Bayram bayram evde tek kalamazmis gerekcesi buymus bideYani evli çiftler gitseniz güzel olurduda
Arkadaşımın kvsini bende istemezdim ..
Neden geliyorki çiftlerin yaptıgı bi plana.
Bende iptal edebilirdim ..
Sizin planlarınızdan nasıl haberleri oluyor,12 yıldır eşimle bişiler yaparız kimse emri vaki yapmadı,yapamaz,hayır haberleri olmaz,dillendirmeyin yahu dıdısının dıdısı,oldu üst kat komşuyu da alın,mahallecek gidinArkadaslar bu cok büyük bi dert degil. Bunun icin buraya konu mu açılır demeden bana zaman ayıranlar icin simdiden cok tesekkur ederim.benim esimin bi arakadasi var ve arkadasinin küçük çocukları var. Biz bayramda esimle il dışında günü birlik bi gezme ayarlamistik. Yanliz esimin bu arkadasi ve esi hic gezmezler çünkü kiz kv ile beraber yasiyor. Bide esinin ehliyeti yok bu da bi etken sanirim gezememelerine. Biz ne zaman plan yapsak hep dahil olmak isterler. Bayramin ikinci günü yaptığımız planada ayni sekilde. Neyse cok uzatmim bende kiz icin değişiklik olsun diye kabul ettim sonucta oda gezmek ister imkanlari yoksa bizim imkanimizdan yararlanmalarindan bi sakınca görmedim. Asil problem az önce ogrendim ki kizin kv side bizimle gelmeyi düşünüyormuş. Ben hamileyim ve inanın uzun yolda simdiden ayaklarim siser belim agrir içinizden simdiden olmaz diyenler belki olabilir ama tuz sevgimden dolayi oluyo iste simdi bu kadın da gelirse ortalama çocuklarla beraber 8 kisi oluyoruz. Arabaya sigmasi ayri problem rahat edemem ayri problem ve gittikten sonra sonucta yasli kadin herseye ayak uyduramaz esimle guzel zaman geciremem diyede dusunmeye basladim bu yuzden plani iptal etmeyi dusunuyorum ama karsi taraftaki kizada haksizlik bencillik etmis olmak istemiyorum bu yuzden cok kararsizim sizce iptal etsem vazgecsem cok mu bencilce davranmış olurum
Sizin planlarınızdan nasıl haberleri oluyor,12 yıldır eşimle bişiler yaparız kimse emri vaki yapmadı,yapamaz,hayır haberleri olmaz,dillendirmeyin yahu dıdısının dıdısı,oldu üst kat komşuyu da alın,mahallecek gidin
Haklisiniz. Benimde aklimdan bu yazdiklariniz geciyor acikcasi. Cunku bende bi ay onceden yapilmis planim ki bu plan icin ailemle olan plani bile ertelemistim üçüncü gune simdi planimin bozulmasini bende hic istemiyorum ama bencillik gibi geliyodu simdi yorumlara bakınca bencillik olmayacagini anladimNe saçmalık. Ailecek yaptığınız plana dahil olup, bir de size sormadan başka birini getirmek... Kayınvalidenin yalnızlığından size ne... Sizi rahatsız etmeye hakları yok. Bence planı iptal ettik diyin, siz yine gidin. Ya da dürüst olun, baş başa olmak istiyoruz diyin. Bu kadar düşüncesiz insanlara çok da anlayış göstermemek lazım.
Ay kesinlikle ve kv resmen genclerle yarisan bi tip hani bi muabbet etsek hemen atliyo bisey alsa kiz aynisini istiyo degisik bi kadin yani orda da bizi cok rahat birakmaz dediginiz gibi eziyet olcak muhtemeleniptal et. ayrıca böyle bi plana size sormadan kayınvaldiesini dahil etmesi çok yanlış. 8 kişi gezme olmaz, eziyet olur.
Haklısınız. Bende onlarin gelmesine cok bozulmamistim evet biraz emrivaki oldu ama empati yapınca kiz icinde degisiklik olsun diye dusunup kabul ettim ama kv kısmında anlayisli olamıyorumBence de iptal edin yada açıkça kalabalık gitmek istemiyorum deyin bu nedir anlamadım ya davet edilmeden bende gelicem nasıl diyebiliyor insanlar bakalım arabada yer varmı bakalım ben istiyormuyum ayy sinir oldum eğer şimdi götürürseniz bu kadın kendini hep ekipten sayar asla kabul etmeyin başbaşa gidin eşinizle
Ay kesinlikle ve kv resmen genclerle yarisan bi tip hani bi muabbet etsek hemen atliyo bisey alsa kiz aynisini istiyo degisik bi kadin yani orda da bizi cok rahat birakmaz dediginiz gibi eziyet olcak muhtemelen
Ceza kısmını soylesek muhtemelen biz öderiz dicekler. Rahat edemem desem bende kac tane dogurdum senin gibi nazli degildim diyip sinirimi bozar muhtemelen. Cunku benzer bisey oldugunda esim bana yardim ettiginde falan hep bunu derAçıkça söyle arabada yer yok Polis Görse ki Bayramda daha cok çeviri olur cezası var, hem ben sana değişiklik olsun diye, sen eve kapalısın diye tamam demiştim ama böylede üst üste ben rahat edemem biliyorsun hamileyim , eğer kv ti yalnız bırakamayacaksanız sanırım biz yalnız gitsek daha iyi olacak .
diye bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?