- 15 Temmuz 2013
- 4.595
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.839
- 358
- Konu Sahibi Ahtapot Anne
Merhabalar. Az önce bir telefon geldi. Esimin akrabalarindan. Gelecek olanlar gençler küçük bir de cocuklari var. Şehirler arası yol ustunde bir sehirde oturuyoruz. Bayramda seyranda ya da diger tatillerde gelip gecenler ugramak isteyenler icin dinlenme tesisi gibiyiz ama ben hic rahatsiz olmadim bu durumdan. Misafiri severim yolcunun halinden anlarım. Yaptığımdan yorgunlugumdan pisman olmam seve seve uykusuz kalırım. Yani normal sartlarda diyelim. Öğretmenim,çalışıyorum. 1 çocuğum 1 bebeğim var ve 3. Ye hamileyim biraz riskli biraz zor geçiyor diyelim.. Henüz akrabalardan bilen falan da yok biraz icimde yasamayi severim. Misafirler kahvaltiya geleceklermiş eşimi aradilar o da planimiz yok,buyrun gelin dedi. Arayan kisi dogum yaptığında aradim sonra görmeye gittik sonra hal hatir sormak icin aradim ama onlardan görmedim. Ben de aramayi kestim. Şimdi bu kisi bekarken geldi agirladik yatılı misafir ettik sonradan da geldi , ilk gelisi degil yani. Benim de inanin evde agirlama istegim yok kahvaltiya gidelim dedim esime. Ne dersiniz hem cocuklar icin uygun hem de bizim icin guzel bir yer. Beni hic arayip sormayan gecenin 10unda geliyoruz diyen insana ben de bencillik yapmak istiyorum gerildim çünkü. Yorulmadan güzelce ağırlamak istiyorum. Haksız mıyım?