Bende bir gün arkadaş için konu açacağım aklıma gelmezdi ama açıyorum kızlar

Hayatini yasasin,takip etmeyi ve takintiyi biraksin.parasi var,turlara katilsin,ozellikle yurtdisi cruise turlarina,dunyada ne kadar Cok secenek oldugunu gorsun.Kendi kendini kucultmesin eski esin gozunde,gururlu olsun,arkasina bakmasin.Zorla guzellik olmaz.Omur bir zamparanin arkasinda kosmak icin Cok kisa,hayatindaki boslugu daha faydali islerle doldurursa mutlu olur.

Musakkacığım da böyle bekliyordu. Sonra kız gebe kaldı.
Ayy ben musakkanın mevzusundaki tüm detayları hatırlamıyorum adam evlenmiş miydi yoksa evlenecek miydi?Musakanın korkusu eski kocam evlenir çocuk yapar korkusu muydu

Ayy ben musakkanın mevzusundaki tüm detayları hatırlamıyorum adam evlenmiş miydi yoksa evlenecek miydi?Musakanın korkusu eski kocam evlenir çocuk yapar korkusu muydu

Musakkanın, eski kocası musakkayı "düzenini bozmayacağım" diyerek boşamıştı. Sonra adam gidip instagram fenomeni ile nikah kıydı. Bu fenomen sonra gitti hamile kaldı. Hatta fenomen kıyma yoğurup köfte yapmadı diye çıngar çıkmıştı. Musakka evrenin bir köşesinde hala eski kocasını kendi nikahlı kocası sanarak yaşamaya devam ediyordur.

Şakayı geçiyorum. Burayı okuyacakmissiniz size yazıyorum direk. Salin adamı. Evlenince kız çok pişman olacak. Yasak aşk yok, evde kendinden 2 jenerasyon büyük, malı mülkü eski karısına vermiş, kendi yaşına yakın iki çocuğu olan bir adam. Lütfen siz de kabul etmeyin. Şu an adam kendini birşey sanıyor. O kadın o adamdan sıkılacak. Ne yaptığının farkına varacak. Adamın bir numarası yok. Muhtemelen baba problemi olan kızı kafalamis. Kendi hayatınıza bakın. Daha gencsiniz. Muhtemelen ilk aşkınız eşiniz. Bir halt var adamda zannediyorsunuz. Yok yok.

Bir gün ihanet eden adama tekrar güvenmek mümkün mü?
Biten evlilik geri eskisi gibi olur mu?
Gibi gibi sorular
Bu sorulara hiç gerek yok ki. Adam zaten başkasını seviyor ve sevdiği kadınla evlenecek. Yani ortada fol yok yumurta yok ve hiç olmayacakken eskisi gibi olur mu diye sormak saçma bana göre. Arkadaşınız kendi kendine gelin güvey olmasın. Adam başkasıyla evleniyor. Evleniyor. Evleniyor yani.

Arkadasiniz ne olursa olsun benimle olsun istiyor sanirim, aldatan yine aldatir bosanmis geri dön demesi mantiksiz geldi bana

Aaa hatırladım şimdi hepsini yaa ne oldu acaba musakanın durumu keşke gelse de iki lafın belini kırsak

Senin musakka yanında, farklı versiyonu ama olsun o da kocasını geri istiyor
hahah benziyor tabi konular da,ama bayağı farklı benim arkadaş arada zarflıyor eski kocasını ama kesinlikle şehzadelerime köfte yapsın kaynanam da kaynanam demiyor. Kocam da kocam diyor sadece (şimdi az çıtlattım ona musakayı,gülüyor )

Dost acı söyler ben ona neler diyorum anlamıyor beyni donmuş gibi. O dönmek istemiyorsa ortada kalınca gelir falan kafaları yaşıyor
Bu arada arkadaşım da kız belki sıkılır,aklı başına gelir benimkiyi şutlar ortada kalır diye umut ediyor
İşte o yüzden kendi mutluluğuna odaklansın. Şuayip dönerse de nanik yapsın.

Tamamen kıskançlık yapıyor. benden sonra hele de beni aldattıktan sonra nasıl mutlu olur diye hazmedemiyor. O da kendi hayatına odaklansin . karşısına seven biri çıkarsa o da yoluna baksın. Denenmiş denemek olmaz. Hele inat ve hırs uğruna.

Bir kadindaki hirs ve kiskanclik ic duygusunu yensin
Iki adam kadini istemiyroki baskasi ile evlilik içinde,erkkler kadinlar gibi degil severse zaten yapmazdi bosanma olmazdi adam yolunu çizmiş kadinda terapi alsin isi zor çünku
Exten next olmaz eski aldaticidan bi cacik olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…