insanları çekiyoruz da doğru mu yapıyoruz acabaAynı aynı kendi anne babası ailesi ile anlaşamayan sevmeyen insanlar benimi sevsinler benimsesinler diye düşünüyorum bazen . Amin inşallah..
İşte bastsn yanlış kararlar verilmese keşke.. sizede sabır diliyorum çok zor..Aynen ben de bakıyorum kendi yegenlerini sevmeyen insanlar elin kızı olan beni mi sevecek. Mesela şuan onlardayiz benim hangi görüşten olduğumu bildikleri halde tam aksime konuşup duruyorlar . Ne bilim üç günlük dünyada böyle insanları çekiyoruz da doğru mu yapıyoruz acaba
İşte sen boynunu egdikce sırtına binip zevk alıyor bundan. Narsist muhtemelen. Dediğimi yap bak en fazla bir hafta. Özür dileyerek söylüyorum, malum deveye diken...Küçükken aile büyükleri yüzünden çok huzursuz , kavgalı ortamda büyüdüm bu sebepten kendime evliligi bir kurtuluş gibi gördüm. Artık huzur istediğimden ne tartışma ne huzursuzluk istemiyorum ben böyle düşündükçe daha da ezmeye başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?