bencil miyim :(

Haklisin belki sormasi guzel ama insan aklina bi cicek almayida mi getiremez bu benim sinirimi bozuyo evet ben ona her dogum gunu icin surpriz yapiyorum hediye falan aliyorum hatta mutlu da oluyo ama o beni mutlu etmek icin ugrasmiyo gibime geliyo zaten son zamanlarda ikimizde birbirimizi yiprattik fazlasiyla duzelirsek de bu sorunlar tamamen kapanmis olsun istiyorum onceden de boyle tartistik ve bana ben bu islerden anlamam bana ogret dedi bende cogu zaman anlattim bak boyle boyle seyler alabilirsin ben senden pabali bisey beklemiyorum beni dusundugunu bileyim yeter diye bazen arkadaslarima sevgililerinin yaptiklarini ve aldigi hediyeleri anlattim daha ne yapabilirim bilmiyorum ki

Sen de yapma o zaman. Evlilik ne zaman bilmiyorum ama bir süre daha erteleyin bence. Doğru karar vermen için ipuçlarını iyi değerlendir. Dediğim gibi sürpriz kutlama mesele değil. Ama sana değer vermeyen, hakarete varan sözler söyleyen bir adamla gerçekten evlenmek istiyor musun bunu iyi düşün.

Kızlar gerçekten artık cok bunaldim bana akil verin nisanlim her kavgamizda bencil ve fesat oldugumu soyluyo normal sevgililerin yaptiklari adama zor geldiginden ben hediye sürpriz falan istedigimde yapmiyo ben bi istedigini yapinca baska sey cikariyosun bencillik ediyosun simariyosun yapmicam diyo daha farkli bir suru sorunumuz var her erkek boyle mi bu supriz konularinda ya evlilik teklifi bile etmedi salaklik bende ki teklifi beklemeden nisanlandim:KK61:
1.sana bencil ve fesat diyor. Bayaa seviyormus seni yaa. Seni böyle buluyorsa neden seninle sevgili? Elinde daha iyi bir seçenek yok diye sanırım. Sen de bu laflari nasıl kaldırıyorsun.

2. Piremses sendromu var gibi sende biraz.

3. Sen isteyince hediye aliyorsa o hediyelerin ne değeri var ki? Mutlu oluyor musun zorla aldirdigin hediyelerle? Çok merak ediyorum. Bunu cevapla lutfen.

4. Evlilik teklif etmeden neden nişan oldu? Nasıl oldu?

Sen de yapma o zaman. Evlilik ne zaman bilmiyorum ama bir süre daha erteleyin bence. Doğru karar vermen için ipuçlarını iyi değerlendir. Dediğim gibi sürpriz kutlama mesele değil. Ama sana değer vermeyen, hakarete varan sözler söyleyen bir adamla gerçekten evlenmek istiyor musun bunu iyi düşün.
Zaten net bi tarih yoktu da dusunulen tarihi erteleme taraftariyiim bende onceden bu kadar degildi deger verdigini hissederdim supriz hediye olmamasi da sanirim verdigi degeri hissettigimden gozume batmiyodu ama artik deger verdigini beni onemsedigini hissedemiyorum ben o uzulmesin mutlu olsun diye cabaladikca tepeme çıkarmisim yeni farkina variyorum

Haklisiniz eksik olmus o fesatlik kismi eltimin bana yaptiklarini ve nisanlimi kullandigini ona anlatmaya calisiyorum ama o beni fesatlikla sucluyo onlar saka yapiyomus da ben ciddiye aliyomusum falan surekli bencil fesat lafi gectiginden ikisini bir yazmisim ama asil konu bencil oldugumu dusunmesi o fesatlik apayri olay o konuda nasil gorucek gercekleri bilmiyorum bencil oldugumu soyleme sebebi de ozel gunleri kutlamasini istemem iste
Aboo daha şimdiden eltim bana şunu yaptı, görümcem bana şunu dedi, magdurum da magdurum muhabbeti başlamış.

Ben olsam ben de elti çekiştiren birini istemem.

Hayatın ve dünyan elti ve akraba dedikodusundan ibaret olmasin. Sevmiyorsan mesafe koy, nazik ol yeter. Emin ol seni daha çok sever o zaman.

Zaten net bi tarih yoktu da dusunulen tarihi erteleme taraftariyiim bende onceden bu kadar degildi deger verdigini hissederdim supriz hediye olmamasi da sanirim verdigi degeri hissettigimden gozume batmiyodu ama artik deger verdigini beni onemsedigini hissedemiyorum ben o uzulmesin mutlu olsun diye cabaladikca tepeme çıkarmisim yeni farkina variyorum

Kendini geri çek biraz. Sorarsa kafamda seninle ilgili soru işaretleri var de, detay verme. Bakalım ne yapacak, ne tepki verecek.

1.sana bencil ve fesat diyor. Bayaa seviyormus seni yaa. Seni böyle buluyorsa neden seninle sevgili? Elinde daha iyi bir seçenek yok diye sanırım. Sen de bu laflari nasıl kaldırıyorsun.

2. Piremses sendromu var gibi sende biraz.

3. Sen isteyince hediye aliyorsa o hediyelerin ne değeri var ki? Mutlu oluyor musun zorla aldirdigin hediyelerle? Çok merak ediyorum. Bunu cevapla lutfen.

4. Evlilik teklif etmeden neden nişan oldu? Nasıl oldu?
Kaldiramiyorum zaten laflarini agrima gidiyo ayrica hediyeyi zorla aldirmiyorum bana bunu al diye hediye bekledigimi soyluyorum adam soylemeden hatirlamiyo ben bekledigimi söylüyorum cunku ben bekledigimi soylemesem dusunup alacak birisi degil sonradan almadi diye kendimi yememek icin bekledigimi soyluyorum hos soyleyip almayinca da bozuluyorum ama. Nisan olayida askerden dondugunde is icin tekrar gidecekti baska sehre cok kisa bi zaman vardi aileler nisan olsun diyince oldu bittiye geldi zaten beklenmeyen bi zamandi oyle olunca teklifi kaynatti arada daha da bisey yaptigi yok

Aboo daha şimdiden eltim bana şunu yaptı, görümcem bana şunu dedi, magdurum da magdurum muhabbeti başlamış.

Ben olsam ben de elti çekiştiren birini istemem.

Hayatın ve dünyan elti ve akraba dedikodusundan ibaret olmasin. Sevmiyorsan mesafe koy, nazik ol yeter. Emin ol seni daha çok sever o zaman.
Hayatim zaten oyle dedikodulardan ibaret degil ben mesafe koyup uzaklasmaya calistikca nisanlim onlarla daha yakin olma cabasina girdigi icin haliyle yasadiklarimi anlatmak zorunda kaldim ayrica nisanlimi kullanmasi da hosuma gitmiyo tabiki kullanilmasina goz yumacak degilim

Back
X