- 19 Mayıs 2020
- 47.403
- 212.946
- 598
Mutluluk çubuğu vardı eskiden ne oldu ona hdnddnjfEvlensin de görsün hanyayı konyayı kendisi 35 yaşında gencecik kadın olduğunda adamın totosunun kılları ağaracak.
SöylerimArkadaşına söyle hesap alın gelsin buraya. Büyük bomba olaylar var.
Çocuk dedikleri de kazık kadar herif olmuş, utanmıyo da ya doğurdu diye iliğine kadar kullanmaktan.olabilir.çocukların psikolojisi,ortada çocuklar var diyip duruyor belki de yargılarım diye. çocuklar kocaman olmuş anne ayrılmanız iyi oldu biz siz kötüyken daha mutsuzduk diyebilecek yaşatalar ve diyorlarmış
Yok besbekarmışDiger kadin daha evvel evlenmis mi, cocugu var mi?
Onun da ömrü az kalmışMutluluk çubuğu vardı eskiden ne oldu ona hdnddnjf
Neden 49 yasinda bi adamla evlendigini çözmeye calisiyorum daYok besbekarmış
bunun aynısını sordum o an ki gurur,öfke ile yaptım diyorMadem çocuklar diyordu o zaman neden boşandı. Madem boşandı o zaman neden şimdi çocuklar diyor
Arkadaşımın davası 2 yıldan fazla sürmüş yani toplam 5-6 yıllık mevzuEvlenmemiş daha önce, çocuğu yokmuş. En az 3 yıldır beraberlermiş.
Yani arkadaşınıza bi piskoloğa gitmesini öneririm. Adam istemiyorsa bitmiştir. Üstelik ilişkisi var. Nekadar çirkin tavırlar.Kızlar selam hepinize.
Evet bir arkadaşım için açıyorum şu an benim evde misafirlikte,şehir dışından geldiler.
Ben kendi fikrimi belirttim ona,ama yeni de farklı yorumlar almanın zararı olmaz.
El atıverelim lütfen.
Arkadaşım 3 yıl önce boşanmış,çalışan bir kadın,ikide oğlu var 19 ve 24 yaşında.
Boşanma sebepleri erkeğin aldatması.
Mal varlığı paylaşımı,hatta donuna kadar alma paylaşmaktan daha çok(haklı olarak).
Gel zaman git zaman arkadaşımın eski eşi nişanlanıyor,evliliğe doğru giden ilişkisi varmış.
Şimdi asıl sorun burada başlıyor. Arkadaşım eski eşini geri istiyor,dönmesini tekrar onunla evlenmesini.Adam istemiyor.
Bu durumda ne önerirsiniz?Ben kendi yorumumu yaptım buraya yazmama gerek yok sizden yorum bekliyoruz .
Bir gün ihanet eden adama tekrar güvenmek mümkün mü?
Biten evlilik geri eskisi gibi olur mu?
Gibi gibi sorular
19 ve 24 yaşındakiler teknik olarak kendi çocukları olacak yaştalar, ne çocuğu hangi çocuk? Adam aldatmış gitmiş bitmiş. Bunun tek açıklaması ben kendimi her şeye kapattım saldım kendimi, adam nasıl evlenir, o da benim gibi salmalıydı. Bu kafada kadına bence fazla tavsiye vermeyin. Yarın iyice hırslanır sizi de düşman görür.Çocuklarım için en çok istiyorum
Bunun cevabını bilsek keşke pandam burada bir birinden ilginç konular açılmazdıNeden 49 yasinda bi adamla evlendigini çözmeye calisiyorum da
Arkadaşın hiç umutlanmasın Boniva, bu kart zampara çıtırı bırakmaz çocukları için dönecek olsa en başından çocuklarının annesine yamuk yapmazdı. Boşuna o çocukları da piyon gibi sürmesin ortaya.Arkadaşımın davası 2 yıldan fazla sürmüş yani toplam 5-6 yıllık mevzu
Arkadaşımın davası 2 yıldan fazla sürmüş yani toplam 5-6 yıllık mevzu
Çocuk demesek şunlara ya, çocuğu olacak yaştalarArkadaşın hiç umutlanmasın Boniva, bu kart zampara çıtırı bırakmaz çocukları için dönecek olsa en başından çocuklarının annesine yamuk yapmazdı. Boşuna o çocukları da piyon gibi sürmesin ortaya.
Adam da bir şeye benzese bari şişman kısa boylu göbekli,arkadaşım kendi yaşına göre daha bakımlu ve güzelArkadaşın hiç umutlanmasın Boniva, bu kart zampara çıtırı bırakmaz çocukları için dönecek olsa en başından çocuklarının annesine yamuk yapmazdı. Boşuna o çocukları da piyon gibi sürmesin ortaya.
Deniz kestanesine benzediğini biliyordum.Adam da bir şeye benzese bari şişman kısa boylu göbekli,arkadaşım kendi yaşına göre daha bakımlu ve güzel
Evlatları demek istedim aslındaÇocuk demesek şunlara ya, çocuğu olacak yaştalarReşit olmuşlar yani. Evlendirsen sırıtmaz.
Hiç şaşmazDeniz kestanesine benzediğini biliyordum.
Kel mel 48 yaşında eski karısı ve 29luk çıtır evlenmek istiyor. Alemtifarikasi başka yerinde herhalde. ( Ne kötü kalplisiniz, güzel kalbinde herhaldeAdam da bir şeye benzese bari şişman kısa boylu göbekli,arkadaşım kendi yaşına göre daha bakımlu ve güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?