bende allahın izniyle mart annesi olucam

gammzee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2007
241
0
96
40
İstanbul
bende inşallah mart annesi olucam bugün ikili teste gittim güzel geçti ultrasonda bir problem gözükmedi kan sonucumu pzt alıp druma göstericem şuan 12+6 günlüğüm allah hepimize hayırlısıyla bebişlerimizi gucağımıza almayı nasip etsin inşallah

bende inşallah mart annesi olucam bugün ikili teste gittim güzel geçti ultrasonda bir problem gözükmedi kan sonucumu pzt alıp druma göstericem şuan 12+6 günlüğüm allah hepimize hayırlısıyla bebişlerimizi gucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Ohh maşallah. İnşallah ama daha çok var değil mi? İnsan hemen vakit geçsin istiyor ama öyle düşünmemek lazım galiba bütün zamanların tadını çıkarmak lazım.yerimseniben

canım banada 22 mart dedi drum hakkımızda hayırlısı olsun canım sen ikili test yaptırdınmı ayrıca hamişlik nasıl gidiyor

ayçinciğim arkadaşım gebelik bölümünde egemen arkadaşımızın yazdığı artık gebelik takvimlerinizi yapın kızlar başlığını bul orada takvimin nasıl yapılacağı detaylı olarak anlatmış sende bizimki gibi gebelik takvimi yap bakalım bebişin ne kadar olmuş

kızlar bende oğlumu 22 martta dünyya ya getirdim simdi 5.5 aylık

kızlar bende oğlumu 22 martta dünyya ya getirdim simdi 5.5 aylık

AYYY ESMACIM YERİM BEN SENİN OĞLUNU NE KADAR ŞEKER ŞEY YA BU AYY YANIMDA OLSADA ISIRSAM AMAN MAŞŞALLAH DİYİMDE NAZAR ETMİYİM OĞLUNA BENDE ALLAH NASİP EDERSE 4 MARTTA DOĞUM YAPICAM BAKALIM BENİM OĞLUŞUM NASIL OLCAK DOĞURUR DOĞURMAZ RESMİNİ KOYCAM BURAZYA:dance::dance::

slm ii akşamlar ilk gebeliğimden dolayı fazla bilgi sahibi değilim 15.haftam bitmek üzere ve birkaç gündür yoğun ağrım var ve bu kasıklarıma kadar işliyor. böyle bir durumu olan var mı varsa lütfen yrmcı olun

böyle bir durumum yok ama doktorum ilk kontrollerimde kasıklarında bıçak saplanmışcasına ağrı duyarsan o zaman muhakkak gel demişti bana... bu kadar şiddetlimi seninki... doktorunu aramanda fayda var her halükarda... umarım kısa vakitte geçer ağrıların....

Herkese merhabalar uzun zamandır siteyi takip ediyordum ama üye olamamıştım bir türlü ben de yeni üyeyim herkese bebişleri ile sağlıkla mutlulukla huzurla dolu geçireceği nice mutlu günler diliyorum.Bu arada bende 24 hafta 3 günlüğüm ve bir erkek bebek bekliyorum.Allaha dua ediyorum ben de tüm annelerde hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günler çabucak gelsin inşallah.Ben bir şey sormak istiyorum çok uğraştım ama şu mesaj altında bulunan takvimlerinizden yapamadım biri bana yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden sağolun.

Bu Arada Şimdiden Tüm ÖĞRETMENLERİN öğretmenler Günü kutlu olsun.

Herkese merhabalar uzun zamandır siteyi takip ediyordum ama üye olamamıştım bir türlü ben de yeni üyeyim herkese bebişleri ile sağlıkla mutlulukla huzurla dolu geçireceği nice mutlu günler diliyorum.Bu arada bende 24 hafta 3 günlüğüm ve bir erkek bebek bekliyorum.Allaha dua ediyorum ben de tüm annelerde hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günler çabucak gelsin inşallah.Ben bir şey sormak istiyorum çok uğraştım ama şu mesaj altında bulunan takvimlerinizden yapamadım biri bana yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden sağolun.

Bu Arada Şimdiden Tüm ÖĞRETMENLERİN öğretmenler Günü kutlu olsun.

canık merhaba bende senin gibi yeniyim ve takvim yapamıyorum. allah güzel dileklerini kabul etsin inşallah. bende mart annesiyim vee bi oğlum olacak allah izin verirse. benden büyük senin yakışıklı oluşun. canım senin şikayetlerin var mı ben en ufacık bişeyde panikliyorum. umarım herşey yoluna girerde alırız çıkın balıklarımızı kucağımıza:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canık merhaba bende senin gibi yeniyim ve takvim yapamıyorum. allah güzel dileklerini kabul etsin inşallah. bende mart annesiyim vee bi oğlum olacak allah izin verirse. benden büyük senin yakışıklı oluşun. canım senin şikayetlerin var mı ben en ufacık bişeyde panikliyorum. umarım herşey yoluna girerde alırız çıkın balıklarımızı kucağımıza:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Merhaba çok şükür benim çok fazla bir şikayetim olmuyor ara sıra bel ve sırt ağrılarım ve gaz sancılarım var onun dışında iyiyim çok şükür.Benim işim masa başında olduğu için sürekli oturmak beni sıkıyor.Ama sık sık ayağa kalkıp volta atıyorum ama yinede çalışmak zor hamileyken bazen bir uyku bastırıyor sorma gitsin.Neyse ben herşeye razıyım hayırlısı ile oğluşuma kavuşayım sağ salim elemsiz kedersiz inşallah tabii ki tüm melek bekleyen annelerde... inşallah....
a.s.:nazar::nazar:

Back
X