Bende Anne olacağım :)

Hayırlı olsun bebişkon, Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin :) Yaşadığın mutluluğun hiç bölünmesin inşallah

Çok teşekkür ederim Birtanem :) Inşallah sıkı sıkı tutunur annesine hiç bırakmaz.
Rabbim herkeze yasatsin bu duyguyu inşallah

Amin.. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Cinsiyeti de belli oldu mu? :)

Ben de dün gece hamile olduğumu öğrendim idrar testiyle. Bugün doktora gideceğim. Aşırı heyecanlıyım arkadaşlar :)

Canimm ilk once senin haberini almistim cok sevinmistim senden umutpanarak bat gunumde test yaptim ve baya koyi cikti kanda 746 cikti seninle ayni donemde hamile kalmisiz beraber takip edebiliriz artik:)

Yaa bugün bende test yaptim ve sonuç olumlu:) şimdi ne yapmalıyım kan testini nerde yaptirabilirim

Bende geçen hafta öğrendim hamile olduğumu
kan testi yaptırsam mi diye düşünürken direk muayeneye gitmeye karar verdim ultrason kesinleşti zaten

gozunuz aydın kızlar Allah sag saglım kucagınıza almayı nasıp etsın

sağol canım inşallah.. dün hafif leklenme yaşadım. acile gittik hemen.. p.tesi kan vermiştim 60.73 .. Çarşamba yani dün 244 çıktı doktor düşük tehliken olabilir yat dinlen sadece wcye kalk dedi. progestan felan yazıldı yatıyorum inşallah atlatırım bebegim benimle olur

İnsallah canim.sende yat kalkma hic Allahin izniyle tutunur bebegin. Benim bat gunumde 746 cikti okuduklarima gore yuksek gibi

korkma canım cogu gebelıklerde oluyo bu benım bu gebelıgımde 2. dusuk tehlıkem banada doktorum yurumeyı yasakladı progestanı sakın bırakma eger bulantın felan olurda içemezsen ıgnesını ıste ben ıgnesını oluyorum rabbım meleklerımızı bıze bagıslasın ıns

İnsallah canim.sende yat kalkma hic Allahin izniyle tutunur bebegin. Benim bat gunumde 746 cikti okuduklarima gore yuksek gibi

sağol birtanem allah razı olsun inşallah tutunur..
snn yüksek çıkmış evet bence 4 gün sonra utrasondada görürsün gibi

cok ıyı cıkmıs 500 un ustu cıkınca dış gebelık olma rıskı ortadan kalkıyomus benım doktorum bana oyle dedı

sağol canım ilk gebeligim ve panik oluyorum
bnm kanamam durdu çok şükür kanama da degil lekelenme şekliydeydi.
içiyorum çok sıkıntı olmuyor inşallah tutunur meleklerimiz

sağol canım ilk gebeligim ve panik oluyorum
bnm kanamam durdu çok şükür kanama da degil lekelenme şekliydeydi.
içiyorum çok sıkıntı olmuyor inşallah tutunur meleklerimiz
korkma canım ben en son acıle gıttıgımde kanamayla doktor bana adet kanaması gıbı kanaman olmayınca gelmene bıle gerek yok dedı saglık ocagındakı ebede ara kanamalar olabılır dedı ıns tutunurlar rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…