Bende Anne olacağım :)

Ben de denedim ama olmadi

herşey nasip kısmet canım olacağı varsa olur hemen sıkıntı yapma kendine.. hem emin ol gebe kalınmakla bitmiyor. ben diyordum ay çift çizgi görsem dünya gözüyle diye gördük bittimi hayır. şimdi kese sonra bebek sonra kalp atışıydı cinsiyeti oooooo :)

Olsun canim bu bekleyisler tatli heyecanli bekleyisler Allahim tum isteyenlete en hayirli zamanda nasip eder insallah.

çok mutlu oldum senin adına canım sağlıkla kucağına al inşallah

Canim tekrar hayirli olsun
Bisey sormak istiyorum ozel bi tedavi ya da kendin bi calisma yapmis miydin

tebrikk ederimm hayırlı olsun benim de adetime 5 gün var ama hiç belirti yok baktım herkes yazmış göğüs koyulasması falan ama bende sadece yumurtlamadan sonraki hafta şiddtli kasık ağrısı oluştu acaba bu sefer oldumu ((

Sağol birtanem inşallah olmuştur ama sakin stres yapma cok etkiliyor kendi haline bırak bakalım regl geçince test yap şimdi yaparsın negatif görünce üzülürsün

belirtiler herkeste faklı oluyor takılma yazılan şeylere, bende ne göğüs koyulaşması ne de milletin bahsettiği göğüslerime dokunamıyorum çok acıyor durumu var ama hamileyim, inşallah sen de hamilesindir, hayırlısı olsun :)

Düşkten sonra gelen miniğim sanırım hepimiz aynı dönemin bebeklerini dünyaya getiricez hepimiz için hayırlısı olsun kalp atışı için ne zaman gidiyorsunuzz kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…