Çoookk tebrik ederim canım.. İnşallah sağlıklı bir gebelik olur
Çok teşekkür ederim canım.İnşallah devamını Allah nasip eder bende kucağıma alırım evladımı..
inşallah canım Allah analı babalı büyütsün sağlıkla sıhhatle.
Tebrikler sağlıcakla kucağına alırsın inşallah :)
Teşekkürler canlar.Amin inşallah...
canım çook sevindim rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eder insallah
Amin canım tek isteğim bu artık tez vakitte sağlıklı olarak kucağıma almam.Sende inşallah Allahın yardımıyla bebeğinin kokusunu tez vakitte alırsın cnm..
Tebrik ederim... Her şeyin vakti saati varmış demek ki. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı ve büyüdüğü günleri görmeyi nasip etsin...
hayırlı olsun inşallah. 3 senedir bende istiyorum olmadı bu günde adet oldum ağlıyorum. anlatsana biraz nasıl oldu hangi tedavileri görmüştün senin gibiler umut oluyor bize
canım benim genç kızlıktan beri sorunum vardı pcos.bal çörekotu tarçınlar,soğan suları,hayıt tohumlarıdenedim tık yok.
hastanelere gittim tık yok.en son geçen sene ZEynep K.Hastanesine gittim sonuçlarım hep iyiydi ama kilolu oldugumdan dolayı heyete giremedim (Nisan ayında)aşılama için.
Kilo vermeye çalıştım ama verdiğim gibi aldım.Sonra 5 Ekimde sağlık ocağına doktorum değişmişti gittim kayıt yaptırmak için.Bayanda çok ilgiliydi.Troid hastası,İnsülin direnci hastası,Demir anemisi B12 eksikliğimin olduğunu ve çocuğumun olmadığını söledim.Bana folik asit yazarmısınız eşim içinde çinko hapı dedim birde bunları denemek istiyorum dedim.Bende 11 Ekimde ilaçlarımı aldım kullanmaya başladık.21Ekimde adetimi gördüm.30 Kasımdada troitlerime baktırmak için gittiğimde doktora Birde gebelik bakalımmı dedim.sonra akşam internetten sonuçlarıma baktım beta hcg 3332 seviyede.çıldırdım.Hemen doktorları aradık filan hamilelik dedi.Dünde gebelik testi aldım eczaneden pozitif çıktı.Yani diyeceğim hiç kendimi kasmadığım ve umursamadığım bir anda kafam rahatken bebek oldu.Yıllardır hep yatağa yattımmı sessiz sessiz ağlardım.Ama 2 aydır takmıyodum hatta ilaçları içiyodum ama unutmuştum yani.
İnşallah seninde tez vakitte olur canım kasma kendini sakın.senin problemin ne acaba.
daha önce çikolata kisttim olduğunu söylüyolardı şimdi yok diyolar bu seferde yumurtan çatlayamıyo diyolar napıcamı şaşırdım ilaçlar kar etmiyo bende yumurta çatlatıcak kür arıyorum ..hiç aklımdan çıkmıyorki nasıl kasmıcam bilmiyorum ...sen hamile kaldığın ay kaç ilişkide oldu gün aşırı çalışmıydın
tebrikler canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı bi evlat olsun inşallah...darısı bizim başımıza
Canım benim çok teşekkür ederim.Hamile kadının duası kabul olur derler İnşallah Allah'ım herkeze nasip etsin bu duyguyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?