- 16 Ekim 2009
- 964
- 14
- 118
- Konu Sahibi mavipanjur
valla bakalım ne olcak efet oynarım diye çok sarmalamış toktorum ne bulursa koymuş üstüne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cnm sana dedim..bayıldım burnuna maşallah çok güzel görünüo ..darısı başıma..ama böle olamaz heralde 3. amelytm olcak çünkü senağlamabanamı dedn cnm :) bana dedysen cvplıyım tşkkr ederm öncelikle cnm
ilk ameliyatımdı drumda sadullah karun :)
hadi hayırlı olsun firegirlcümm
fire gecmis olsun hadi sabirsizlikla gelismeleri ve resimlerini beklyiroz![]()
hadi hayırlı olsun firegirlcümm
saol cnm hayırlı olur inş. sırnaşık şey
banamı dedn cnm :) bana dedysen cvplıyım tşkkr ederm öncelikle cnm
ilk ameliyatımdı drumda sadullah karun :)
alçı bana da çok ağır gelior, ayrıca altı kaşınıyor tatlı tatlı kaydirigubbakcemile3 bu halde kapının önüne bile çıkamıyorum güzelim havada, bunaldım, doktorum pzt çıkarırım demişti yani10 .gün çıkacaktı ama ctesi çıkarttırıcam dayanamıyorummm
evet cnm dediğin gibi nemin burnu çok güzel doktoruma onun resmini götürdüm ama aynısını yap diye diil sadece fikir olsun ve olucaksa bu şekilden yola çıkalım diye oda düşündü karar verdi kokteyli yaptı cnm toktorum benim ayyy eşim olmasa valla yanaklarına sarılıp öpücektimm opuyorumnanaktancanım benim bende nemin burnunu çok beğendim ama bence sen daha çok yüzüne yakışanı yaptır daha doğal olur..benim doktorum estetikten ziyade doğal görünen yüzüme yakışanı tavsiye etti henüz yeni ama memnunum görüntüden..sana şimdiden geçmiş olsun