D dnz123 Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2010 63 2 96 İstanbul 25 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi dnz123 #1 öncelikle selam herkese.. bende sizler gibi anne olmak istiyorum kendi bebeğimi kucağım almak istiyorum onu öpüp koklamak istiyorum.....geçen yıl ikizlerimi kaybettim daha kucağıma almadan...şimdi kucağıma almakk onalrı sevmek istiyorummm..ya ben ANNEEE OLMAK İSTİYORUM....
öncelikle selam herkese.. bende sizler gibi anne olmak istiyorum kendi bebeğimi kucağım almak istiyorum onu öpüp koklamak istiyorum.....geçen yıl ikizlerimi kaybettim daha kucağıma almadan...şimdi kucağıma almakk onalrı sevmek istiyorummm..ya ben ANNEEE OLMAK İSTİYORUM....
ceyda_1984 Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Nisan 2010 521 1 96 Kırıkkale 25 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi dnz123 #2 bende cok ıstıyorum gercı bız zaten anneyız benımde ıkızlerım vardı 10.hafta bırını 34.haftada kızımı kaybettım nısanda ıns.bıgun saglıklı evlatlarımıza kavuscaz....
bende cok ıstıyorum gercı bız zaten anneyız benımde ıkızlerım vardı 10.hafta bırını 34.haftada kızımı kaybettım nısanda ıns.bıgun saglıklı evlatlarımıza kavuscaz....
vizontele Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Kasım 2008 623 2 96 42 Denizli 25 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi dnz123 #3 bende çok istiyorum sizler hiç değilse hamile kalabilmiş olduğunuzu biliyorsunuz ben 2,5 yıldır hiç hamilede kalamadım.
bende çok istiyorum sizler hiç değilse hamile kalabilmiş olduğunuzu biliyorsunuz ben 2,5 yıldır hiç hamilede kalamadım.