• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende ayrıldım Bu acı nasıl geçer ? :(

kelebek_93

Kardeşim iyi ki var
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2011
1.530
15
158
selam kızlar 4 aylık olan ilişkim bugün bitti:43::43::43::43::43::43::43::43:

bu acı nasıl geçer kızlar.. gezdiğimiz yollar oturdgumuz banklar beklediğimiz duraklar :43::43::43::43::43:
Her yerde bir anısı var.. Kızlar lütfen yardım edin napıcam ben

Bu acı nasıl gececek :43::43::43::43::43:

ilkin çok büyük boşluk hissedersin
hayatın anlamı kalmamış gibi olur ama
o acı zamanla azalarak geçer sonra

Son düzenleme:
selam kızlar 4 aylık olan ilişkim bugün bitti:43::43::43::43::43::43::43::43:

bu acı nasıl geçer kızlar.. gezdiğimiz yollar oturdgumuz banklar beklediğimiz duraklar :43::43::43::43::43:
Her yerde bir anısı var.. Kızlar lütfen yardım edin napıcam ben

Bu acı nasıl gececek :43::43::43::43::43:

neden bitti canım konuyu açarmısın biraz...

canm 4 ay çok uzun bi zaman değil aslında
insanlar 5 yıllık ilişkilerini bitiriyorlar
ona çok alıştın demekki:18: ama zamanla geçer hele ki başkaları senle ilgilenmeye başladığında aklına daha az gelir
bi gün sende başkasına ilgi duymaya başlarsın:34:
bu süre içinde bunaltıcı müzikler dinleme yalnız kalma arkadaşlarınla çık gez

neden bitti canım konuyu açarmısın biraz...

saçma sapan bir nedenden :43:
annesi hastaymış bu bana 3 hafta boyunca mesaj atmadı. bende aradım noldu felan diye annem hasta seninle ilgilenemem felan dedi
kızlar bir mesaj atmak insan eline yapışmaz demi :43::43:
son zamanlarda çok ilgisizleşti 1 saat öncede faceden yazdı ayrılmalıyız diye :43::43::43::43::43:
Çok kötüyüm yaa :43::43::43:

canm 4 ay çok uzun bi zaman değil aslında
insanlar 5 yıllık ilişkilerini bitiriyorlar
ona çok alıştın demekki:18: ama zamanla geçer hele ki başkaları senle ilgilenmeye başladığında aklına daha az gelir
bi gün sende başkasına ilgi duymaya başlarsın:34:
bu süre içinde bunaltıcı müzikler dinleme yalnız kalma arkadaşlarınla çık gez

evet canımm o kadar çok alıştım bağlandım kii :43::43:
şimdi ise offfff dayanılmaz bi acı gibi:43::43:
Kızlar bana dua edin ALLAH rızası için :43::43: çabuk atlatayımm :43::43:

annesi hastaymış bu bana 3 hafta boyunca mesaj atmadı. bende aradım noldu felan diye annem hasta seninle ilgilenemem felan dedi
son zamanlarda çok ilgisizleşti 1 saat öncede faceden yazdı ayrılmalıyız diye :43::43::43::43::43:

seninle ilgilenemem demiş ayrıldık dememişkii. adam akıllı konuşun noluyo böyle ya ayrılalım ya böle olma de... saçma geldi bu neden bana :26:

3 hafta çok uzun bi süre sana msj atıp annesiyle ilgilenmekte zor değil
seni önemsese annemle ilgilenmeliyim sonra arayacağım diyebilir
sakın üzülme zaten daha yeni sayılır geri dönsede kabul etme..başkası olur o olacak diye diretme kendini eve falanda kapatma:51:

seninle ilgilenemem demiş ayrıldık dememişkii. adam akıllı konuşun noluyo böyle ya ayrılalım ya böle olma de... saçma geldi bu neden bana :26:

cnm faceden yazmış ayrılalım diye..adam annesini bahane diyo sanki madem annesyle ilgilenmekten 3 hafta aramamış face neasıl girmiş:53:

Annesinin hasta olması sizi aramasına ya da mesaj yazmasına engel değil ki..
Hastalığı bahane edip ilgilenemeyeceğini söylediği zaman rengini belli etmiş zaten.
Ayrılmak istediğini bile facebooktan yazan biri için kendinizi fazla üzmemeye çalışın bence.

