Bende Anne olacağım :)

çok tesekkür ederim hayırlı olsun gebeliğinde bilmiyorum yine adet olacagm diye çok korkuyorum..test yaptım silik çizgi bile yok kan testi yapmaktan da korkuyorum negatiftir diye

çok tesekkür ederim hayırlı olsun gebeliğinde bilmiyorum yine adet olacagm diye çok korkuyorum..test yaptım silik çizgi bile yok kan testi yapmaktan da korkuyorum negatiftir diye
inşallah vardır, yoksa da üzülme hayırlısıyla gelsin inşallah onlar gelecekleri zamanları biliyor öyle düşün

Arkadaşlar bulantısı başlayan var mı aranızda bide pantolonları hafiften sıkmaya başlayan bu kadar zamanda sıkmak için erken değil mi sizcede?

Arkadaşlar bulantısı başlayan var mı aranızda bide pantolonları hafiften sıkmaya başlayan bu kadar zamanda sıkmak için erken değil mi sizcede?
dün gece araba tuttu çıkardım, sabah kalktığımdan beri de tam bulantı gibi de değil midem çok kötü ağzımın tadı yok hiç birşey yiyemedim, pantolon bende de öyle ama ben yemekleri fazla kaçırıyorum bir de gaz sıkıntım var o yüzden sıkıyor diye düşünüyorum yoksa erken yani :)

Ben çıkarmıyorum ama bi garip midemde birden bulanıyor ve geçiyor o gaz bendede çok ya nasıl çözücez bilmem her akşam kıvran kıvran zor oluyor sütten diye düşünüyodum ama sendede varmış ozaman benimkide ondan sıkıyordur:)

muhtemelen hamilelikten çünkü ben süt içmiyorum içemiyorum, benim hamile olduğumu öğrenmeden önceki ilk belirtilerimden biri de gazdı zaten nasıl baş edicez bilmiyorum bir de şiddetli gaz sancım var bugün aklımı alıyor

Bende farklı bi ağrı olucak diye ödüm kopuyor valla bide bi düşüğün ardından daha hassasım normal olarak ama ayaklarımızı çok sıcak tutmamız gerek biraz rahatlatıyor:)

selam arkadaslar ben 4 aydır evliyim korunmuyoruz ama sebesz yere bebek olmuyo hiçbir problemim yokmuş..adetime 2 gün var adet olacakmışım gibi bir his var göğüslerim şişkin değil ama ağrısı var..benim gibi hissedip te hamile olduğunu öğrenenler var mı ((

Hep olucakmışsın gibi hissediliyor canım hatta ben şimdi oldum falan diyip kaç kere tuvalete koşmuştum olabilirde yani ama beklemek gerek tabi kesin bişey diyebilmek için eğer düzenli adet görüyorsan belki kanda şimdi bile çıkabilir ama varsa önce öğrenmekte ciddi stres kaynağı bekle derim ben.hakkında hayırlısı olsun canım

evet adet sancısı gibi ha oldum ha olacam..adetlerim düzenleri ama cesaret edemiyorum kan testi için..sen hamilemisin oldumu böyle belirtilerin sen ne zaman öğrendin..bu arada çok tesekkür ederim

evet adet sancısı gibi ha oldum ha olacam..adetlerim düzenleri ama cesaret edemiyorum kan testi için..sen hamilemisin oldumu böyle belirtilerin sen ne zaman öğrendin..bu arada çok tesekkür ederim
Evet canım 5+5 günlük hamileyim benim düşükten sonra geldi bu hamilelik ama ikisindede aynı oldu kürtaj olduğum için 37. Günde öğrendim ben 83 falan çıkmıştı hatta eski betahcg yüksekliğim devam öı ediyo karar veremedik bi dönem ama yeniymiş adetine 1 -2 gün kala öğrenenler var istersen erken tanı gebelik testlerinden al düşük betahcg yi bile yakalıyor negatifse adetin geçince kan verirsin belirtiler aynı genelde canım adet ve hamilelik ordan kestirmek Zor

Buarada ben hep düzensiz olduğum için hiç Zamanında öğrenemedim erken öğrenmekte zor sonrası sağlıklı mı kalbi atıcakmı hep bekleyiş yani hazırlıklıı ol:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…