Bencil insanlara karşı savaşma sanatı.

ColdSkin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2019
58
19
88
35
Arkadaşlar iyi geceler çevrenizdeki bencil insanlara karşı nasıl tavır alıyorsunuz? Ben sanırım bir şeyleri yanlış yapıyorum. Suçlu olmadığım halde trip yiyen, bütün gün surat asılan hep ben oluyorum. Konuyu özetleyecek olursam bizde kalan bir arkadaşım dışarda içmek istemedim ama yine de gitmeyi kabul ettiğim halde gitmek istemedi ve eve döndük. O andan itibaren suratı asık ve kısa kısa cevaplar veriyor. Saçma olduğunun farkındayım ve takmamaya çalışıyorum ama nasıl yapacağımı bilemiyorum. İster istemez kafama takılıyor ve üzülüyorum. Bu saat oldu ayaktayım.
Düzenleme : Arkadaşım yaklaşık 10 gündür bizde kalıyor ve genellikle o ne isterse onu yapıyoruz. İlk defa dün ve bugün hayır dedim.

O insanları görmüyorum mesela. Ay onlar benden değerli mi kafasında oluyorum o andan itibaren. Hep karşı tarafın istediği olucak değil ya. Eskiden hep öyleydim arkadaşım ya da başka biri ne isterse tamam evet olur derdim artık öyle değilim

Arkadaşım ise tıpış derim.
Mecbur konusmak zorunda kaldığım biriyse he he derim. Nadir görüşürüm lafi da koyarım ara ara :KK53:

O insanları görmüyorum mesela. Ay onlar benden değerli mi kafasında oluyorum o andan itibaren. Hep karşı tarafın istediği olucak değil ya. Eskiden hep öyleydim arkadaşım ya da başka biri ne isterse tamam evet olur derdim artık öyle değilim
Peki bu tavrı edinmek için ne yapabilirim bir tavsiyeniz var mı?

Arkadaşım ise tıpış derim.
Mecbur konusmak zorunda kaldığım biriyse he he derim. Nadir görüşürüm lafi da koyarım ara ara :KK53:
Kendisi en yakın arkadaşım fakat başka bir şehirde yaşıyor mesajlaşarak anlayamamıştım böyle biri olduğunu😂

Neden? Acaba hesabi sana mi odetecekti? Yoksa neden gitmek istemesin ki? o_O

Once "ben" diyerek ise basla. Istemedigin birseyi asla hatir icin yapma. Tabi karsindaki fedakarligi hak ediyorsa orasi ayri.

İşte 10 kere onun istediği yapılıp 1 kere bile yapılmazsa o göze batar zaten .
Bencil insanlara karşı bende bencil davranıyorum vallahi .

Teklifi nasıl kabul ettin? acaba surat ifaden nasıldı? Herkes nankör değildir, biraz kusuru kendimizde de aramalıyız

Neden? Acaba hesabi sana mi odetecekti? Yoksa neden gitmek istemesin ki? o_O

Once "ben" diyerek ise basla. Istemedigin birseyi asla hatir icin yapma. Tabi karsindaki fedakarligi hak ediyorsa orasi ayri.
Hesap olayı olduğunu sanmıyorum kendisi benim misafirim. Zaten bizim evde kalıyoruz. Geçen çıktığımızda da içme demişti içmemiştim bugün iç dedi içmedim.

En yakın arkadasinizi sadece önce mesajlasarak mi hayatiniza aldınız. Ne zamandir en yakin arkadasiniz. 😃
Bir kaç senedir tanışıyoruz aynı sınıftaydık ama muhabbetimiz çok yoktu. Okul uzayınca samimi olduk fakat dışarı çıkmadık. Okulda takılıyorduk. Okul bitince ben memleketime döndüm o da beni ziyarete geldi.

Teklifi nasıl kabul ettin? acaba surat ifaden nasıldı? Herkes nankör değildir, biraz kusuru kendimizde de aramalıyız
Tabiki kendimde de kusur arıyoru tam olarak nerede yanlış yaptığımı anlamak için ama 10 gündür o ne isterse onu yapıyoruz. Ve surat asılmasını hakettiğimi düşünmüyorum.

Bir kaç senedir tanışıyoruz aynı sınıftaydık ama muhabbetimiz çok yoktu. Okul uzayınca samimi olduk fakat dışarı çıkmadık. Okulda takılıyorduk. Okul bitince ben memleketime döndüm o da beni ziyarete geldi.
Bence en yakın sayilmaz ya o başka bir şey. Katlanmak zorunda degilsiniz taviz taviz getirir

Back
X