- 28 Haziran 2023
- 51
- 23
- 8
- 32
- Konu Sahibi lepistesss1
-
Fotoğraf deniz kenarından şortlu ama sanırım biraz dikkat etmeye çalışmış çok her yeri gözükmüyor. Sadece omuz hizasından alınmış o şekilde paylaşmış. Bende sıkıntı var değil mi? Çünkü ben sonradan bana değer verseydi sırf bunlar yüzünden beni kırmazdı işi ayrılığa getirmezdi diye düşünmekten alıkoyamıyırum kendimi.Arkadaşlarıyla erkek erkeğe içmesinde ne gibi bir problem var ki? En ufak şeylerde böyle surat asarsan onun senden bir şeyler gizlemesini sağlarsın sana bir şey anlatmaz surat çekmemek için. Sevgilinizle arkadaş gibi olmayı da bilmelisiniz... Sevgilisiniz diye birbirinizin sıradan ve normal olan yaşam standartlarınızı değiştiremezsiniz her bireyin bir alanı vardır. Erkek olsun kadın olsun karşısındaki insan en ufak bir durumda surat asıyorsa bu itici gelir bir süre sonra sıkılırlar.
Aldatmasından şüpheleniyorsan yapacak insan her şekilde yapar sana uyuyorum der ruhun duymaz yine yapar.
Fotoğraf nasıl bir fotoğraf?
Bebis senin yaptiklarini bir kadin buraya sevgilim boyle boyle yapiyor diye yazsa ona cevabim “nerden buldun bu dag ayisini sal gitsin magrasina” yazardim. Sevgilin hakli.Fotoğraf deniz kenarından şortlu ama sanırım biraz dikkat etmeye çalışmış çok her yeri gözükmüyor. Sadece omuz hizasından alınmış o şekilde paylaşmış. Bende sıkıntı var değil mi? Çünkü ben sonradan bana değer verseydi sırf bunlar yüzünden beni kırmazdı işi ayrılığa getirmezdi diye düşünmekten alıkoyamıyırum kendimi.
Ay tam mağaralığım demi? Offf nasıl düzelticem kendimi. Bi de yetmiyomuş gibi kendi kendime diyorumki istemediğim şeyleri bana saygısı olsa yapmaz demekki değer vermiyo diye iyice gazlıyorum kendimi.Bebis senin yaptiklarini bir kadin buraya sevgilim boyle boyle yapiyor diye yazsa ona cevabim “nerden buldun bu dag ayisini sal gitsin magrasina” yazardim. Sevgilin hakli.
Ay tam mağaralığım demi? Offf nasıl düzelticem kendimi. Bi de yetmiyomuş gibi kendi kendime diyorumki istemediğim şeyleri bana saygısı olsa yapmaz demekki değer vermiyo diye iyice gazlıyorum kendimi.
Evet gitmezdi. Ben niye böyle oldum anlayamıyorum. Valla nasıl toplarım bilmiyorum. Kafalarımız bir değil sen beni anlamıyorsun moduna girdi ve iyice soğuklaştı aramız.kendini sorguluyor olman umut verici tabi. Empati yapabilirsin yapmayi sevdigin zararsiz bir seye sevgilin istemiyorumm makyaj yapmayacaksin elbise giymeyeceksin su arkadasinla gorusmeyeceksin erkek kuzeninle konusmayacaksin gibi salak salak seyler yapsa hosuna gitmez diye dusunuyorum. Adami bezdirip bezdirip “beni sevmiyooo” deme. Biraz otokontrollu ol derim ben.
Yüzü gözükmüyor yani? Ben öyle fotoğraf paylaşanlara ''ergene bak'' diye içimden geçiriyorum hiçbir kız ayyyy vucudu ne güzel diye bakmaz yani gereksiz olmuş bu konuda tartışma çıkarmanFotoğraf deniz kenarından şortlu ama sanırım biraz dikkat etmeye çalışmış çok her yeri gözükmüyor. Sadece omuz hizasından alınmış o şekilde paylaşmış. Bende sıkıntı var değil mi? Çünkü ben sonradan bana değer verseydi sırf bunlar yüzünden beni kırmazdı işi ayrılığa getirmezdi diye düşünmekten alıkoyamıyırum kendimi.
