bende ameliyat oluyorum hayırlısı ossun....

mavipanjur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2009
964
14
118
bugün doktorla konuştuk ameliyat tarihi verdi inşallah güzel olur yarın yine gidicem anestezi uzmanıyla konuşmaya bu sefer nemin fotosunu götürcem umarm olur ohaoldumsmile tarih 28 nisan hayırlısı olssun bakalım eyvahedigeldismile

ayyyyyyyyyyyyy cnm utandırdın beni yaaaaaaaaaaa doktora resim götürcek kdr begenmene çok sevindim gerçekten..önceden biri benim resmimi götürüp bunun gibi bi burun istiyecigini söyleseler inanmazdım baksana ben oldum geçtii 6 ay oldu..eski burnumu resimlerde görünce hatırlıyorumm artı..
darısı ve en güzeli cnmmmm senin olsun inş amlyt günün kesinleşmedimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:):)

bugün doktorla konuştuk ameliyat tarihi verdi inşallah güzel olur yarın yine gidicem anestezi uzmanıyla konuşmaya bu sefer nemin fotosunu götürcem umarm olur ohaoldumsmile tarih 28 nisan hayırlısı olssun bakalım eyvahedigeldismile

Ayy çok heyecanlı :) yeni ve güzel bir macera.. inşallah herşey çok güzel olacak ;)

oooo sevindim inş. iyi olacak dualarımdasın. Allah yardımcın olsun.

yo canım ben relaxım bi girip çıkıcam ameliyata fazla durmucam :lepi: hatta epey isteklerim oldu şöle dedim büyük ameliyat ossun ferah geniş bide koyun dedim 9, 8lik tamam işte sositososito

ben bugün götürcektim fotonu unutmuşum yoldanda dönemedim yalovadan izmite anlatıyorum anlamadı dedi sen getir resmi bakarız adama dedim kadinlar kulubünde aç bak yaww delikafadulden

ben bugün götürcektim fotonu unutmuşum yoldanda dönemedim yalovadan izmite anlatıyorum anlamadı dedi sen getir resmi bakarız adama dedim kadinlar kulubünde aç bak yaww delikafadulden

kaydirigubbakcemile3ay heycanlandım kıs doktorun bakınca yaptıgı yorumu söyle bakalım nerelerini begenmiycek burnumunaklinialirimsmile

kizzzzzzzzz simdiden gecmis olsun vallaaa
biz pitirciklar hep yanindayiz:lepi:

biliyorum cnaım saolun zaten olmassa burnum hiç ses çıkarmıcam ama dönüşüm muhteşem olucak kimin bombaladığını anlamıcaklar hehehehuhuh yaşasın kötülükk aklinialirimsmile
böle bişi yapmaz ama toktorum eyvahedigeldismile yapmaz yapmazz

cnmm güzel olur zaten onun için estetik olmuycanmı gıssssssssssss neden kötü olsun sen güzel düşün güzel olaaaaaaaaaaaa:)

biliyorum cnaım saolun zaten olmassa burnum hiç ses çıkarmıcam ama dönüşüm muhteşem olucak kimin bombaladığını anlamıcaklar hehehehuhuh yaşasın kötülükk aklinialirimsmile
böle bişi yapmaz ama toktorum eyvahedigeldismile yapmaz yapmazz

ay cok süpersin gülmekden karnima agrilar girdi..delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Allah yardimcin olsun...

Back
X