Yeter artık gülemiycem.Bu arada arkadaşım da kız belki sıkılır,aklı başına gelir benimkiyi şutlar ortada kalır diye umut ediyor
Dost acı söyler ben ona neler diyorum anlamıyor beyni donmuş gibi. O dönmek istemiyorsa ortada kalınca gelir falan kafaları yaşıyorYeter artık gülemiycem.
Bu arada arkadaşım da kız belki sıkılır,aklı başına gelir benimkiyi şutlar ortada kalır diye umut ediyor
Biz daha acı söyledik bence.Dost acı söyler ben ona neler diyorum anlamıyor beyni donmuş gibi. O dönmek istemiyorsa ortada kalınca gelir falan kafaları yaşıyor
Ayy ben musakkanın mevzusundaki tüm detayları hatırlamıyorum adam evlenmiş miydi yoksa evlenecek miydi?Musakanın korkusu eski kocam evlenir çocuk yapar korkusu muyduMusakkacığım da böyle bekliyordu. Sonra kız gebe kaldı.
Ayy ben musakkanın mevzusundaki tüm detayları hatırlamıyorum adam evlenmiş miydi yoksa evlenecek miydi?Musakanın korkusu eski kocam evlenir çocuk yapar korkusu muydu
Bu sorulara hiç gerek yok ki. Adam zaten başkasını seviyor ve sevdiği kadınla evlenecek. Yani ortada fol yok yumurta yok ve hiç olmayacakken eskisi gibi olur mu diye sormak saçma bana göre. Arkadaşınız kendi kendine gelin güvey olmasın. Adam başkasıyla evleniyor. Evleniyor. Evleniyor yani.Bir gün ihanet eden adama tekrar güvenmek mümkün mü?
Biten evlilik geri eskisi gibi olur mu?
Gibi gibi sorular
Arkadasiniz ne olursa olsun benimle olsun istiyor sanirim, aldatan yine aldatir bosanmis geri dön demesi mantiksiz geldi banaKızlar selam hepinize.
Evet bir arkadaşım için açıyorum şu an benim evde misafirlikte,şehir dışından geldiler.
Ben kendi fikrimi belirttim ona,ama yeni de farklı yorumlar almanın zararı olmaz.
El atıverelim lütfen.
Arkadaşım 3 yıl önce boşanmış,çalışan bir kadın,ikide oğlu var 19 ve 24 yaşında.
Boşanma sebepleri erkeğin aldatması.
Mal varlığı paylaşımı,hatta donuna kadar alma paylaşmaktan daha çok(haklı olarak).
Gel zaman git zaman arkadaşımın eski eşi nişanlanıyor,evliliğe doğru giden ilişkisi varmış.
Şimdi asıl sorun burada başlıyor. Arkadaşım eski eşini geri istiyor,dönmesini tekrar onunla evlenmesini.Adam istemiyor.
Bu durumda ne önerirsiniz?Ben kendi yorumumu yaptım buraya yazmama gerek yok sizden yorum bekliyoruz .
Bir gün ihanet eden adama tekrar güvenmek mümkün mü?
Gibi gibi sorular
Aaa hatırladım şimdi hepsiniMusakkanın, eski kocası musakkayı "düzenini bozmayacağım" diyerek boşamıştı. Sonra adam gidip instagram fenomeni ile nikah kıydı. Bu fenomen sonra gitti hamile kaldı. Hatta fenomen kıyma yoğurup köfte yapmadı diye çıngar çıkmıştı. Musakka evrenin bir köşesinde hala eski kocasını kendi nikahlı kocası sanarak yaşamaya devam ediyordur.
Aaa hatırladım şimdi hepsiniyaa ne oldu acaba musakanın durumu keşke gelse de iki lafın belini kırsak
hahah benziyor tabi konular da,ama bayağı farklı benim arkadaş arada zarflıyor eski kocasını ama kesinlikle şehzadelerime köfte yapsın kaynanam da kaynanam demiyor. Kocam da kocam diyor sadece (şimdi az çıtlattım ona musakayı,gülüyor )Senin musakka yanında, farklı versiyonu ama olsuno da kocasını geri istiyor
Şuayip gibi bi tip canlandı gözümdeAdam da bir şeye benzese bari şişman kısa boylu göbekli,arkadaşım kendi yaşına göre daha bakımlu ve güzel
Dost acı söyler ben ona neler diyorum anlamıyor beyni donmuş gibi. O dönmek istemiyorsa ortada kalınca gelir falan kafaları yaşıyor
İşte o yüzden kendi mutluluğuna odaklansın. Şuayip dönerse de nanik yapsın.Bu arada arkadaşım da kız belki sıkılır,aklı başına gelir benimkiyi şutlar ortada kalır diye umut ediyor
Tamamen kıskançlık yapıyor. benden sonra hele de beni aldattıktan sonra nasıl mutlu olur diye hazmedemiyor. O da kendi hayatına odaklansin . karşısına seven biri çıkarsa o da yoluna baksın. Denenmiş denemek olmaz. Hele inat ve hırs uğruna.Kızlar selam hepinize.
Evet bir arkadaşım için açıyorum şu an benim evde misafirlikte,şehir dışından geldiler.
Ben kendi fikrimi belirttim ona,ama yeni de farklı yorumlar almanın zararı olmaz.
El atıverelim lütfen.
Arkadaşım 3 yıl önce boşanmış,çalışan bir kadın,ikide oğlu var 19 ve 24 yaşında.
Boşanma sebepleri erkeğin aldatması.
Mal varlığı paylaşımı,hatta donuna kadar alma paylaşmaktan daha çok(haklı olarak).
Gel zaman git zaman arkadaşımın eski eşi nişanlanıyor,evliliğe doğru giden ilişkisi varmış.
Şimdi asıl sorun burada başlıyor. Arkadaşım eski eşini geri istiyor,dönmesini tekrar onunla evlenmesini.Adam istemiyor.
Bu durumda ne önerirsiniz?Ben kendi yorumumu yaptım buraya yazmama gerek yok sizden yorum bekliyoruz .
Bir gün ihanet eden adama tekrar güvenmek mümkün mü?
Gibi gibi sorular
Ya allah aşkına biraz gururlu olsun arkadaşınız,kız atacak arkadaşınız adamı tekrar kabul edecek öyle mi? Allah akıl fikir versin diyorumBu arada arkadaşım da kız belki sıkılır,aklı başına gelir benimkiyi şutlar ortada kalır diye umut ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?