Bende aldattim

Bu adam olmasaydı yine boşanır mıydın? Bence hayır. Sen kendini şimdi garantiye almışsın öyle boşanıyorsun. Sorunların varken neden ayrılmadın? İki çocuğun yüzünü eğdin. Daha bugün şu annesinin sevgilisi tarafından oldurulen çocukla ilgili olanları seyrettim. Annesinin hayat tarzı yüzünden çocuk öldü aile dağıldı. Karşı tarafın karısına çocuklarına olan oldu.Ergen olan çocuk ele güne ne derim diye bunalıma düştü. Sevgi ve şefkate tabi ki ihtiyacın var. Ama her şey usulünce. Çocuklarım çok mutlu diyorsun. Yarın öbür gün bu iş gün yüzüne çıkmayacak mı? Çocuklarının kulağına büyüyünce gitmeyecek mi? Artık sen annem ne der baba ne der olayını bitirmişsin. Ne derse desin artık bu saatten sonra git davanı aç.

Bu hikaye hic gercekci gelmedi bana flim mi çeviriyor sunuz hic sevmediği koca gibi gormedigi ayni sekilde adaminda tup bebekmi yaptiniz yani hemde 1 den fazla siz çocuk lari oyuncak mi zannssiyorsunuz hikayeniz gerçekse eger onlarin hayatlarini hicmi dusunmuyorsunuz en basit ornegi öldürülen 9 yasindaki beratcan karakutuktur sizin carpik iliskilerinizin kurbani olmalarindan korkmuyormusunuz toplum bu sekilde ucuzlatilip bir nesilde bu sekilde sayenizde tukeniyor aferin devam edin hayatiniza boşanma yin sakin çok yanlış bi hareket olur sizin icin ...size baska sozum yok

Neden boşanmadınız, eşiniz neden birlikte olmuyor, siz neden birşey demiyorsunuz neden tüp bebekle çocuk yaptınız? Tam anlamadım ben olayı

Aldatmayı biliyoruz her şeyi biliyoruz şu de da nerede ayrı yazılır bilemiyoruz.

Yine hortlamış bu şaçma konu.

Adamı hiç sevmiyorum o da beni sevmiyor hatta hiç birlikte olmadık ama tüp bebekten çocuklar yaptık. Çünkü çok salağız. :rolleyes:

Back
X