Ben de denedim ama olmadi
Olsun canim bu bekleyisler tatli heyecanli bekleyisler Allahim tum isteyenlete en hayirli zamanda nasip eder insallah.herşey nasip kısmet canım olacağı varsa olur hemen sıkıntı yapma kendine.. hem emin ol gebe kalınmakla bitmiyor. ben diyordum ay çift çizgi görsem dünya gözüyle diye gördük bittimi hayır. şimdi kese sonra bebek sonra kalp atışıydı cinsiyeti oooooo :)
Amin birtanem evet valla bir an evvel bebeğimi görmek istiyorum.. inşallah herkez tadar bu duyguyu :)Olsun canim bu bekleyisler tatli heyecanli bekleyisler Allahim tum isteyenlete en hayirli zamanda nasip eder insallah.
canım hepiniz için dua ediyorum merak etmeyin :)Benim için de dua eder misn:) hayırlı olsn
çok mutlu oldum senin adına canım sağlıkla kucağına al inşallahSelam kızlar Dün gece Hamile oldugumu ögrendim çok şükürler olsun.
1 senedir gitmedigim doktor kalmadı. 12.ayımızda umudumu yitirmişken meğer bebegim bana tutunmuş.
REGL e 4 gün kala silik idrar testiyle başladı herşey.
çok silikti şaşı oluyorsun bakarken sonra git gide her gün biraz daha koyulaştı :)
İnşallah Sağlıklı ve Güzel bir hamilelik Dönemi Geçiririm ve Sağlıkla kucagıma Alırım..
Rabbim herkeze bu duyguyu tatsın inşallah :)
inşallah birtanem hepimiz sağlıkla kucagımıza alalım seninde bebiş hayırlı olsun :)çok mutlu oldum senin adına canım sağlıkla kucağına al inşallah
Selam kızlar Dün gece Hamile oldugumu ögrendim çok şükürler olsun.
1 senedir gitmedigim doktor kalmadı. 12.ayımızda umudumu yitirmişken meğer bebegim bana tutunmuş.
çok silikti şaşı oluyorsun bakarken sonra git gide her gün biraz daha koyulaştı :)
İnşallah Sağlıklı ve Güzel bir hamilelik Dönemi Geçiririm ve Sağlıkla kucagıma Alırım..
Canim tekrar hayirli olsun
Bisey sormak istiyorum ozel bi tedavi ya da kendin bi calisma yapmis miydin
tebrikk ederimm hayırlı olsun benim de adetime 5 gün var ama hiç belirti yok baktım herkes yazmış göğüs koyulasması falan ama bende sadece yumurtlamadan sonraki hafta şiddtli kasık ağrısı oluştu acaba bu sefer oldumuSelam kızlar Dün gece Hamile oldugumu ögrendim çok şükürler olsun.
tebrikk ederimm hayırlı olsun benim de adetime 5 gün var ama hiç belirti yok baktım herkes yazmış göğüs koyulasması falan ama bende sadece yumurtlamadan sonraki hafta şiddtli kasık ağrısı oluştu acaba bu sefer oldumu((
belirtiler herkeste faklı oluyor takılma yazılan şeylere, bende ne göğüs koyulaşması ne de milletin bahsettiği göğüslerime dokunamıyorum çok acıyor durumu var ama hamileyim, inşallah sen de hamilesindir, hayırlısı olsun :)tebrikk ederimm hayırlı olsun benim de adetime 5 gün var ama hiç belirti yok baktım herkes yazmış göğüs koyulasması falan ama bende sadece yumurtlamadan sonraki hafta şiddtli kasık ağrısı oluştu acaba bu sefer oldumu((
benim 22sinde randevum :)Düşkten sonra gelen miniğim sanırım hepimiz aynı dönemin bebeklerini dünyaya getiricez hepimiz için hayırlısı olsun kalp atışı için ne zaman gidiyorsunuzz kızlar?
ne güzel, darısı başımıza, sen de sağlıkla al inşallah kucağına bebeğiniMerhaba Kızlar ben de bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum pır pır pır kuş gibiydi çok güzeldi çok heyecanlıyım yaaaa
Benimde 20 si :) duyulım hayırlısıyla dünyanın en güzel pıt pıtlarını:)benim 22sinde randevum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?