Bende bir gün arkadaş için konu açacağım aklıma gelmezdi ama açıyorum kızlar

olabilir.çocukların psikolojisi,ortada çocuklar var diyip duruyor belki de yargılarım diye. çocuklar kocaman olmuş anne ayrılmanız iyi oldu biz siz kötüyken daha mutsuzduk diyebilecek yaşatalar ve diyorlarmış
Çocuk dedikleri de kazık kadar herif olmuş, utanmıyo da ya doğurdu diye iliğine kadar kullanmaktan.

Yani arkadaşınıza bi piskoloğa gitmesini öneririm. Adam istemiyorsa bitmiştir. Üstelik ilişkisi var. Nekadar çirkin tavırlar.

Çocuklarım için en çok istiyorum
19 ve 24 yaşındakiler teknik olarak kendi çocukları olacak yaştalar, ne çocuğu hangi çocuk? Adam aldatmış gitmiş bitmiş. Bunun tek açıklaması ben kendimi her şeye kapattım saldım kendimi, adam nasıl evlenir, o da benim gibi salmalıydı. Bu kafada kadına bence fazla tavsiye vermeyin. Yarın iyice hırslanır sizi de düşman görür.

Arkadaşımın davası 2 yıldan fazla sürmüş yani toplam 5-6 yıllık mevzu
Arkadaşın hiç umutlanmasın Boniva, bu kart zampara çıtırı bırakmaz çocukları için dönecek olsa en başından çocuklarının annesine yamuk yapmazdı. Boşuna o çocukları da piyon gibi sürmesin ortaya.

Arkadaşımın davası 2 yıldan fazla sürmüş yani toplam 5-6 yıllık mevzu

O kız o adama hayatı dar eder. Ortalama güzellikte genç 20lerinin başında bir kızın hiiiç erkek bulamayıp böyle adama varması, evlenmek için yıllarını harcaması, üstelik metres damgası yemesi için kesin kafadan biraz sıkıntılı olması gerek.

Ben 26 yaşındayım, annem bazen bana böyle zengin, dükkanı olan veteriner ya da eczacı, hafif kel, böyle kafasının tepesi açılmış ve göbekli benden 10-15 yaş büyük adamları buluyor çok gıcık oluyorum. genç erkekler varken neden bunlar diyorum. Bana 30 bile uzak geliyor.

Çocuk demesek şunlara ya, çocuğu olacak yaştalar Reşit olmuşlar yani. Evlendirsen sırıtmaz.

Çözümü buldum. Arkadaşınız metrese söylesin. O gelsin buraya. Böylelikle tirrisik kocasıyla tekrar barisabilir. 29 yaşındasın 25 yaşında en güzel yaşında iki çocuklu kart zampara tuzağına düşmüş.

Adam da bir şeye benzese bari şişman kısa boylu göbekli,arkadaşım kendi yaşına göre daha bakımlu ve güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…