Bencil Ebeveynler

Galiba yanlış ifade ettim. Akşam alkollü ve yüksek sesli müzik ortamı oluyor.
Biliyorum,konser,etkinlik vs bahsettiniz muhakkak ama gidilebilen bir yer çocukla normal zamanlarda. Tabi ki konser,canlı müzik varken ben tercih etmezdim çocukla gitmeyi.
Öte yandan Happy Moons dahil birçok mekanda alkol satışı var ama menülerine bakarsanız çocuk menüsü de var içinde. Hatta bir ara kızım dadanmıştı ordaki köfteli bir menüye ve icindeki sarı pilava,sık sık giderdik.

Evet haklisiniz zaman belirtmem gerekirdi. Gece biloyorsunuz yüksek ses muzik oluyor alkol var gençler dans ediyor falan. Sevgililer de baya samimi oluyor yani çocuklara uygun değil bana göre.
Ama bahçeye bir bakıyorum top oynayan 3-4 yaş cocuklar, bebek arabasında uyuyanlar, düşüp ağlayanlar vb. Iç mekânın wc onu çocuklu anne sırası.

Tercih meselesi elbette. Saygı duyarım.
Ben tatili çocuklarımın nihayet 1 senelik enerjilerini atabileceklerdi yer olarak görüyorum.
Ben bekarken nerdeyse bütün tatil yerlerine gittim, çocuk yapmaya karar verdikten sonra öncelik hep onların oldu.
2 yaşındayken ağaç salıncağı yaptım, 5 yaşındayken lunaparklı yerleri seçtim, 7 yaşındayken kaydıraklı havuzlara baktım.
Yani benim için tatil=çocuklarımı mutlu etme fırsatı.
Hani bana deseler ki, gelin eşinizle 5 yıldızlı otelde 1 hafta bedava tatil yapın, hiç düşünmeden "olmaz" derim. Benim için onların suratındaki ufak bir tebessüm londra'ya girmekten daha değerli.
Dalga geçilecek bir durum değil yani.

Dalga geçmek ne demek rica ederim. Vicdansizlik bencillik vb gibi yakistirmalar yapilinca böyle yazdım. Tabiki tercih meselesi bu. Iki tercih de gayet olağan. Iki görüş tarafı da saygı cercevesinde görüşünü bildiriyor. Mesela ben de sizin tercihinizde olan birine Domestik demiyorum o yüzden vicdansizlik yakistirmasini kabul etmiyorum.

birbirinize yapışık değilsiniz sonuçta. çocukların sorumluluğunu bana atmıyosalar ben beraber olmakta bir beis görmezdim fakat herkez biraz ilgilensin diyolarsa bana mı sordunuz çocuk yaparken derim. gündüz beraber gezin gece ayrı yerlere yatmaya gidin bu ne biçim saçmalık garipmiş

Siz kendinizce haklısınız. En baştan çizgiyi cekmissiniz. Ancak ileride çocuk sahibi olma ihtimalinize göre konuşmalarınızın dozunu daha sakin yapmanızı öneririm. İleride aynı şekilde dislanirsaniz incinebilirsiniz.

Bekarım . Ama köpeğim var hayatımda bir defa köpeğimle tatile gitmiştim rezil etmişti resmen tatilimi bir daha tövbe bir de çocuklarla mı tatil yapacağım çok köpeğimle tayil yapasım gelirse bir bungolov tutarım ormana çadır atarım. Aile evindeyken bayramlarda vs.. kuzenlerim bize geldiğinde evdeki tek kız benim diye çocuk bakıcısı ilan edilirdim ve inanılmaz rahatsız edici sürekli gözün üstünde olacak aman yapma aman etme çok sıkıcı telefonla konuşacaksın çocuk gelip rahstsiz ediyor

Ne terbiyesiz bir insanmiş onlar ya. Bence annesini bile ayarlamamiş olabilir, dahil olup sonra cocugu da bi sekilde araya sokariz diye dusunup oyle yapmaya calişmiş bile olabilirler.

Cok haklisiniz. Ben cocuklu ailelerin fazla tercih ettigi (oyun alani, parki) olan mekanlara bile gitmem cidden insan ikinlaf edemiyor, ustune kafasi şişiyor. Herkes kendi cocugunu çekebilir ama elin cocuguna tatil vakti yarim saat bile bakmak zorunda degilsiniz.

Konusmazlarsa konuşmasinlar kendi yaptigi terbiyesizlik, normal bir insan olsa annem musait degilmiş biz gelemeyecegiz derdi zaten.

Çocuğum var benim bile kafam kaldırmıyor. Bir de başkasına eziyet etmem yani. Ailemin 2 yazlığı var kardeş çocukları beleşçi akraba terörü yüzünden birinde tek gün kalmışlığım yok diğerine de bebeğim 1 yaşında gittim. Ben zaten kendi çocuğumun başında duruyorum diye yenge hanım kendininkileri de benim başıma atardı afedersiniz wc ye bile gidemiyordum diğerleri benimki bebek diye sıkıştırıp vurmaya çalışıyordu çünkü. Çocuk yokken de yetişkin otellerinde kaldık hep. Valla çok haklısınız çocuklu tatil sonrası tekrar tatile çıkmanız lazım ki dinlenebilesiniz.

Beykozda misiniz

Benim kizim 6 ayliktan beri duzenli uyur 3.5 yasinda hala ben uyutuyorum.
Demek ki bana ihtiyaci var.
Sizinki de oyledir.
Onemli olan derin uykuya dalmayi ogrenmesi, gece uykusuna uyuyabilmesi bence sizinki de uyuyormus zaten.

En güzeli eşle gidilen bireysel tatil…nerde çokluk orda kargaşa…yok o memnun olmadı,bunun istediği olmadı..tatili eziyete çevirmekten başka bir şey değil

Ben sana hak verdim yaaa. Valla iki çocuğum var dediğin çok doğru aman gece ses etme ay uyanacak yok cişi geldi yok açıktı. Hem ortamdan geri kalmak istemiyor arkadaş hemde çocuk derdini kendi çektiği yetmiyormuş gibi sizede cektirecek bencil olan kişi çocuklu olan.

Çok sinir bozucu Nasıl isteyebilir böyle bir şeyi

Iki kucuk cocuklu anne olarak ben sizi hakli buldum acikcasi...yani bastan soylemissiniz niye bu kadar israr birde istenmeyen yerde hakli olarak niye gitnek icin bu kadar israr anlamadim...

Bikere sende suc ya mülteci kampı gibi tatil.mi olur üst ustem bide otelde de degil yediklerinizi siz yikicaksiniz yemek hazirlama falan sizin tatilden anlayisiniz cok yanlış başta onu değiştir ayrica çocuğun yokmuş bide olanlarla takiliyosun kafan sismiyomu kiz kardesin falan olsa tamam mecbur dixemde hepsinde 2 çocuk oooo ben otel bakarken +14 bakiyorum tatil demek keyif demek esinle tatil türk milleti olarak zaten senede kac kere tatile gidiyoruz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…