Sana telefonda 5 dk ayırmayan biri için fazla üzülüyorsun. Ayrıca senin çabanla ilişki yürüyor gibi görünüyor. Seni cebe almış. Kaybetme korkusu yok adamın. Elinin altında durma. Uzaklaş. İlgilenme. Bırak o çabalasin. O anlarda ya seni kazanmak için çaba gösterir yada gözü disardaysa senbiraktigin an kaçar gider.Hanımlar hanımlar,
Çoğunlukla benim yanına gittiğim ama erkek arkadaşımında yanıma geldiği uzaktan yürütmeli bir ilişki yaşamaya çalışıyoruz...
ancak akşam geç bir saatten sonra görüşüyoruz (iş saatleri yüzünden) bu 7 8 aydır böyle....
velhasıl biz de çok görüşemiyoruz bu 7 8 ay içinde kendisine bu konuda herhangi bir sitemde bulunmadım...
fakat ben de 1 aydır aşırı kötüyüm en azından telde sesini çok duyayım istiyorum tel de çok konuşamıyormuş kendisine bile zaman ayıramıyormuş
benim için tel de biraz daha fazla konuşamaz mı?5 dk cik ya bedenen yanımda olmasını da geçtim...
bir de herhangi bir sorun olunca hemen uyur ben hep başkalarıyla dertleşirim mutsuz hissettiği için uyuyormuş...
ne yapıcam ben allahaşkına bir akıl verin..
Bugun en sonunda freni patlamış kamyon gibi patladım...
Onu üzdüm de ama ne yapayım?
Ya konusuyoruz ama az çalışma saatleri yoğun kendisine de zaman ayırması gerekıyor falanSana telefonda 5 dk ayırmayan biri için fazla üzülüyorsun. Ayrıca senin çabanla ilişki yürüyor gibi görünüyor. Seni cebe almış. Kaybetme korkusu yok adamın. Elinin altında durma. Uzaklaş. İlgilenme. Bırak o çabalasin. O anlarda ya seni kazanmak için çaba gösterir yada gözü disardaysa senbiraktigin an kaçar gider.
Lütfen yanlış anlama. Bu bahaneleri bana mı soyluyorsun yoksa kendine miYa konusuyoruz ama az çalışma saatleri yoğun kendisine de zaman ayırması gerekıyor falan
O söylüyor bugun baya patladım baya çirkinleştim...Lütfen yanlış anlama. Bu bahaneleri bana mı soyluyorsun yoksa kendine mi
Keşke patlamasaydin. Bunlar sevmeyen insan bahaneleri. şu an senin cepten çıkman ve adamın gerçek duygularıyla yüzleşmen gerekiyor. Öncelik umursama ilgilenme geç dön, ertesi gün dön, sorma, sosyalles, eğlen, eğlenceli anlarını paylaş, bakalım adamın hayatında olmaman onun için ne anlam ifade edecekO söylüyor bugun baya patladım baya çirkinleştim...
açıkçası şunu dedim eğer ben senine bir şeylerimi paylaşmazsam ister istemez başka arkadaşlarımla paylaşıcam ilişki kötü yerlere gidecek dedim
Başka birini ima etmem çirkince olmuş ama sanırımKeşke patlamasaydin. Bunlar sevmeyen insan bahaneleri. şu an senin cepten çıkman ve adamın gerçek duygularıyla yüzleşmen gerekiyor. Öncelik umursama ilgilenme geç dön, ertesi gün dön, sorma, sosyalles, eğlen, eğlenceli anlarını paylaş, bakalım adamın hayatında olmaman onun için ne anlam ifade edecek
Canım neden sürekli kendini sorguluyorsun anladım ki. Sen normal bir kadın gibi ilgi istiyorsun. Bir kadın hayatını paylaşmak istiyor, konuşmak istiyor, güvende olduğunu bir ilişkisi olduğunu bilmek ve hissetmek istiyor. Neden sürekli sorun sendeymis gibi davranıyorsun?Başka birini ima etmem çirkince olmuş ama sanırım
kişilik özelliklerine mi saygı duymuyorum diye düşündüm önce...Bana telefonda bes dk ayırmayan, bes dk ıcın rica edecek duruma dusuren buna karsılık kendime vakit ayıramıyorum diyen bu isteğimi cok ve luks gören adama sesimi duyurmazdım.
