Bende Anne olacağım :)

amin birtanem inşallah hepimiz yavrularımızı sağlıkla alırız kucagımıza..
Değer sence nasıl p.tesi 60.73 ÇArşamba 244 ? doktor güzel dedi ama ben 120 felan bekliyordum dedi :)

amin birtanem inşallah hepimiz yavrularımızı sağlıkla alırız kucagımıza..
Değer sence nasıl p.tesi 60.73 ÇArşamba 244 ? doktor güzel dedi ama ben 120 felan bekliyordum dedi :)
artışı guzel canım hıc korkma sen ıcını ferah tut herseyde panık yapıp melegını strese sokma

artışı guzel canım hıc korkma sen ıcını ferah tut herseyde panık yapıp melegını strese sokma

Çok sağol içime su serptin canım ya haklısın aslında lekelenmemde kesildi. ben gene içeçem progestanı.
Çok teşekkür ederim desteğin için allah bin kat razı olsun bebeişini sana bağışlasın

Gercwkten sagol canim bulantin oluyomu daha baslamadi benim korkuyorum bulantilardan
cok sukur atlattım ben bulantı donemını baya bı sıkıntı cektım hıc bısey yıyemıyodum sımdı cok sukur ıyıyım sadece sıpa acıkınca bulantım oluyo bulantı cocugunlukla 7 8 haftalıkken baslıyo 12 13 haftalıkken bıtıyo Allah yardımcınız olsun

amin canım cumlemızınkını. aynen progestanı bırakma ben o hatayı yaptım lekelenmem bıtınce hemen bıraktım devam etmem gerekıyodu ıkıncı kez dusuk tehlıkesı gecırdım

amin canım cumlemızınkını. aynen progestanı bırakma ben o hatayı yaptım lekelenmem bıtınce hemen bıraktım devam etmem gerekıyodu ıkıncı kez dusuk tehlıkesı gecırdım

anladım canım tmm ben devam edeyim bırakmıyayım doktorda bırakma dedi.
dün başladım bakalım inşallah 8 gün sonra ultrasonda azda olsa keseyi görürüz..

Anladim sagol. Bide arada kasiklarima agri giriyo normal heralde o

bı kac gun daha bekle kalp atısını bıle duyarsın hayatımda duydugum en huzur verıcı ses

Allahım banada nasip et ne olur..
doktor 8gün sonra gel dedi.Olsun canım biz o tarihte gidelim de bakılsın bebişime inşallah kesemizi görürüz

Canim seninle muhtemel dogum tarihimiz ayni ama benim hcg yuksek bakalim.ultrasonda nasil cikacak haberleselim

evet canım haberleşeriz.
senin erken yumurtlama olabilir benim tam yumurtlama günüm 19-20 kasım gibi bişi çünkü ovulasyon test kullandım 19 kasım pozitif verdi 20 kasım silindi. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…