Yok yok yanlış ifade ettim sanırımYüzü gözükmüyor yani? Ben öyle fotoğraf paylaşanlara ''ergene bak'' diye içimden geçiriyorum hiçbir kız ayyyy vucudu ne güzel diye bakmaz yani gereksiz olmuş bu konuda tartışma çıkarmandaha önce şüphelendiğin bir şey olmadıysa akışına bırak güzel bir ilişki yaşa mutlu ol negatif şeyler düşünme
Ben içkiye genel olarak karşı olan bir insan olmama rağmen erkek arkadaşım içmek istediğinde ona bırakmıştım bu konuyu ancak erkek arkadaşımda bu konuda benim gibi hassas oldugu için içtikten sonra pişman olacağını biliyodum yine de kendi yaşasın kendi görsün istedim. Bir şey yapmak istediğinde onu kısıtlarsanız diğer yapmak istediği herşeyi daha çok yapacaktır.Merhaba arkadaşlar gece gece düşünmekten uyuyamadım ve size danışmak istedim. Bende bi sıkıntı var sanırım aşırı kıskancım ve toksik bi insanım sanırım. Erkek arkadaşım alkol almayı seven biri ama bunu ilişkinin ilk başında arada içeceği üzerine konuşarak anlaştık hatta kendisi bazı konularda onu kıstlamamın hoşuna gideceğini söyledi. Geçen arkadaşlarıyla az miktar içeceğini söyledi ve ben bi anda surat yapıp tavırlandım. O da hiç oralı olmadı soğuk konuşmama soğuk konuşarak tepki verdi. Gün içinde naptığımı bile sormadı günlerce sadece nereye kimle gittiğini söyledi iletişimsiz kaldık umrunda olmadı diye ben iyice tribe girdim. O da gereksiz yere tavır alırsan bu tavırla karşılaşırsın her gün mü içiyorum arkadaşlarımla bir araya gelmişim azcık bir şey içtim ne var bunda günlerce her dediğime soğuk yaptın kim umursamadı diye söylendi soğuk konuşmalarımız devam etti tabi böyle umursamaz davradıkça ben iyice kurdum kafada. Daha önce sosyal medyasına atmasını istemediğim tarz bi fotoğrafı attı bu olay üzerine. Ben söylememe rağmen o fotoğrafı attı diye iyice kuruldum ve kavga ettik. Ne var bu yaptıklarımda bu fotoğrafta ne var gereksiz yere tavır alıyosun tavır alıncak bişey yok ortada sen her dediğine he dememi nereye çekersen oraya gitmemi istiyosun bıktım yoruldum bu yersiz tavırlarından diyerek konuyu ayrılığa getirdi. Aşırı kırgın ve üzgün hissetmeye başladım sakinleşince ona da söyledim. Kendi hareketlerine bakmıyosun ben naptımda karşı taraf bunları söylüyo yapıyo diye düşünmüyosun dedi kısacası kırıldığımı söylememe rağmen oralı olmadı. Sıkıntı bende diye düşünmeye başladım. Acımasız olmayacak şekilde lütfen eleştirilerinize açığım. Zaten üzgün ve kırgınım bi de buradan kırılmak istemiyorum.
Kaybetmek istemiyorsan özür dileyebilirsin o gun moralim bozuktu annemle kavga etmistim sana sardim vs vs diye minnoşluk yapacaksin artik.Evet gitmezdi. Ben niye böyle oldum anlayamıyorum. Valla nasıl toplarım bilmiyorum. Kafalarımız bir değil sen beni anlamıyorsun moduna girdi ve iyice soğuklaştı aramız.
Ah ah dedim de yap yap özür dile ben diyince aklın başına geliyor bu durumdan sıkıldım diyo bu seferde amaan zor işler gerçektenKaybetmek istemiyorsan özür dileyebilirsin o gun moralim bozuktu annemle kavga etmistim sana sardim vs vs diye minnoşluk yapacaksin artik.
Ah çok teşekkür ederim güzel tavsiyelerin içinArayı düzeltmek istersen uzun uzun açıklamalar ile değil de bir şey yazdığında "tamam canım" vs. bu şekilde yanıt vererek başla.
Biraz zaman geçip aranız düzelince 2-3 hafta vs. bu olayı hatırlat haklısın biraz abartmıştım o dönemde benim çizgilerim bunlar bunlar arada bir olursa benim için problem olmaz sonuçta birbirimizin kölesi değil sadece sevgilisiyiz de. /Aranız iyi olmadan kesinlikle konuyu açma.
Biraz sessiz kal. Ama o yazınca pozitif konuş.
Kendine dön biraz. Dışarıdan bakınca kendin bile bu hareketi bana yapılsa istemezdim diyorsun gayet farkındasın. Bir mesaj yazarken yada bir konu hakkında sorundan bahsederken sana nasıl yaklaşılmasını istersen öyle davran. Uzun açıklamalar kullanma erkekler pek dinlemeyip sıkılıyorlar.
O arkadaşları ile buluşup plan yapınca telefon elinde kurma zihninde. Hemen beynini şartlandır sende sana iyi hissettiren bir şey yap.
Birine değer vermek demek o ne derse desin sorgulamadan kabul etmek demek degil. Aksine bizi olduğumuz sekilde kabul eden, anlayış gösteren insanlara değer veririz. Hayatımızı değiştirmeye çalışan insanlara biz de değer vermeyiz.
