nomunomuchua
soyle bi tafsiye vereyim
Bu durum yuzunden psikologa gitmisligim vardi
Bana dedigi bissy aklimda kalmisti bir parazit bile yuzumuze yapisip bizi rahatsiz etse bize sagladigi fayda var (yuzumuzden bazi mikroplari vs temizlemesi gibi) yeri geldiginde sende insanlardan yardim istemesini bil herseyi tek başına yuklenme falan demisti bu acidan dusun evet biri senin icin yotulabilir ama o yorgunlugun ona saglafigi katkilarda olacaktir
Ama isin bana gelen boyutunda insanin dogasinda fitratinda olmadi gerektigini dusunuyorum özellikle sevdigim insanlara hayir diyemiyorum sanki onlarin bir islerini yapip onlari mutlu edonce bende cok mutlu olacakmisim gibi geliyor ama tamamen yanlış
Hwrseyin sorumlulugu ustumuze kaliyor devamli yaptigimiz iyilikler goreviniz haline geliyor ve bir sureden sonra insanlarda bize yapmak zorundayiz goxuyle bakiyor yaptigimiz iyilikler kimse icin birsey ifade etmezken birde omurluk o yuk ustumuze kaliyor
Yasin kac bilmiyorum da ben 30 un kiyisina merdivsn dayadim ustume sinmis gibi
Ama yasin gencse yol yakinken donmeni tafsiye ediyirum tabi bencilligi degilde kendi hayatini on plana koymani tafsiye ediyorum kimse senden kiymetli olmadigi zaman sende baskalarinin nazarinda kiynetli oluyorsun
Bi cevrene bi bakmani tafsiye ederim nerde burnu havada kimseyi umursamayan hep ben daima ben diyen biri varsa herkesin gozdesi o o herkesten cok deger gorur
Not:kul hakki cizgusine dikkat etmektede fayda var