- 5 Mayıs 2011
- 1.592
- 721
- 323
- Konu Sahibi kelebek_93
cnm üzülme en azından çok fazla zaman olmamış çıkmaya başlayalı :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm üzülme en azından çok fazla zaman olmamış çıkmaya başlayalı :/
Bana kızma ama çok kısa sürede bukadar bağlanman bence doğrudeğil.kendini koyuverme dik dur.bi adama değer vermek için yıllar gerekir. öyle peşin değer verirsen kendi değerini kaybedersin.
Acının geçmesine gelince geçer geçer neler geçmiyoki ben tam 8 sene beklediğim adamla nişanlandım ve 3 ay sonra bitti ne oldu 8,5 sene verdim ömrümden canım çok yandı ama geçtiiii
kendini tanı ve onsuz olabileceğininden emin ol ve bence kimseye kendinden fazla değer verme çünkü verdiğin değer +sana verilmeyen değer+sana yapılan haksızlıklar senin canının yanmasına sebep olur.canının yanmasını istemiyosan eğer kendini kontrol etmek zorundasın
emir veriyomuşum gibi olmasın sadece tam 8,5 sene süren acılarımdan altığm derslerin özeti ...
4 ay çok fazla uzun bi zaman değil gerçekten. Ama sen gereğinden fazla bağlanmışsın canım belli. Yapacak birşey yok ama. Onunla ilgili iyi şeyleri düşünme. Ya hiçbir şey düşünme yada sadece kötü şeylerini düşün. Başlarda zorlanıcaksn ama sonra sonra alışacaksn hatta güleceksin bile bence ilerleyen zamanlarda. Çünkü emin ol 4 ay birşey değil. Yıllarca birlikte olacağın insanlar cıkacak karşına.
Canım yorumun için çok teşekkür ederim .. Kesinlikle haklısın yazdıklarında ..
hep onunla yaşadıklarımız anılar aklıma geliyo .şimdi bana söylediği o güzel söyleri başkasına mı söylicek bi başkasımı alacak yerimi
bunları düşündükçe kahroluyorum..
![]()
canım cok teşekkür ederim yorumun için .. senin ki daha kötüymüş yaa![]()
Benim ilk çıktıgım olduğu için canım bu kadar yandı ona bu yüzden cok bağlandımm
Ondan mesaj beklemek onun sesini duymak bana huzur veriyodu Şimdii bi yanım boş kaldı
Eski sevgilisine dönmüş galiba çünkü en son konuşmamızda eski sevgilim arıyo tekrar barışalım felan diyodu zaten o kız araya girdikten sonra bu 360 derece değişti. artık mesaj atmaz aramaz oldu. ben hep aradım mesaj attım hiç cevab wermedibana koyanda bu
kendimi çok kötü hissediyorum ya
hiç bi neden yokken bitirdi bu ilişkiyi hiç bi suçum günahım yoktu
RABBİM görüyo yaşadıklarımı. Allaha havale ediyorum. inş. bir gün geri döner de pişman oldugunu söyler de içim bi nebzede olsa azcık rahatlar. ALLLAhım onun bana yaşattıklarını o da yaşasın ..
![]()
Anlıyorum seni canım ama yapabilceğin birşey yok =/ Tek yapman gereken, bir gün unutucam ve ondan daha iyilerine rastlıcam daha mutlu olucam diye düşünmen.
BENİMDE İLK İLİŞKİMDİ 17 YAŞINDA BAŞLAMIŞ 26 YAŞIMDA BİTTİ. Bİ ÖMÜRDÜ.ŞİMDİ GERİYE BAKTIĞIMDA BİTEK KENDİMİ SUÇLUYORUM BENDİM HATALI OLAN ONUN İÇİN NELER YAPMIŞTIM EN BASİTİ İÇ İHANET ETMEDİM ONA O İSE BENİ DEFALARCA ALTATTI YALANLAR SÖYLEDİ HEP AFFETTİM İLK AŞKIM İLK ONUN ELİNİ TUTTUM DEDİM SUSTUM KATLANDIM DAYANDIM VE BEKLEDİ OKULU ASKERLİĞİ BİTTİİ AİLEMİN KARŞISINA ÇIKARDIM NE OLDU .......... YİNE BEN KAYBETTİM NEDENMİ HAKETTİĞİNDEN FAZLA DEĞER VERMİŞTİM.
ŞİMDİ "hiç bi neden yokken bitirdi bu ilişkiyi hiç bi suçum günahım yoktu:" DEMİŞSİN BU CÜMLE YANNIŞ BENCE ÇOK BÜYÜK Bİ SEBEP VAR ADAM Bİ BAŞKASINI SEVEBİLİYOR HEMDE SEVMEKTEN VAZGEÇTĞİ ESKİ SEVGİLİSİNİ TERCİH EDEBİLİYOR VEYA ONUNNLA GÖRÜŞEBİLİYOR.BU ÇOK BÜYÜK Bİ SEBEP AYRILIK İÇİN YANİ ADAM SEN SUÇLU OLDUĞUN İÇİN DEĞİL BAŞKASINI SEVDİĞİ İÇİN AYRILMIŞSINIZ .
BENCE ŞÜKÜR ET VE YOLUNA BAK ALLAHTAN ÇOK FAZLA ZAMANINI ALMAMIŞ ZATEN Bİ İLİŞKİ SORUNLUYSA DEVAM ETMEMELİ BAŞTAN BİTİRMELİ ...BİTECEKSE YILLAR GEÇİRSEN ALTTAN ALIP BAŞINA ÇIKARSANDA BİTER BU BÖYLE ..........MALESEFF
3 hafta boyunca ne hastasıymış annesi ? 3 hafta neyin yoğunluğu bu ? Ve fb'da birden bire "ayrılmalıyız" demekte ne ?
Düpedüz yalan söylüyor bu çocuk. Düpedüz , ya seni istemiyor ya başka birisi var hayatında !
saçma sapan bir nedenden![]()
annesi hastaymış bu bana 3 hafta boyunca mesaj atmadı. bende aradım noldu felan diye annem hasta seninle ilgilenemem felan dedi
kızlar bir mesaj atmak insan eline yapışmaz demi
son zamanlarda çok ilgisizleşti 1 saat öncede faceden yazdı ayrılmalıyız diye
Çok kötüyüm yaa![]()