Öncelikle hayatınızdaki insanin yaşadığı hayattan, davranışlarından mı rahatsız oluyorsunuz yoksa bunları görüp aklınızda bir seyler kuruyor ve bunlardan mı rahatsız oluyorsunuz. Sorun, paylaştığı fotoğraf mı yoksa o fotoğrafla birinin dikkatini çekme ihtimali mi?
Baska bir konu ise, gün içinde neler yapıyorsunuz? Kendi uğraşlarınız, arkadaş çevreniz var mı? Bunlar varsa mesela bütün hayatınızı durdurup tamamen hayatınızdaki insana odaklanarak mı yaşıyorsunuz. Hiçkimse ya da hiçbir şey hayatımızın büyük bölümünü kaplamamalı. Hayatınızda birçok şey
Hayatında biri olan erkek sosyal medyasına neden bu tarz fotoğraflar atma gereği hissederki diye düşündüm sanırım.Birine değer vermek demek o ne derse desin sorgulamadan kabul etmek demek degil. Aksine bizi olduğumuz sekilde kabul eden, anlayış gösteren insanlara değer veririz. Hayatımızı değiştirmeye çalışan insanlara biz de değer vermeyiz.
Öncelikle hayatınızdaki insanin yaşadığı hayattan, davranışlarından mı rahatsız oluyorsunuz yoksa bunları görüp aklınızda bir seyler kuruyor ve bunlardan mı rahatsız oluyorsunuz. Sorun, paylaştığı fotoğraf mı yoksa o fotoğrafla birinin dikkatini çekme ihtimali mi?
Baska bir konu ise, gün içinde neler yapıyorsunuz? Kendi uğraşlarınız, arkadaş çevreniz var mı? Bunlar varsa mesela bütün hayatınızı durdurup tamamen hayatınızdaki insana odaklanarak mı yaşıyorsunuz. Hiçkimse ya da hiçbir şey hayatımızın büyük bölümünü kaplamamalı. Hayatınızda birçok şey olmalı.
Adam bazı seylerde kisitlaman hoşuma gider demiş ayyaş olursam yani. Arkadaşlarıyla içmiş foto atmış bunları da kisitlamayin ya . O foto onun hoşuna gitmiş atmış. Ha seni foto konusunda korkukutuyorsa sana izin vermiyorsa nasıl ki sen hoşuna giden fotoyu paylasiyorsun mutlu oluyorsun ben de mutlu oluyorum diyin.Merhaba arkadaşlar gece gece düşünmekten uyuyamadım ve size danışmak istedim. Bende bi sıkıntı var sanırım aşırı kıskancım ve toksik bi insanım sanırım. Erkek arkadaşım alkol almayı seven biri ama bunu ilişkinin ilk başında arada içeceği üzerine konuşarak anlaştık hatta kendisi bazı konularda onu kıstlamamın hoşuna gideceğini söyledi. Geçen arkadaşlarıyla az miktar içeceğini söyledi ve ben bi anda surat yapıp tavırlandım. O da hiç oralı olmadı soğuk konuşmama soğuk konuşarak tepki verdi. Gün içinde naptığımı bile sormadı günlerce sadece nereye kimle gittiğini söyledi iletişimsiz kaldık umrunda olmadı diye ben iyice tribe girdim. O da gereksiz yere tavır alırsan bu tavırla karşılaşırsın her gün mü içiyorum arkadaşlarımla bir araya gelmişim azcık bir şey içtim ne var bunda günlerce her dediğime soğuk yaptın kim umursamadı diye söylendi soğuk konuşmalarımız devam etti tabi böyle umursamaz davradıkça ben iyice kurdum kafada. Daha önce sosyal medyasına atmasını istemediğim tarz bi fotoğrafı attı bu olay üzerine. Ben söylememe rağmen o fotoğrafı attı diye iyice kuruldum ve kavga ettik. Ne var bu yaptıklarımda bu fotoğrafta ne var gereksiz yere tavır alıyosun tavır alıncak bişey yok ortada sen her dediğine he dememi nereye çekersen oraya gitmemi istiyosun bıktım yoruldum bu yersiz tavırlarından diyerek konuyu ayrılığa getirdi. Aşırı kırgın ve üzgün hissetmeye başladım sakinleşince ona da söyledim. Kendi hareketlerine bakmıyosun ben naptımda karşı taraf bunları söylüyo yapıyo diye düşünmüyosun dedi kısacası kırıldığımı söylememe rağmen oralı olmadı. Sıkıntı bende diye düşünmeye başladım. Acımasız olmayacak şekilde lütfen eleştirilerinize açığım. Zaten üzgün ve kırgınım bi de buradan kırılmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?