Bencillik yapmak istiyorum

Ahtapot Anne

Feeling lonely nowadays..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
4.593
En iyi cevaplar
1
5.837
358
Merhabalar. Az önce bir telefon geldi. Esimin akrabalarindan. Gelecek olanlar gençler küçük bir de cocuklari var. Şehirler arası yol ustunde bir sehirde oturuyoruz. Bayramda seyranda ya da diger tatillerde gelip gecenler ugramak isteyenler icin dinlenme tesisi gibiyiz ama ben hic rahatsiz olmadim bu durumdan. Misafiri severim yolcunun halinden anlarım. Yaptığımdan yorgunlugumdan pisman olmam seve seve uykusuz kalırım. Yani normal sartlarda diyelim. Öğretmenim,çalışıyorum. 1 çocuğum 1 bebeğim var ve 3. Ye hamileyim biraz riskli biraz zor geçiyor diyelim.. Henüz akrabalardan bilen falan da yok biraz icimde yasamayi severim. Misafirler kahvaltiya geleceklermiş eşimi aradilar o da planimiz yok,buyrun gelin dedi. Arayan kisi dogum yaptığında aradim sonra görmeye gittik sonra hal hatir sormak icin aradim ama onlardan görmedim. Ben de aramayi kestim. Şimdi bu kisi bekarken geldi agirladik yatılı misafir ettik sonradan da geldi , ilk gelisi degil yani. Benim de inanin evde agirlama istegim yok kahvaltiya gidelim dedim esime. Ne dersiniz hem cocuklar icin uygun hem de bizim icin guzel bir yer. Beni hic arayip sormayan gecenin 10unda geliyoruz diyen insana ben de bencillik yapmak istiyorum gerildim çünkü. Yorulmadan güzelce ağırlamak istiyorum. Haksız mıyım?

Merhabalar. Az önce bir telefon geldi. Esimin akrabalarindan. Gelecek olanlar gençler küçük bir de cocuklari var. Şehirler arası yol ustunde bir sehirde oturuyoruz. Bayramda seyranda ya da diger tatillerde gelip gecenler ugramak isteyenler icin dinlenme tesisi gibiyiz ama ben hic rahatsiz olmadim bu durumdan. Misafiri severim yolcunun halinden anlarım. Yaptığımdan yorgunlugumdan pisman olmam seve seve uykusuz kalırım. Yani normal sartlarda diyelim. Öğretmenim,çalışıyorum. 1 çocuğum 1 bebeğim var ve 3. Ye hamileyim biraz riskli biraz zor geçiyor diyelim.. Henüz akrabalardan bilen falan da yok biraz icimde yasamayi severim. Misafirler kahvaltiya geleceklermiş eşimi aradilar o da planimiz yok,buyrun gelin dedi. Arayan kisi dogum yaptığında aradim sonra görmeye gittik sonra hal hatir sormak icin aradim ama onlardan görmedim. Ben de aramayi kestim. Şimdi bu kisi bekarken geldi agirladik yatılı misafir ettik sonradan da geldi , ilk gelisi degil yani. Benim de inanin evde agirlama istegim yok kahvaltiya gidelim dedim esime. Ne dersiniz hem cocuklar icin uygun hem de bizim icin guzel bir yer. Beni hic arayip sormayan gecenin 10unda geliyoruz diyen insana ben de bencillik yapmak istiyorum gerildim çünkü. Yorulmadan güzelce ağırlamak istiyorum. Haksız mıyım?
Dışarda ağırlanmayı da pek haketmiyor ama madem tamam dediniz bencede yorulma dışarda kahvaltıya gidin

Haklısın. Eşin de destekliyor ise böyle yapın.
Hiç bencillik değil siz hem hamile hem 2 çocuklu bir kadınsınız, iyi kabul etmişsiniz. İnşallah misafiriniz bir Allah razı olsun der🙂
Dışarda ağırlanmayı da pek haketmiyor ama madem tamam dediniz bencede yorulma dışarda kahvaltıya gidin
Eşim sağ olsun öyle yapalim dedi. Ben kendi ıçimde savaşıyorum..

2 cocuk birde hamilelik Allah yardimciniz olsun.birsey olmaz bencede disarida agirlayin.normal sartlarda belki ayip olur ama gelince misafirinizde gorur durumunuzu.
Ben de düşünüyorum ayıp mı olur diye bunun savaşını veriyorum. Ama onun da ayıplarını düşününce kolumu kaldırmak istemiyorum.

Kendinizi dusunun 2 cocuk 1 hamilelik
Caniniz sagolsun ,kimseyi agirlsmsl zorunda değilsiniz ,bilincaltinizi temizleyin

Yaptığınız bencillik değil, kendinizi yıpratmayın. Müsait değiliz de diyebilirdiniz, mecbur değilsiniz. Ama madem eşiniz buyur etmiş bence en güzeli dışarıda kahvaltı. Kendinizi yormayın hiç.

Şimdiye kadar paralamışsınız kendinizi ne oldu?
Sonrasında İlgi bile göstermemişler.
Şimdi değil, sonrasında da bencil olun.

Evet kahvaltı dışarda yapılabilir ve haklısınız da ama bence birden şoka uğratmamak için eşiniz ya da siz önden bildiğimiz ve gitmeyi planladığımız bir kahvaltı mekanı var, sizinle de oraya gideceğiz gibisinden çıtlatma yapsın bana kalırsa.

Dinlenme tesisi olmak da kötü, bence her telefonunu anında açmayın. Ve tabi ki dışarıda kahvaltı yapın, niye o kadar uğraşasınız ki. Ben çok samimi olmasam uğramazdım, yani oraya ihtiyaç için değil o kişileri görmek için uğrardım sevdiğim insanlarsa.

Çok tatlısınız, kibar kibar anlatmış sonra da dışarda kahvaltı önerisi vermişsiniz. İçiniz rahat olsun, bir sonraki sefer eşiniz müsait değiliz başka zamana inşallah der olur biter...

Back
X