- 6 Mayıs 2011
- 2.774
- 38
- 358
- Konu Sahibi anatolia35
-
Ayrilma kararini verdim.. Bu sehre geleli bir hafta oluyor, bi haftadir ne yiyorum ne iciyorum ne uyuyabiliyorum, karnim sürekli agriyor..
Bana ve aileme yapilanlar diz boyuydu artik, en son "ben erkegim sen kadinsin, ayagini denk al lafimdan cikma, bende seni mutlu ediyim" dedi esim, tam bu sekilde olmasada, bu manada söylendi.. Olmadi, konumu bilenler benim adima zaten sevinirler, ama icimde anlatamadigim bir duygu var..
Bütün esyalarimi topladim geldik baba evine, insan cok üzülüyor herseye.. hicbirsey demedi esim, bende sadece "yazik oldu" dedim, oda "gercekten yazik oldu.. baskasiyla mutlu olabilecigini bilsem keske.." dedi, bende "beni düsünme, köyden (kücümsemiyorum) birini getirip evlenirsin istedigin gibi davranir, olmazsa annenle evlenirsiniz mutlu mesut yasarsiniz" dedim, cikti gitti odadan..
fazla birsey olmadi, bu iste..
annem kiziyor simdi, ben sana dedim zamaninda diye.. neyse.. hayirlisi buymus demekki..
açtığın konulara gözattım baştan beri yolunda gitmeyen yanlış ve sorunlu bir evlilikmiş zaten... Bence fazla üzülmeyin hakkınızda hayırlısı olsun eşin çok bencil kaba ve ukala bir adammış... Bencil insanlarla geçim olmaz evlilik bu değilsizi doğuran yetiştiren büyüten ailenize saygı duymayan ve sürekli oğlunu yönetmeyen çalışan herşeye karışan bir kayınvalide var ve dahada kötüsü ana kuzusu kendi kararlarını kendi veremeyen bir adam var ortada çekilir gibi değil
"Neyse hayırlısı buymuş"... bu cümle ne güzel geldi böyle. Kararlı olmanıza sevindim. Ailenize ve size saygısı olmayan biriyle devam edemezdiniz. Karın ağrısı vs. olacak okadar boşanmak, hayatın yeniden milad değiştirmesi zor tabiki. Ama bu demek oluyor ki yepyeni bir döneme giriyorsunuz. Artık geçmiş yok, geleceğiniz mutlu olsun.
Tesekkür ediyorum :) aslinda hic düsünmüyorum onu, bana o kadar aci cektirdiler ki, iyi günleri bile düsünemiyorum, sadece gelecege dair kurdugumuz hayalleri gerceklestirememek üzüyo beni..
Anneme yavas yavas anlatiyorum 10 aydir yasadiklarimi, kitap yazmami istiyor, söz bile verdirtti.. :)
"kayinpederin sen kadar adam degilmis kizim" diyor, bu kadar sabretmis olmama cok kiziyor..
Aliskanlik olmus, telefonumu kontrol ediyorum sürekli acaba birsey gelmismidir diye, ama geri dönse bile affetmeyi düsünmüyorum.. Bundan sonra önce benim ve ailemin huzuru ve mutlulugu. Garipmidir nedir bilemiyorum, ama sanki hic evlenmemis gibi hissediyorum kendimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?