3 hafta önce bana böyle demişti. seninle ilgilenemiyorum felan demişti.. 1 hafta öncede hep msj attım aradım hiç cevab wermedi bana.
bugün de yazdı faceden ayrılalım diye :43::43:

Annesinin hasta olması sizi aramasına ya da mesaj yazmasına engel değil ki..
Hastalığı bahane edip ilgilenemeyeceğini söylediği zaman rengini belli etmiş zaten.
Ayrılmak istediğini bile facebooktan yazan biri için kendinizi fazla üzmemeye çalışın bence.

haklısınız kesinlikle :43:
ona dedim son defa görüşelim bari yüzyüze btirelim diye "yüzüne bakamam " dedi :43::43:

Kızlar birde onu aradıgımda hani niye böyle yapıyosun dediğimde annem hasta felan demişti. ben de inanmıştım (!)
sonra dedim benden sakladıgın bişey warmı diye oda dediki aslında war. senden once 2 tane eski kız arkadşaım beni aradı. gel beraber olalım felan dedi. bende seninle birlikte oldguumu söyledim dedi. bugünde ona söyledim yoksa eski sevgilinemi döndün diye hayır valla öyle bişey yok dedi. :43::43::43::43::43:

Boyle bırısı ıcın sızlanmayı bırak oncee bellı kı annesını bahane edıyor yasınız kucuk olsa gerek...Duygusal muzıkler dınleme dısarı cık gez dolass facebook dan nasıl yazabılıyor annesı gercekten rahatsız ve senın mesajlarına telefonlarına cevap vermıyorsaaa?? Sen kendın ıcın degerlısın kıymetını bıl ve guclu oll 4 ay uzun bır sure degıl ama alıskanlık soz konusu galıbaa o da gecer zamanlaa...

Tatlım çok uzun bir iliskiniz yokmus daha da bugün ayrılmıssınız o yüzden kötü hissediyosun kendini.. Ama bu durum çabuk geçicektir gibi geldi bana :-) O çocuğu da bırak bosver . Canı ne isterse onu yapsın . Seninle görüsmemek konusmamak için bahaneler üretiyor resmen :@ :@

Boyle bırısı ıcın sızlanmayı bırak oncee bellı kı annesını bahane edıyor yasınız kucuk olsa gerek...Duygusal muzıkler dınleme dısarı cık gez dolass facebook dan nasıl yazabılıyor annesı gercekten rahatsız ve senın mesajlarına telefonlarına cevap vermıyorsaaa?? Sen kendın ıcın degerlısın kıymetını bıl ve guclu oll 4 ay uzun bır sure degıl ama alıskanlık soz konusu galıbaa o da gecer zamanlaa...

evet söylediklerinizde kesinlikle haklısınız:43::43:
bana o kadar söz wermişti yeminler etmişti.. Demek herşeyi yalanmışş. Allahım yanına bırakmasın inşALLAH :43::43::43:

Kızlar birde onu aradıgımda hani niye böyle yapıyosun dediğimde annem hasta felan demişti. ben de inanmıştım (!)
sonra dedim benden sakladıgın bişey warmı diye oda dediki aslında war. senden once 2 tane eski kız arkadşaım beni aradı. gel beraber olalım felan dedi. bende seninle birlikte oldguumu söyledim dedi. bugünde ona söyledim yoksa eski sevgilinemi döndün diye hayır valla öyle bişey yok dedi. :43::43::43::43::43:

Muhabbete bakkk :37:

Tatlım çok uzun bir iliskiniz yokmus daha da bugün ayrılmıssınız o yüzden kötü hissediyosun kendini.. Ama bu durum çabuk geçicektir gibi geldi bana :-) O çocuğu da bırak bosver . Canı ne isterse onu yapsın . Seninle görüsmemek konusmamak için bahaneler üretiyor resmen :@ :@

evet uzun bi ilişki değil ama ona kadar bağlandımki sözlerine inanmıştım ona güvenmiştim. . Meğer herşeyi yalanmış..
Rabbim yarına bırakır ama yanına bırakmazz :43::43::43:

Back
X