- 28 Haziran 2023
- 51
- 23
- 8
- 32
- Konu Sahibi lepistesss1
Merhaba arkadaşlar gece gece düşünmekten uyuyamadım ve size danışmak istedim. Bende bi sıkıntı var sanırım aşırı kıskancım ve toksik bi insanım sanırım. Erkek arkadaşım alkol almayı seven biri ama bunu ilişkinin ilk başında arada içeceği üzerine konuşarak anlaştık hatta kendisi bazı konularda onu kıstlamamın hoşuna gideceğini söyledi. Geçen arkadaşlarıyla az miktar içeceğini söyledi ve ben bi anda surat yapıp tavırlandım. O da hiç oralı olmadı soğuk konuşmama soğuk konuşarak tepki verdi. Gün içinde naptığımı bile sormadı günlerce sadece nereye kimle gittiğini söyledi iletişimsiz kaldık umrunda olmadı diye ben iyice tribe girdim. O da gereksiz yere tavır alırsan bu tavırla karşılaşırsın her gün mü içiyorum arkadaşlarımla bir araya gelmişim azcık bir şey içtim ne var bunda günlerce her dediğime soğuk yaptın kim umursamadı diye söylendi soğuk konuşmalarımız devam etti tabi böyle umursamaz davradıkça ben iyice kurdum kafada. Daha önce sosyal medyasına atmasını istemediğim tarz bi fotoğrafı attı bu olay üzerine. Ben söylememe rağmen o fotoğrafı attı diye iyice kuruldum ve kavga ettik. Ne var bu yaptıklarımda bu fotoğrafta ne var gereksiz yere tavır alıyosun tavır alıncak bişey yok ortada sen her dediğine he dememi nereye çekersen oraya gitmemi istiyosun bıktım yoruldum bu yersiz tavırlarından diyerek konuyu ayrılığa getirdi. Aşırı kırgın ve üzgün hissetmeye başladım sakinleşince ona da söyledim. Kendi hareketlerine bakmıyosun ben naptımda karşı taraf bunları söylüyo yapıyo diye düşünmüyosun dedi kısacası kırıldığımı söylememe rağmen oralı olmadı. Sıkıntı bende diye düşünmeye başladım. Acımasız olmayacak şekilde lütfen eleştirilerinize açığım. Zaten üzgün ve kırgınım bi de buradan kırılmak istemiyorum.