• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende açtım konumu inancım sağlam :)

17 liğim ama iri bir 17 lik hatırlatırım en korkutucu olanından ablacııım :1:

Korkunç olmadığına eminim sana öyle geliyor bak.
Buarada yurtta kaldığım dönemde bi arkadaşım bana tavuk tavukçuk derdi ayak bileklerim çok ince (ölçtüm 20cm) popo bacak yok, göğüs ve göbekte ilerde olunca gerçekten tavuğa benzer bi yanım var:))

:)

Korkunç olmadığına eminim sana öyle geliyor bak.
Buarada yurtta kaldığım dönemde bi arkadaşım bana tavuk tavukçuk derdi ayak bileklerim çok ince (ölçtüm 20cm) popo bacak yok, göğüs ve göbekte ilerde olunca gerçekten tavuğa benzer bi yanım var:))

benim arkadaşlarım arasında lakabımda tavuk. Tavukları seviyoruz :)))

Ne güzel bacak popo yokmuş sende,bendeki yağlar her yerde. Kafiye mi oldu sanki :1:

benim arkadaşlarım arasında lakabımda tavuk. Tavukları seviyoruz :)))

Ne güzel bacak popo yokmuş sende,bendeki yağlar her yerde. Kafiye mi oldu sanki :1:

Ay hiç güzel değil her yerimde olsa orantılı dururdu bari şuan lolipop gibi bişeyim :P ama kıyafetlerde gerçekten kamufle yeteneğim var ki bu Şişko olduğumu kamufle edemiyor sadece orantılı duruyor:D

Ay hiç güzel değil her yerimde olsa orantılı dururdu bari şuan lolipop gibi bişeyim :P ama kıyafetlerde gerçekten kamufle yeteneğim var ki bu Şişko olduğumu kamufle edemiyor sadece orantılı duruyor:D

Orantısız olması pek hoş bi şey değil tabi ama en azında kilo verince bacağımdan popomdan vermedim derdin olmıycak.Zor veriliyormuşta :18:

Sabah 2 ceviz 2 yumurta beyazı (haşlanmış) 2 bardak ayran

Öğlen
2 bardak ayran elma( tarçınlı) 2 kayısı

Akşam şimdi yedim yığıldım koltuğa
3 kaşık karabuğday haşlaması
3 minik köfte
2 domates
Ayran:)
Herhalde yatmadan ayranımı bitiririm(1.5 litre hazırladım sabah yatana kadar bititrcem) salatalık erik falanda yerim herhalde

Sabah 2 ceviz 2 yumurta beyazı (haşlanmış) 2 bardak ayran

Öğlen
2 bardak ayran elma( tarçınlı) 2 kayısı

Akşam şimdi yedim yığıldım koltuğa
3 kaşık karabuğday haşlaması
3 minik köfte
2 domates
Ayran:)
Herhalde yatmadan ayranımı bitiririm(1.5 litre hazırladım sabah yatana kadar bititrcem) salatalık erik falanda yerim herhalde

Afiyet olsun :) ogrenci miydiniz ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Açıkcası bu sefer kendime o kadar süre ile sınırlamadım:) 21 Haziran da en çok istediğim 75in altına düşmek ama kendime Aralık ayına kadar müddet vermişim kaplumbağa gibi ilerlerim ama kalıcı olsun artık:)

Simdi gordum mesajinizi haklisiniz valla. Diger turlu anlami yok . Gonul hemen olsun istiyo ama iste. Bu arada ogretmensiniz galiba suan anladm :)

Buarada sabahtan beri canım profiterol istiyordu ama nasssılllll:((
Biraz önce eşim dedi çok istiyorsan gidim alıyım... Dedim yok elma yerim tarçını dökerim :) ki öyle yaptım Allah'ım emeklerimi kendime zayi ettirme amin:)

Buarada sabahtan beri canım profiterol istiyordu ama nasssılllll:((
Biraz önce eşim dedi çok istiyorsan gidim alıyım... Dedim yok elma yerim tarçını dökerim :) ki öyle yaptım Allah'ım emeklerimi kendime zayi ettirme amin:)

Allah bozmasin. Ben biraz once cok yanlis haraketler yaptim ama yazmicam gunlugum cirkinlesmesin seni tebrik ediyorum. Coook pismanim :banghead: :(

Allah bozmasin. Ben biraz once cok yanlis haraketler yaptim ama yazmicam gunlugum cirkinlesmesin seni tebrik ediyorum. Coook pismanim :banghead: :(

Hepimiz arada kaçamaklar yapıcaz yeter ki o an pişman olalım , bir daha yapmayalım ve azmimiz kaybolmasın

Back
X