Bencillik mi olur

Evet eger kv problem yapmasaydım kesin bizden iyisi olmayacakti ama kendileri bide beni plani bozmakla sucladi en cokta ona sasirdim.

Yok gercekten ilk basta istememek gibi biseyim yoktu. Ama kv konusunda cok israrci davrandi ve sonra beni suclu çıkardı plani bozmakla ilgili o yuzden biraz gerildi ortam. Yoksa en basta kiz icinde degisiklik olsun hem grupça daha eglenceli olabilir diye düşünmüştüm

Evet eger kv problem yapmasaydım kesin bizden iyisi olmayacakti ama kendileri bide beni plani bozmakla sucladi en cokta ona sasirdim.

Aman boşver ya keyfine bak git gez gel işte umursama bile kocanla başbaşa geze geze mola vere vere git işte. Eşimle bi ara memlekete gidecektik eşimde bi aile var 3 kişi onlar da gelsin benzine ortak olalım dedi( memleketle yaşadığımız yer 850 km arada abiye veririm dinlendirir beni dedi istemedim tabiki kocamla gidip arkada yatarak gideceğime şişman be çocuklu kadınla gitmek istemedim eşime dedim ki iyi düşünmüşsün aşkım ama yol uzun Allah korusun bi kaza bela olsa onlara bişey ben vicdan azabıyla yaşamak istemem. Bide böyle düşün dedim doğru diyorsun dedi bi daha böyle bişey demedi bile beyin fırtınası bazen şart

Amanın ortalık karışmış!
Karşı taraf çok ayıp etmiş haa!
Hem davet edilmeden geziye dahil oldular.
Hem üstüne valideyi getirmeye kalktılar.
Bir de sonra böyle çirkefe bağladılar he.
Çok ilginç.
Neyse siz devam edin,gidin gezin.
Onlar da yapışık şekilde gezmeye devam etsinler.
Aralarında alan razı veren razıysa sizlik hiçbişey yok.
Acımayacaksın demekki.

Ay kesinlikle boyle bi beyin firtinasi sart artik benimde aklimda bulunsun

Evet haklisiniz acimamaliydim. Buda bana ders oldu yumusak yüzlü olmamak gerekiyormus demekki

3 çocuklu bir çiftle tatilemi gitmeyi düşünüyorsun ? Kv gelmese bile bence gitme. Hamilesin sonuçta 7 kişi nasıl sığacak arabaya? Ya çok gezdirmek istiyorsan bigün yakın bir yere pikniğe götür. Uzak yolda çekilmez valla. İptal edip kocanla git gene kim bilcek.

Haklisiniz bencede cekilcek gibi degildi. Onlari iptal ettik esimle gidicez insallah

Ay kadını tanımıyorum ama içi çekmiştir belki de kıyamam ya... kötü biri değilse alın yanınıza, sevaptır...

Bacım vur dedik, öldürmüşsün. Bütün sayfaları okuyamadım, arada başka olaylar mı oldu da, bu kadar öfkeli konuştun? Kadının yüzsüzlüğüne diyecek laf yok tabii, sanki siz onların planına dahil olup, arıza çıkarmışsınız gibi... Bir de eşinize hesap soruyor. Şu yüzsüzlüğün yarısı bizde olsa, epey rahat yaşarız.

Arada baska konusmalarda gecti ama ben hatırladığım kadarini yazmistim. Yani bana kv sirtinda gitmicek ya gibisinden bisey demisti en cokta o kızdırdı

Anlayabiliyorum tamam demişken zor olacak hayır demek . Ama eşinizin arkadaşının da tavrı garip. Yer varsa biz de gelelim falan. Eşini gezdirecekse bunu sizin üzerinize yıkarak halledemez.
Bu geziye giderseniz içinize zehir olacak gibi. Ya ıptal edin ya da baş başa olmak istediğinizi söyleyin derim

Bence tam sinir olunacak bir durum zaten karı koca resmen emrivaki yapmışlar bir de üstüne kv i dahil etmeleri resmen düşüncesizlik. İnsan çekinir. Gerçekten bazen insanların rahatlığına inanamıyorum kimse kusura bakmasın neden gezinizi iptal edecekmişsiniz açık açık arkadaşlar siz istediniz tamam buyurun da kv i götüremeyiz deyin aaa onlar utanmıyor da siz neden açıkça söylemiyorsunuz gerekirse gelmesinler ne saçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…