Bencillik mi olur

Şimdi gördüm olay çözülmüş sevindim. Üslubunuz sert olmuş gibi ama ben genel bi parazitlik hali sezdim onlarda. Arkadaşlığınız bitmiştir artık.
Bundan sonra hemen evet dememeyi öğrenmeniz gerekiyor belki

Yahu neyin haksızlığı, neyin bencilliği. Bunu karşı taraf yapıyor. Hamile olmasalar bile yaptıkları yanlış. Kendi yamandiklari yetmiyor bir de misafir getiriyorlar. Siz planınızı iptal etmeyin direk o kalabalıkla rahat edemeyeceğinizi söyleyin.

keşke ilk başta kabul etmeseydiniz iyi niyetle başlanan mevzu mubarek günlerde kalp kırıklıklarıyla sonuçlanmış... ne yalan söyleyin böyle bi durumda benim tüm hevesim kaçardı... merhametten maraz doğar lafı boşa değilmiş

Evet kv gelmesin diyincede beni suclu cikardilar

Kv gelmesin dedim diye plan bozucu oldum birde

Aynen bende oyle yaptim kv gelmesin dedim ben plan bozucu kötü oldum birde

Ah keske onceden kizin durumunu bildigim icin onada degisiklik olsun istedim tamam dedim daha sonradan kv dahil olunca uygun bi dille basbasa gidelim demeye çalıştım lakin karşı taraf biraz ısrarcı olunca kv konusunda benimde hevesim kaçtı hafif tartisti kiz benimle bende iptal ettim

Asla evet demem artik hemen hic biseye bu bana tam ders oldu

Adam niye önde oturuyor onu anlamıyorum. Siz kocanızla önde oturacak olsaydınız, onlar ailecek arkada sıkışıcak olsaydı adam kabul eder miydi merak ettim. Ne sinir bozucu tipler var.

Adam niye önde oturuyor onu anlamıyorum. Siz kocanızla önde oturacak olsaydınız, onlar ailecek arkada sıkışıcak olsaydı adam kabul eder miydi merak ettim. Ne sinir bozucu tipler var.
Işte öyle bi durumda eminim gitmezdi. Hatta onlari almaya gittigimizde ben önde otururken bizzat yenge sen arkaya gec benim hanımla daha rahat laflarsiniz demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…