amin cumlemızden ıns benımde senın gıbı bişey cıkmıstı sonucum doktorum oyle dedıGercektenmii ay icimi rahatlattin Allah razi olsun:)
korkma canım ben en son acıle gıttıgımde kanamayla doktor bana adet kanaması gıbı kanaman olmayınca gelmene bıle gerek yok dedı saglık ocagındakı ebede ara kanamalar olabılır dedı ıns tutunurlar rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın
Bunu yaptirali 3 gun oldu artmis iyice degerim haftaya gidecem doktora bakalimsağol birtanem allah razı olsun inşallah tutunur..
snn yüksek çıkmış evet bence 4 gün sonra utrasondada görürsün gibi
artışı guzel canım hıc korkma sen ıcını ferah tut herseyde panık yapıp melegını strese sokmaamin birtanem inşallah hepimiz yavrularımızı sağlıkla alırız kucagımıza..
Değer sence nasıl p.tesi 60.73 ÇArşamba 244 ? doktor güzel dedi ama ben 120 felan bekliyordum dedi :)
Gercwkten sagol canim bulantin oluyomu daha baslamadi benim korkuyorum bulantilardanamin cumlemızden ıns benımde senın gıbı bişey cıkmıstı sonucum doktorum oyle dedı
artışı guzel canım hıc korkma sen ıcını ferah tut herseyde panık yapıp melegını strese sokma
cok sukur atlattım ben bulantı donemını baya bı sıkıntı cektım hıc bısey yıyemıyodum sımdı cok sukur ıyıyım sadece sıpa acıkınca bulantım oluyoGercwkten sagol canim bulantin oluyomu daha baslamadi benim korkuyorum bulantilardan
amin canım cumlemızınkını. aynen progestanı bırakma ben o hatayı yaptım lekelenmem bıtınce hemen bıraktım devam etmem gerekıyodu ıkıncı kez dusuk tehlıkesı gecırdımÇok sağol içime su serptin canım ya haklısın aslında lekelenmemde kesildi. ben gene içeçem progestanı.
Çok teşekkür ederim desteğin için allah bin kat razı olsun bebeişini sana bağışlasın
amin canım cumlemızınkını. aynen progestanı bırakma ben o hatayı yaptım lekelenmem bıtınce hemen bıraktım devam etmem gerekıyodu ıkıncı kez dusuk tehlıkesı gecırdım
Anladim sagol. Bide arada kasiklarima agri giriyo normal heralde ocok sukur atlattım ben bulantı donemını baya bı sıkıntı cektım hıc bısey yıyemıyodum sımdı cok sukur ıyıyım sadece sıpa acıkınca bulantım oluyobulantı cocugunlukla 7 8 haftalıkken baslıyo 12 13 haftalıkken bıtıyo Allah yardımcınız olsun
bı kac gun daha bekle kalp atısını bıle duyarsın hayatımda duydugum en huzur verıcı sesanladım canım tmm ben devam edeyim bırakmıyayım doktorda bırakma dedi.
dün başladım bakalım inşallah 8 gün sonra ultrasonda azda olsa keseyi görürüz..
aynen canım o cok normal helede sımdı rahımın buyumeye baslıyo daha cok hıssedersınAnladim sagol. Bide arada kasiklarima agri giriyo normal heralde o
bı kac gun daha bekle kalp atısını bıle duyarsın hayatımda duydugum en huzur verıcı ses
O agri bile guzel bebisimi hatirlatiyo hic aklimdan cikmiyoda aslinda:)aynen canım o cok normal helede sımdı rahımın buyumeye baslıyo daha cok hıssedersın
gorursun canım sanırım o zamana 7 haftaya gırmıs olcaksın kesınlıkle gorursunAllahım banada nasip et ne olur..
doktor 8gün sonra gel dedi.Olsun canım biz o tarihte gidelim de bakılsın bebişime inşallah kesemizi görürüz
Canim seninle muhtemel dogum tarihimiz ayni ama benim hcg yuksek bakalim.ultrasonda nasil cikacak haberleselimAllahım banada nasip et ne olur..
doktor 8gün sonra gel dedi.Olsun canım biz o tarihte gidelim de bakılsın bebişime inşallah kesemizi görürüz
sen bıde tekmelerını hıssettıgın zaman gor onun tadı hıc bıseyde yok dogumdan sonra bile özleyecegın tek sey o tekmeler olcakO agri bile guzel bebisimi hatirlatiyo hic aklimdan cikmiyoda aslinda:)
Canim seninle muhtemel dogum tarihimiz ayni ama benim hcg yuksek bakalim.ultrasonda nasil cikacak haberleselim
gorursun canım sanırım o zamana 7 haftaya gırmıs olcaksın kesınlıkle gorursun
Beninde dedigin gibi bu ay erken oldu 11 13 kasim arasi demek o zaman tuttuevet canım haberleşeriz.
senin erken yumurtlama olabilir benim tam yumurtlama günüm 19-20 kasım gibi bişi çünkü ovulasyon test kullandım 19 kasım pozitif verdi 20 kasım silindi. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?