Maşallah gozunaydın Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin isteyen herkesede bu duyguyu arattırmadan tattırsın..
Tebrikler..
Sağlıklı bir gebelik diliyorum
Umudumu yitirmişken demişsin ya o umut tükenmiyor aslında sessizce hep bir yerlerde canlı kalıyor...Amin Canım çok teşekkürler bu dilegin için allah razı olsun
canı m hayırlı olsun tebrik ederim. batına yakın akıntın var mıydı?Selam kızlar Dün gece Hamile oldugumu ögrendim çok şükürler olsun.
1 senedir gitmedigim doktor kalmadı. 12.ayımızda umudumu yitirmişken meğer bebegim bana tutunmuş.
REGL e 4 gün kala silik idrar testiyle başladı herşey.
çok silikti şaşı oluyorsun bakarken sonra git gide her gün biraz daha koyulaştı :)
İnşallah Sağlıklı ve Güzel bir hamilelik Dönemi Geçiririm ve Sağlıkla kucagıma Alırım..
Rabbim herkeze bu duyguyu tatsın inşallah :)
Umudumu yitirmişken demişsin ya o umut tükenmiyor aslında sessizce hep bir yerlerde canlı kalıyor...
Bakınız ben umudum tükense benim tükenirdi ama ilk gün ki heyecanım ve umudum var..
2 aşılama 3 tüp bebek ve 9 yıllık evlat özlemime rağmen...
canı m hayırlı olsun tebrik ederim. batına yakın akıntın var mıydı?
Merhaba canim rica etsem biraz bilgilendfirir misin? Bende istiyorum yasklasik 6 ay oldu isteyeli. Sen neler yaptin benim gibi surekli dusunuyormuydun. Kur vs uyguladinmi. Tsk ederim simdiden.
Canım Tebrikler bende bugün test yaptım çıktı 2 gün vardı ama baya belliydi kan verdin mi sen tatlımCanım kür vs uygulamadım sadece doğal oldu diyebilirim..
Yumurtlama kiti aldım ilk kullanışımdı pozitif çıktıgı gün ve ertesi gün ilişki oldu.
Stres yapma kafaya takma ben de taktım hep.
Ama dedim bu sefer takmıycam ve oldu
Selam kızlar Dün gece Hamile oldugumu ögrendim çok şükürler olsun.
1 senedir gitmedigim doktor kalmadı. 12.ayımızda umudumu yitirmişken meğer bebegim bana tutunmuş.
REGL e 4 gün kala silik idrar testiyle başladı herşey.
çok silikti şaşı oluyorsun bakarken sonra git gide her gün biraz daha koyulaştı :)
İnşallah Sağlıklı ve Güzel bir hamilelik Dönemi Geçiririm ve Sağlıkla kucagıma Alırım..
Rabbim herkeze bu duyguyu tatsın inşallah :)
Rabbim inşallah en kısa zamanında sizede yaşatır.
aslında hiç yoktu regl olmayı bekliyordum.
Eşim hissetti.
Test yapmadan 1 gün önce elini karnıma koydu. dedim napyorsn hayatm dedi bişiler hissediyorum dedim yoktu üzmeyelim kendimizi ama çok şükür varmış
Canım öncelikle hayırlı olsun regl kaç gün gecti
Canım Tebrikler bende bugün test yaptım çıktı 2 gün vardı ama baya belliydi kan verdin mi sen tatlım
Amin isteyen herkese bir an evvel versin Rabbim..
Hep kadınlar hissediyorum bir şeyler var galiba derler ilk kez bir erkeğin hissettiğine şahit oluyorum ne güzel
Keyfini doyasıya çıkar gebeliğinin...
Sağlıkla kucağına aldığın günleride yaşayalım birlikte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?