Bende bende bende hamileyim 6 yılın mucizesi...

çok sevindim Rabbim kucagına almayı nasip etsin birgün bende yazarım inşallah senin gibi herkes okur da umut olur senin olduğun gibi canım bende de polikist over var nasip artık

Teşekkür edrim tatlım.Allah sanada nasip etsin İnşaallah.
Soruna gelince ben 90 kilodaydım.Ama kilomu çok göstermiyodum yani zaten iri kemikli biriyim kilonun çoğu kemiklerim.Neyse Zeynep kamile git bence ordakilerle bir süre sonra git gel yaptığından komşun gibi herşeyini biliyolar iletişim iyi yani...

çok sevindim Rabbim kucagına almayı nasip etsin birgün bende yazarım inşallah senin gibi herkes okur da umut olur senin olduğun gibi canım bende de polikist over var nasip artık

Olur canım İnşallah .Allah ne zaman kime ne vereceğini bilir.Bende çoğu kez isyankarlığa düştüm .Çok pişmanım ama Allah sınıyor işte.O yüzden Allaha sığınıp herşleyin ondan geleceğine inanmak o istemeden hiçbirşeyin olmıyacağına inanmak çok önemli...

Kızlar haftaya atımları izleneckemiş.yalnız doktor bana 3 haftalık dedi testlerime bakarak.SAT tarihim 21 ekimdi hamilelik takviminde 6 haftalık diyor anlamadım hangisi doğru hesaplama acaba.birde şimdi imza bölümünde 7 haftalık gösteriyor heralde imzalardada yanlışlık var.

Kızlar mide bulantılarını geçiren bilezik varmış sizde duydunuzmu plastik bilezikmiş ama nekadardır bide 2 kolamı tek kolamı takılıyor acaba.
Şuan midem bulanmıyor ama bulandığı olacak mutlaka ...

Kızlar cuma günü ilk öğrendiğimde açık kahve bir leke gelmişti bugunde 16.30 gibi tuvalete gittim açık kahve beje yakın bir leke vardı normalmi acaba

Kızlar gittim bebeğimin kesesini gördüm 6+6 haftalık kalbide atıyo dedi.Çok mutluyum.Hamile olarak Allaha yalvarıyorum olmayan ve isteyen herkeze nasip etsin.Sağlıkla ve hayırla kucağımada alırım inşallah.

Tebrik ederim canım rabbim bizlerede bu mucizeyi yaşamayı nasip etisn.sende inşallah rahat bir hamilelik geçirip sağlıkla bebeğini alırsın kucağına...

Tebrik ederim canım rabbim bizlerede bu mucizeyi yaşamayı nasip etisn.sende inşallah rahat bir hamilelik geçirip sağlıkla bebeğini alırsın kucağına...

Amin canım inşallah Allahım herkeze nasip etsin inşallah.7.haftadan beridir yatıyorum düşük tehlikesi yaşadım.Şuan 11. hafta içindeyim 12 ye az kaldı bir kaç gün. İnşallah tehlikem azalır.

canım merhaba oncelıkle tebrık ederım darısı hepımızın basına.
bende kıloluyum pko var ama 7 yıl oldu bebeıs yok cok bunaldım cok

Olsun canım umudunu hiç kesme bende senin gibiydim Allah herkeze nasip etsin inşallah...

Selam kızlar 24 Temmuzda genel anesteziyle sezeryan oldum güzeller güzeli prensesim Nisamı kucağıma aldım.
3 ayı geçtik şuanda uyuyor çok seviyorum yavrumu.
Allah tüm bebek bekleyenlere nasip etsin inşallah Muharrem ayının ilk günü bugünde tüm dualar kabul olsun inşallah..
eşsiz bir duyguuu.:87::87::87::87:

Son düzenleme:
maşallah maşllah:)nekadar sevindim adına .ne güzel bir bebeğin var.allah bizim gibi bekleyenlerede nasip etsin inşallah dua et olurmu canım bizede.çok mutlu ldum yazdıklarını okuyunca bende senin gibiyim aynı.Allah nazarlardan korusun.kendine ve bebişe iyi bak:

Allahım tüm isteyenlere versin inş. cnm beklemek sıkıntılı ama Allah zamanını biliyor ...

Şuan tam 18 aylığız ve daha doğrusu 3 gün sonra olacak.Allah herkeze evlat kokusunu nasip etsin inşallah.
Hamileliğimi öğrenipte burdan duyurmak için ne hayaller kurardım şimdi kızımdan vakit bulupta siteye bile giremiyorum...

Canım senin için çok sevindim hayırlı uzun ömürler olsun inşallah bende senin gibi oğlumu 6 sene sonra kavuştum çok güzel bi duygu aralık 2012 de aldım onu kucağıma ve suan 2. Ye hamileyim bunu Rabbim hiç bekletmedi istedik ve hemen oldu Allahım isteyen herkeze versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…