• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende açtım konumu inancım sağlam :)

Hersheymi

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2014
911
33
13
Ankara
Merhabalar
Ortalama 15 gündür diyet sayfalarını ezberledim sanırım... Her ümidimi yitirdiğimde başarı hikayelerini okuyup Allahım bende başarayım ve bundan sonra kalan ömrümde normal kilolu olayım dedim..
54 kilolara düşebilip ardından 6-7 ayda 70lere gelebilen bir insanım geçmişte...
Son dönemde en az gördüğüm kilo 73 şimdi 80 evlilikti çocuktu derken son 3 yıldır 75-83 arası gidip geliyorum ve çok sıkıldım..
Sıkıldıklarım
1. En başta sıkıldığım bu sanırım: insanların laf koyması
2. Sağlığım elden gidiyor her yerimde çıbanımsı yaralar çıktı
3. İstediğim kıyafetler olmuyor
4. Beyaz giymeye hasret kaldım
5. Eşimin arada bir durumuma üzüldüğünü dile getirmesi ama benim taktığımı onun beni böyle de sevdiğini söylemesi:(
6. Hergün yaşadığım kilom ile ilgili yorumlar karşılaştırmalar...

Şuan bunun için neler yapıyorum;
-Kalori cetvelli bi programla 1300ü geçmemeye çalışıyorum
- günde 1-2 dilim ekmeği geçmiyorum
- karnımı içime çekiyorum 50 ye kadar sayıyorum
-10 dk leslie yapıyorum çünkü ayakta kalamıyorum hareket kısıtlılığım var:(

Bu kadar günlük yaşadıklarımı yaza yaza geliyorum bende:)
Şuan 80.2kg
Bel ölçüm 106cm her cuma kilo bildirimim olacak
Saygılar..;)

:)

Hadi hayırlı olsun. Umarım istediğin kadar kilo verirsin :D

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayirli olsun insallah istediginiz kiloya kavusursunuz ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Basaramamamiz icin bir neden yok;)
Kolay gelsin...

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Buarada 165 boy istediğim 65 kilo olmak inşallah :)

inşallah... benimde ilk hedefim 70 in altına düşmek... o olursa gerisi kendiliğinden gelir diye düşünüyorum birbirimize destek olalım. düşününce küçücük şeyi yemesek nolur? bişeyden eksik kalmayız ama istediğimiz vücuda ulaşırız gayret edelim :6: :13:

inşallah... benimde ilk hedefim 70 in altına düşmek... o olursa gerisi kendiliğinden gelir diye düşünüyorum birbirimize destek olalım. düşününce küçücük şeyi yemesek nolur? bişeyden eksik kalmayız ama istediğimiz vücuda ulaşırız gayret edelim :6: :13:
Eğer bu kafayla ramazana ulaşırsam hatta 5 gün kaldı bu istikrarlı gidişimi 21 güne tamamlarsam alıştım dicem:)
Emin ol 70in altını görcez;)
Yalnız benim sıkıntım her gün 5 defa tartıya çıkıyorum dayanamıyorum :(

Eğer bu kafayla ramazana ulaşırsam hatta 5 gün kaldı bu istikrarlı gidişimi 21 güne tamamlarsam alıştım dicem:)
Emin ol 70in altını görcez;)
Yalnız benim sıkıntım her gün 5 defa tartıya çıkıyorum dayanamıyorum :(

Yaa o cok sıkıntı işte. Yalnizca sabah ciksan o bile yeter. Çünku gunun geri kalaninda fazla çıkıyor. Morali bozuluyor insanin.
Insallah birlikte gorsek. Tek derdimiz bu olsun kilo nedir ki gideeer :)

Yaa o cok sıkıntı işte. Yalnizca sabah ciksan o bile yeter. Çünku gunun geri kalaninda fazla çıkıyor. Morali bozuluyor insanin.
Insallah birlikte gorsek. Tek derdimiz bu olsun kilo nedir ki gideeer :)

Aynen öyle canım tek derdimiz bu olsun:)
Buarada sabah tartıldımmmmmmm

79.8:))

Şuanda farkettim
Bu internet üzeri alışveriş sitelerine bakıyordum kıyafetlerde kalan hep s,xs???
Bu demek oluyor ki ya herkes şişko ya da şişmanlar rahat rahat gidemiyor hep netten araştırıyoruz... bir de s,xs olan geze toza bulur istediğini :)

Iki bucuk ayimiz var onu demek icin en gec :cool:

Açıkcası bu sefer kendime o kadar süre ile sınırlamadım:) 21 Haziran da en çok istediğim 75in altına düşmek ama kendime Aralık ayına kadar müddet vermişim kaplumbağa gibi ilerlerim ama kalıcı olsun artık:)

Bugün okula gittim müdürle konuştuk biraz dedi sağlığın nasıl oldu ne yapman lazımmış? Dedim spor kilo verme.. Dedi evde yatarak zor verirsin

Yav dedim içimden bi tane çakayım sona dedim herkes aynı muameleyi yapıyor sana niye gocunuyorsun?

Dedim yediklerimi azalttım hocam dedi iyi;)

Back
X