Basladimi tekmeleri ayy ne guzell once seyirme olur diyolar onu bekliyorum.simdiliksen bıde tekmelerını hıssettıgın zaman gor onun tadı hıc bıseyde yok dogumdan sonra bile özleyecegın tek sey o tekmeler olcak
senın ıcın daha cok erken canım benımkını gunde 1 bazen 2 kere hıssedıyorum yaklasık 13 haftasından berı ama benım bu 5. gebelıgım 3. dogumum olcak nasıpse o yuzden bünye alıskın ılk gebelıklerde 16 20 hafta arası hıssedılıyomusBasladimi tekmeleri ayy ne guzell once seyirme olur diyolar onu bekliyorum.simdilik
Beninde dedigin gibi bu ay erken oldu 11 13 kasim arasi demek o zaman tuttu
aynen ılk bebekte titreme gıbı bısey oluyo sankı karnın ıcınde bişey titriyo gıbıBasladimi tekmeleri ayy ne guzell once seyirme olur diyolar onu bekliyorum.simdilik
Hepimize masalahhsnn erken tutmuş canım ondan yüksek maşallah diyelim
Bebis ilsun diye bu kafar sabrettim o icimde ya cok sukur hareketlerinide beklerimaynen ılk bebekte titreme gıbı bısey oluyo sankı karnın ıcınde bişey titriyo gıbı
benim bat 30uydu ayın 1inde sabah kan verdim ertesi gün aldım sonucu 2159 çıktı aile hekimi yüksek daha büyük olabilr hemen ultrasona gir dedi ultrasonda normal çıktı haftası ve kese boyutu uyuyordu doktor değer aralığı çok geniş kişiden kişiye değişiyor dediamin birtanem inşallah hepimiz yavrularımızı sağlıkla alırız kucagımıza..
Değer sence nasıl p.tesi 60.73 ÇArşamba 244 ? doktor güzel dedi ama ben 120 felan bekliyordum dedi :)
benim bat 30uydu ayın 1inde sabah kan verdim ertesi gün aldım sonucu 2159 çıktı aile hekimi yüksek daha büyük olabilr hemen ultrasona gir dedi ultrasonda normal çıktı haftası ve kese boyutu uyuyordu doktor değer aralığı çok geniş kişiden kişiye değişiyor dedi
Selam kızlar Dün gece Hamile oldugumu ögrendim çok şükürler olsun.
1 senedir gitmedigim doktor kalmadı. 12.ayımızda umudumu yitirmişken meğer bebegim bana tutunmuş.
REGL e 4 gün kala silik idrar testiyle başladı herşey.
çok silikti şaşı oluyorsun bakarken sonra git gide her gün biraz daha koyulaştı :)
İnşallah Sağlıklı ve Güzel bir hamilelik Dönemi Geçiririm ve Sağlıkla kucagıma Alırım..
Rabbim herkeze bu duyguyu tatsın inşallah :)
senin de hayırlı olsun canım, zamanlarımız çok yakın hep birlikte sorunsuz tamamlarız inşallah :)evet canım maşallah güzel çıkmış değerin hayırlı olsun bebesiin inşallah benimde böyle güzel yükselir degerim
Cnm hayırlı uğurlu olsun çok sevindim ya gözün aydın geçen ay baya belirtin vardı hayalet cizgi de vardı ama kısmet bu aymış demekki inşallah bulantın hiç olmaz rahat geçirirsin hamileliğini şuan ben bulantıdan ne hale geldim çok kötü bi durum hayat durdu resmen
canım hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
bende 11 aydır istiyorum ama olmuyor.böyle hikayeler bizimde umidimizi artırıyor darısı başıma inş.
Arkadaşlar bariz rahminizin olmaması, yumurtalığınızın olmaması gibi kısırlık tarzı problemleriniz yoksa ,veya eşinizde sperm problemi yoksa ( ki onları artırmak için de bir çok çare var artık) olmamasının tek sebebi fiziki anlamda, STRES'tir.
Soğan ve aslan perçemi ve incir kürleri var ayrı ayrı dönemlerde uygulayın (bkz. İbrahim Saraçoğlu) , imkanınız varsa güzel bir meşgale edinin bu dönemde, bi tatile çıkın eşinizle romantik şeyler yaşayın ne bileyim rahatlama yolları arayın.Sonra Allah'ın izniyle en güzel zamanda bebişiniz gelecektir. Bebek İLLA Kİ olsun Allah'ım demeyin, Allah'ım en yakın zamanda ama hayırlı bir şekilde zekadan aza 'dan noksan olmadan beni bir evlatla rızıklandır deyin.
Bunlar teselli sözleri değil, yaşanmış milyonlar belki milyarlar tane örneği var.Hayatın ta kendisi.
Canim hayirli olsunBen tam 12.ayımda kaldım dedim hep stres yapıyorum bu ay boşvericem kafama takmadım ama bir yandada yumurtlama kiti kullandım vesile oldu bana ilk kullanışımda kaldım şükürler olsun sizde stres yapmayın etkiliyor çok.
Rabbim verir inşallah sizlerede :)
Canim hayirli olsun
Yumurtlama kiti nedir
Ben de denedim ama olmadiSağol Birtanem ovulasyon test yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?