Evet eger kv problem yapmasaydım kesin bizden iyisi olmayacakti ama kendileri bide beni plani bozmakla sucladi en cokta ona sasirdim.İyilikten maraz doğar boşver ya kırıcı veya değil herkes yoluna baksın git keyfine bak hala yanında otururdu diyo kucağımıza alalım istersen deseydin. KıZda ayrı fesatmış bak bunlar geziyi bi bi yere gitmiyoruz demiş ya otururken denek ki önceden bu konuyu karı koca konuştular ki adam başımın Eti'ni yer şimdi gibi bişey dedi zorla ekleme oldular engellediyse hele hiiiç umursama çıkarcı insanlar demek ki pilav gibi üst üste gitseniz senden iyisi yoktu sinirlendim gene tamam sakinim
Yok gercekten ilk basta istememek gibi biseyim yoktu. Ama kv konusunda cok israrci davrandi ve sonra beni suclu çıkardı plani bozmakla ilgili o yuzden biraz gerildi ortam. Yoksa en basta kiz icinde degisiklik olsun hem grupça daha eglenceli olabilir diye düşünmüştümSizin konuşmadan öncemi sonramı dedi eşi bunu bilemiyorum,
Dedigim gibi sürekli gelip gittiginiz kişilerse daha uygun dilde olabilirdi,
Siz sanki zaten istememişsiniz kv de de bahanesi olmuş gibi.
Tabi kendinizce haklısınız mecburda degilsiniz cümbür cemaat gezmeye
Evet eger kv problem yapmasaydım kesin bizden iyisi olmayacakti ama kendileri bide beni plani bozmakla sucladi en cokta ona sasirdim.
Ay kesinlikle boyle bi beyin firtinasi sart artik benimde aklimda bulunsunAman boşver ya keyfine bak git gez gel işte umursama bile kocanla başbaşa geze geze mola vere vere git işte. Eşimle bi ara memlekete gidecektik eşimde bi aile var 3 kişi onlar da gelsin benzine ortak olalım dedi( memleketle yaşadığımız yer 850 km arada abiye veririm dinlendirir beni dedi istemedim tabiki kocamla gidip arkada yatarak gideceğime şişman be çocuklu kadınla gitmek istemedim eşime dedim ki iyi düşünmüşsün aşkım ama yol uzun Allah korusun bi kaza bela olsa onlara bişey ben vicdan azabıyla yaşamak istemem. Bide böyle düşün dedim doğru diyorsun dedi bi daha böyle bişey demedi bile beyin fırtınası bazen şart
Evet haklisiniz acimamaliydim. Buda bana ders oldu yumusak yüzlü olmamak gerekiyormus demekkiAmanın ortalık karışmış!
Karşı taraf çok ayıp etmiş haa!
Hem davet edilmeden geziye dahil oldular.
Hem üstüne valideyi getirmeye kalktılar.
Bir de sonra böyle çirkefe bağladılar he.
Çok ilginç.
Neyse siz devam edin,gidin gezin.
Onlar da yapışık şekilde gezmeye devam etsinler.
Aralarında alan razı veren razıysa sizlik hiçbişey yok.
Acımayacaksın demekki.
Öyle yapicam artik o sekilde cok zor olur8 kişi 1 arabada gezme mi? Bence hemen iptal et. Gitmek istiyorsan eşinle, kimseye söylemeden yapın birşeyler
Haklisiniz bencede cekilcek gibi degildi. Onlari iptal ettik esimle gidicez insallah3 çocuklu bir çiftle tatilemi gitmeyi düşünüyorsun ? Kv gelmese bile bence gitme. Hamilesin sonuçta 7 kişi nasıl sığacak arabaya? Ya çok gezdirmek istiyorsan bigün yakın bir yere pikniğe götür. Uzak yolda çekilmez valla. İptal edip kocanla git gene kim bilcek.
Şunu kv’lerden ne çektiler bu site de belalar bunlar bela
Bacım vur dedik, öldürmüşsün. Bütün sayfaları okuyamadım, arada başka olaylar mı oldu da, bu kadar öfkeli konuştun? Kadının yüzsüzlüğüne diyecek laf yok tabii, sanki siz onların planına dahil olup, arıza çıkarmışsınız gibi... Bir de eşinize hesap soruyor. Şu yüzsüzlüğün yarısı bizde olsa, epey rahat yaşarız.Bugün kiz aradi beni saat bes gibi bi kv nie bu kadar büyüttun yer var sigariz dedi. Bende sizede yer yok onada ben sana degisiklik olsun diye kabul ettim ama sen resmen plan icine plan eklemissin çocuklarına bakacaksa evden baksin yoksada ben hamile halimle o kadar yolu arka koltukta beş kisi gidemem dedim. O da iyi siz gidin rahat rahat öne oturursun biz gelmiyoruz dedi. Bende bu saatten sonra zaten bizimle ilgili hic biyerde isiniz olamaz dedim kapattım telefonu. Sonuç watshaptan engellemis beniresmen iyilikten maraz dogdu bende acaba bencillik mi yapiyorum diye düşünüyodum bu anlayissiz icin
Dün su kadından cektigimi kendi kv dem den cekmedim allah yardim etsin kizaŞunu kv’lerden ne çektiler bu site de belalar bunlar bela
Arada baska konusmalarda gecti ama ben hatırladığım kadarini yazmistim. Yani bana kv sirtinda gitmicek ya gibisinden bisey demisti en cokta o kızdırdıBacım vur dedik, öldürmüşsün. Bütün sayfaları okuyamadım, arada başka olaylar mı oldu da, bu kadar öfkeli konuştun? Kadının yüzsüzlüğüne diyecek laf yok tabii, sanki siz onların planına dahil olup, arıza çıkarmışsınız gibi... Bir de eşinize hesap soruyor. Şu yüzsüzlüğün yarısı bizde olsa, epey rahat yaşarız.
Alicaktik zaten ama sonradan kv olmasin diyince yüzsüzlesmeye basladı bende sinir oldumAy kadını tanımıyorum ama içi çekmiştir belki dekıyamam ya... kötü biri değilse alın yanınıza, sevaptır...
Anlayabiliyorum tamam demişken zor olacak hayır demek . Ama eşinizin arkadaşının da tavrı garip. Yer varsa biz de gelelim falan. Eşini gezdirecekse bunu sizin üzerinize yıkarak halledemez.esimin yaklasik 15 yillik arkadasi bu kisi. Iftarda muabbet ederken bayramdan konu acildi kizda surekli ya siz bize gelin ya biz gelelim diyen bi tip bu yuzden bayramda ilk gun siz gelin ikinci gun biz geliriz diyince bende ikinci gun bizim planımız var diyip gidecegimiz yeri soyledim saf saf kizda esine baya sitem etti bak bunlar ne guzel hep geziyo kac yildir beni bi yere goturmedin vs diye eside esime ben bunun dilinden kurtulamam yer varsa bizde gelelim dedi sakayla karisik. Esim bisey demedi top bana atildi bende tamam dedim ama kv gelcegini bilseydim demezdim kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?