S
sevdimseni
Ziyaretçi
- Konu Sahibi sevdimseni
-
ARKADAŞLAR YENİ ÜYEYİM DİYE TEPKİLER VERDİNİZ AMA CİDDEN ÇOK ÖNEMLİ SORUNLAR YAŞIYORUM EŞİMLE..BENCE CİNSEL EKSİKLİKTE SORUN YANİ...
FORUMLARI OKUYORUM İŞTE GÜNDÜZ MESAJ ATIN HEYCANLANSIN DENİLİYOR...ROMANTİK MASALAR...SATEN GECELİKLER...HER POZİSYONU KABUL EDİN ATEŞLİ OLUN...DAHA BİR SÜRÜ AYRINTI...
YEMİNLE BEN BUNLARIN HEPSİNİ YAPIYORUM...EŞİME BİR BAKIŞ ATARIM AYAKTA SOYDUN DER...AMA GEL GÖRKİ EŞİM ÇOK İSTEKSİZ...CİNSEL İLŞKİ BİR OLDU DİYELİM...2-3 SONRA ADAMA YAKLAŞMAYA KALKSAM VARYA RESMEN KAÇIYOR...BENDE ÜZÜLÜYORUM ÇÜNKÜ SEXLE ALAKALI ÇOK ŞEY DENEDİM....KİMİNİN AMAN DEDİĞİ ŞEYLERİ YAPTIM..SAATLERCE SOFRA HAZIRLADIM MUMLAR .....
YATAK ODASINA NOTLAR YAZDIM MUTFAĞA HER YERE KAÇAMAK NOTLAR OKUYUP BIRAKTI ANCAK...KARIMDA ŞUNU İSTİYOR DEMEDİ..ADAM ANCAK KAÇMANIN PEŞİNDE..15 GÜNDE BİR OLUYORSA NE MUTLU BANA..AMA YAŞIM KÜÇÜK KANIM DELİ BENDE İSTİYORUM...AMA EŞİM SANKİ 50 YAŞINDA GİBİ DAVRANIYOR...
BAZEN DİYORUM BAŞKA BİRİMİ VAR...BİR KADININ YAPTIKLARINA NASIL BİR ERKEK BU KADAR DUYARSIZ KALIR...
MİLLET KARIM İŞVELİ OLSUN DER BENİM HERİFTE YATIP UYUMAK İSTİYORklava:
biz 2.5 yıllık evliyiz ve 3 yıl flört nişanlılık devri oldu...ben 28 eşim de 36 yaşında..ama hayat bizim için durmuş cinsellikle alakalı...yaklaşmamayı da denedim..uzun zaman yaklaşmadım ve bu sefer o çok rahat etti..hiç öpmedi bile beni..ilgisi herşey tam ama cinsellik dedimmi adamın gözü dönüyor istemiyor..
yanında çıplak gezmek....olmasa bile çok açık giyindiğimde oldu..fantazi gecelikler de giydim...romantik akşamlarda hazırladım ama yok adamın tek istediği yemek yemek ardından da uyumak...ve inanın bazen sex konusunda aşağılandığımı hissediyorum...düşünün eşinize yaklaştınız öptünüz ve eşiniz olayın nereye gideceğini anladığı an odadan çıkıp gitti..ya diyorum acaba benden soğudumu...ne bilim evlendik kilo aldım..aman kızlar valla bazen bunalıyorum...çok zor bir durum..emin olsam biri yok diye..tek sıkıntısının erken boşalmak olduğuna inansam...ama diyorum erken de boşalsa ben onada dedim ben mutluyum sorun değil dedim...ama adam bir kaçış içinde..ben çıkış yolu arıyorum...inanın burda yuhlanmak değil sadece akıl istiyorum..sonuçta hiçbir evlilik bizimki gibi değil biliyorum...ve yine söylüyorum aşağılanıyorum sanki onun karşısında..bazen diyorum yemin edeyim dokunmayacağım diye ama ben zaten sürekli istemiyorum ki...haftada bir olsa yeter...kızlar hepiniz bilirsiniz insan istiyor yani..istemeyide geç stres atıyorsun sevildiğini bilmek yetiyor ama oda yok işte...bazen de diyorum aman ne hali varsa görsün gez toz keyfine bak..ama onu da yapamıyorum..eşimi çok ama çok seviyorum..seven insan karşısındaki istiyor dokunmak öpmek ama dediğim gibi eşimin hareketlerine bakılırsa benden çoktan vazgeçmiş....
hep onların cinsellikte çok iyi olduklarını kaçırırdı ağzından..ben ona asla ve asla eşimin hiç bir yönünü anlatmadım bile....ama eşimin o kızın boynunun mor yaptığı hergün görüştüklerini ve sosyal aktivitelerinin çok olduğunu...ona çok değer verdiğini anlattı durdu..kızlar yemin ederim göz yaşları içinde yazıyorum bu satırları..çünkü eşimle cinsel hayatımızın olmadığı gibi hiç bir sosyalliğimiz de yok...sanki ben elim...adamın umrunda bile değilim...buda beni deli ediyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?