Aramızda sorun varken horul horul uyurken o, baskalarına ıcımı acarken ben sevılmedıgımı dusunur ve buna inanırdım. Cunku Sevmedıgımde ben de böyle davranıyorum.
Istedıgım de eli elimde degılse omzuna kafamı koyamıyosam, konusamıyosam ıstedıgım gıbı enerjimi ve askımı ona harcamaz ayrılırdım.
Kesinlikle bencil degılsın, ıstedıgın seyler cok normal. Hatta ıkı tarafında karsılıklı isteyeceği seyler bunlar.
Ya ben hep kişisel özelliklerin özgürlüğü olduğunu savunurdum...Canım neden sürekli kendini sorguluyorsun anladım ki. Sen normal bir kadın gibi ilgi istiyorsun. Bir kadın hayatını paylaşmak istiyor, konuşmak istiyor, güvende olduğunu bir ilişkisi olduğunu bilmek ve hissetmek istiyor. Neden sürekli sorun sendeymis gibi davranıyorsun?
Bak bende karakter özelliklerini değiştir demiyorum. İyi de bu karakterde bile olsa seni mutlu edebilmek için çabalamiyor. Umrumda değil sen üzüldün mü kırıldın mi. Simdi açıkça söylüyorum ama bu adamın seni sevdiğini düşünmüyorum. Değer veren adam olsa çıkar senin yanına gelir. Uykusuz kalır senin sesini duymak ister mesajlasir. Bundan olmaz.bu karakter değil sevmeyen adam davranışlarıYa ben hep kişisel özelliklerin özgürlüğü olduğunu savunurdum...
Bu durumla bu durum çelişkili oldu...
Eğer elimdeki adam buysa zaten değiştiremem
Ya sevmiyorda olabilir de zaten ben yapışkan bir kadın değilim kiBak bende karakter özelliklerini değiştir demiyorum. İyi de bu karakterde bile olsa seni mutlu edebilmek için çabalamiyor. Umrumda değil sen üzüldün mü kırıldın mi. Simdi açıkça söylüyorum ama bu adamın seni sevdiğini düşünmüyorum. Değer veren adam olsa çıkar senin yanına gelir. Uykusuz kalır senin sesini duymak ister mesajlasir. Bundan olmaz.bu karakter değil sevmeyen adam davranışları
Ha şöyle :) o kim yaYa sevmiyorda olabilir de zaten ben yapışkan bir kadın değilim ki
Haksızlığı da bavula koyar çeker giderimmmm hahahah
Ver yolu gıtsın, yol neden sana gorunsun ona gorunsun. Istedıgın seyler asırı insani. Sunları benden normal kız arkadasım istese tamam derim sabaha kadar da dinlerim.kişilik özelliklerine mi saygı duymuyorum diye düşündüm önce...
Bana hahaha yine yol göründü sanırım
Üzüldüm çünkü bana söyleyebilirdi ya sevmediğini basit bence...Ver yolu gıtsın, yol neden sana gorunsun ona gorunsun. Istedıgın seyler asırı insani. Sunları benden normal kız arkadasım istese tamam derim sabaha kadar da dinlerim.
O, senın vaktinden daha degerlı degıl. Cok guzel seven adamlar var dısarı da, hemde gulduren.
Onlara denk gelesin
Annem yoruluyor yardım et tarzı söylemleri olduAyy bi de ana kuzusu mu aman evlerden ırak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?