Bencil Eşe Nasıl Davranmalıyım?

Monsterrmilk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
1.259
1.355
133
Mersin
Bu adam önceden de bencil miydi yoksa ben yeni mi farkediyorum anlamadım ki. Pencereyi açar uzerimdeki battaniyeyi ceker kendi uzerine örter. Hasta oldugumda ilgilenmez. Rapor aldim hasta oldugum icin ise gidemedim iki gun istirahat et ,dedi doktor. Ehliyeti yok araba surmesini bilmez, motoru var ama araba daha konforlu diye raporlu oldugum gunun sabahinda beni sicak yataktan kaldirtip ise kendini biraktirdi o hasta halimde nasil araba kullandigimi ben bilmiyorum. Evde sevdigim bir yiyecek olsa benden once bitirir zaten. Kendi onune cerez alir gelir teklif bile etmez sende ister misin diye. Yemesi bitince hasta yatan bana kalk su getir der

Not: bu konuyu actiktan 5 10 dakika sonra gittim konusmaya calistim hiasetiklerimi anlatmaya calistim. Dedigi sey " dunya senin etrafinda donmuyor" , "amma da alinacak sey ariyorsun" , en son bazi zamanlarda yapilan iyilikleri basa kakmave " kusersen kus " deyip bagirip cikip

Not2: esim geldi biraz once ozur diledi , dusunemedim bir an dedi. Bende bana dedigi seyleri soyledim. Kizginlikla dedigini cok uzgun oldugunu soyledi. Koltukta belin agrir senin burda uyuma dedi, battaniyemi de uzerime orttu. Tripliyim ama hala bu sefer biraz uzatacagim ki yapamasin bir daha. Tesekkur ederim herkese

Son düzenleme:
Ciddi anlamda merak ediyorum evlenmeden once boyle degil miydi bu kisiyle niye evlendiniz evlenmek zorunda mi kaldiniz?

hasta ve raporla insana zorla kendini işe götürtmek nasıl bi bencilliktir.servisi yokmu. kaç yıllık evlisiniz. evlenmeden öncede böyleydi muhakkak sen görmek istemedin adam bi anda değişcek değil ya. o zaman çok aşıktın zamanla bu hareketleri sana batmaya başladı

Ciddi anlamda merak ediyorum evlenmeden once boyle degil miydi bu kisiyle niye evlendiniz evlenmek zorunda mi kaldiniz?

Bazi yasadigim hatalardan dolayi evlenmek zorunda kaldim ama sonradan anladim ki benim hatam evlilik yapmaya mecbur seyler degilmis cogu genc kizin yasadigi seylermis. Bana o zaman yasadigimiz seyler icin zinadan farki yok filan demisti inandim bende baska birinin boyle cirkin cikamam karsisina diye beni almazlar yasadigim sey icin diye dusundum. Bende yalan soylemem zaten evlenecegim kisiye dedim. Mecbur kaldim ama cok sacmaymis evlenmek zorunda degilmisim aslinda cogu erkek icin onemli degilmis daha beter neler yasayanlar varmis

Bu eş kişisi çok olmuş artık biraz daha kararlı ve dik bir duruş sergilemeniz gerekiyor. Konuşur konuşur susar bir yerden sonra neyi dert ediyorsunuz bu kadar? Bu denli sinmeyin ve kendinize güvenin lütfen. Siz böyle pasif davrandıkça hatasını anlamaz ve düzelmez. Düzelmiyorsa da yoluna gitsin, hiç gelemiyorum böyle tiplere.

Bazi yasadigim hatalardan dolayi evlenmek zorunda kaldim ama sonradan anladim ki benim hatam evlilik yapmaya mecbur seyler degilmis cogu genc kizin yasadigi seylermis. Bana o zaman yasadigimiz seyler icin zinadan farki yok filan demisti inandim bende baska birinin boyle cirkin cikamam karsisina diye beni almazlar yasadigim sey icin diye dusundum. Bende yalan soylemem zaten evlenecegim kisiye dedim. Mecbur kaldim ama cok sacmaymis evlenmek zorunda degilmisim aslinda cogu erkek icin onemli degilmis daha beter neler yasayanlar varmis
Keske o zamanlar sana bunlari anlatan duzgun birisi olsaydi etrafinda uzuldum senin adina.Sen de onun rahatini boz biraz birden degil azar azar.Calisiyormussun dik dur seni kucumsemesine izin verme o zaman o dusunsun biraz.

Bu adam önceden de bencil miydi yoksa ben yeni mi farkediyorum anlamadım ki. Pencereyi açar uzerimdeki battaniyeyi ceker kendi uzerine örter. Hasta oldugumda ilgilenmez. Rapor aldim hasta oldugum icin ise gidemedim iki gun istirahat et ,dedi doktor. Ehliyeti yok araba surmesini bilmez, motoru var ama araba daha konforlu diye raporlu oldugum gunun sabahinda beni sicak yataktan kaldirtip ise kendini biraktirdi o hasta halimde nasil araba kullandigimi ben bilmiyorum. Evde sevdigim bir yiyecek olsa benden once bitirir zaten. Kendi onune cerez alir gelir teklif bile etmez sende ister misin diye. Yemesi bitince hasta yatan bana kalk su getir der

Not: bu konuyu actiktan 5 10 dakika sonra gittim konusmaya calistim hiasetiklerimi anlatmaya calistim. Dedigi sey " dunya senin etrafinda donmuyor" , "amma da alinacak sey ariyorsun" , en son bazi zamanlarda yapilan iyilikleri basa kakma ve " kusersen kus " deyip bagirip cikip gitme.

Back
X