Öfkesinde haklı da kendine zarar veriyor. Herif karaktersiz seni aldatmış olay burada bitiyor.Metresle olmasa başkasıyla bir şeyler yaşayabilirdi.Ama yeni es eski metres diye belirtmediniz. Ben bekarken bulduğu biri sandım. Ofkesinde haklı.
Çok genç. Kendi hayatına baksın. Millet bu yaşta ilk evliliği yapıyor, çocuk doğuran var. Bu arada hobi olarak metresi taciz edebilir tabi. Olmaz o adamdan olmaz tekrar koca olmaz. Zaten istemiyor da. Elalem 48 yaşında bir kadın için önemli olmamalı aslında.
Katibim herif 49 kız 29 yaşındaymış adama nazaran çıtır. Şu evli tekeler de peşlerini bırakmıyor ki bazen genç kızların.3 yıl dayanmış bu ilişki ama bilemedim şimdi. Herifij evli olduğu zamanı da sayarsak 3 yıldan fazla. Kadının neden hırsından çıldırdığı belli oldu. Bekliyordu ki bunlar birbirini yiyecek, koca onun kıymetini anlayıp dönecek. Hayat.. Bazen eden ettiğini bulmaz.
Kazandığı da bi şeye benzese. Deniz kestanesi suratlı herifi yıllarca beklemiş, çok kafasız bazı kadınlar ya.Arkadaşının derdi o aldatma olayındaki kadınla evlenmelerine engel olmak. O kadının kazanmış olarak görmesini istemiyor.
Nerdeyse adamin buyuk cocuguyla ayni yasta kadin. Yuh yaKatibim herif 49 kız 29 yaşındaymış adama nazaran çıtır. Şu evli tekeler de peşlerini bırakmıyor ki bazen genç kızların.
Katibim herif 49 kız 29 yaşındaymış adama nazaran çıtır. Şu evli tekeler de peşlerini bırakmıyor ki bazen genç kızların.
Allah'ım kızlar niye böyle? Dayıyı teyzeye niye postalamıyosun kızım manyak mısın, yolla baksın teyzem hayret bişey adam mı kalmadı djfjfjKatibim herif 49 kız 29 yaşındaymış adama nazaran çıtır. Şu evli tekeler de peşlerini bırakmıyor ki bazen genç kızların.
Bence derdi elalem değil, elalem aldatan adamla tekrar evlenmesini de konuşur. Arkadaşın sana da itiraf edemiyor Boniva, ama onun hırsı diğer kadından alıp ben kazandım demek.zaten öyle diyor karı koca olalım yeniden demiyorum gerekirse ayrı odalarda yaşayalım ama aynı çatı altında olalım elalem tekrar birleşmişler desinler.
Ben şahsen bu elalem ne der kafasına uzağım
Katibim herif 49 kız 29 yaşındaymış adama nazaran çıtır. Şu evli tekeler de peşlerini bırakmıyor ki bazen genç kızların.
Adamın büyük çocuğu memur çatışan yetişkin biriNerdeyse adamin buyuk cocuguyla ayni yasta kadin. Yuh ya
Adamın büyük çocuğu memur çatışan yetişkin biri
Bugumcum ayır şehirlerde yaşadığımız için ömrü hayatımda adamı maksimum 2-3 defa gördüm tatile girişimde veya onlar İstanbul’a geldiğinde huyunu suyunu bilemem.İlginç ya oğluyla nişanlısı nerdeyse aynı yaşta.birde şuan 29 bunun öncesi var olsa 5 yıl, bu kız 24 yaşındayken ilişkilerş başlamıştır. Ay çok ilginç ya.
Adam böyle sevgi dolu vs bir tip mi?
Bence 29 luk taze gelin gelsin, hayatını yakacak dayıyla ya deli.Arkadaşına söyle hesap alın gelsin buraya. Büyük bomba olaylar var.
Adamın büyük çocuğu memur çatışan yetişkin biri
Ne çocuğu yahuu koskoca gençler onlar. Çocuk da, vazgeçemeyen kadının çok iyi bahanesi yani. Ama burada çok komik olmuş. Aldatmış herif ötesi var mı! Madem çocuklar diyordu o zaman neden boşandı. Madem boşandı o zaman neden şimdi çocuklar diyor3 yıldır atlatamamış. Hep umut etmiş geri döner diye,şimdiki aklım olsaydı boşamazdım,salmazdım diyor. Ben bu fikre tabi ki de katılmıyorum ama hayat onun
Adam da benden sana hayır gelmez sen de hayatını kur dedikçe zoruma gidiyor diyor. Çocuklarım için en çok istiyorum diyor da çocuklar babalarıyla sürekli iletişim halindeymiş.
50li yaşlara yaklaştım yalnız kalırım fobisi mi yoksa kaçan kovalanır mı anlatamadım ona
Bence 29 luk taze gelin gelsin, hayatını yakacak dayıyla ya deli.
Evlensin de görsün hanyayı konyayı kendisi 35 yaşında gencecik kadın olduğunda adamın totosunun kılları ağaracak.Allah'ım kızlar niye böyle? Dayıyı teyzeye niye postalamıyosun kızım manyak mısın, yolla baksın teyzem hayret bişey adam mı kalmadı djfjfj
olabilir.çocukların psikolojisi,ortada çocuklar var diyip duruyor belki de yargılarım diye. çocuklar kocaman olmuş anne ayrılmanız iyi oldu biz siz kötüyken daha mutsuzduk diyebilecek yaşatalar ve diyorlarmışBence derdi elalem değil, elalem aldatan adamla tekrar evlenmesini de konuşur. Arkadaşın sana da itiraf edemiyor Boniva, ama onun hırsı diğer kadından alıp ben kazandım demek.
Diger kadin daha evvel evlenmis mi, cocugu var mi?
38 Yaşındayım 49 yaşındaki herif bana göre de yaşlı sayıyorumGeçen burara bir konu vardı, kadın kocası tarafından kardeş gibi görülüyor, arzulanmıyor diye konu açmıştı. Bu hikayede de 10 yıla kalmaz benzer hale gelinir.
20 yaş çok fazla. Hele 30 yaş için. Hani böyle 40-45 olsa tamam, ama genç kız sonuçta. O adam yakında yatakta kalır. Güzelliğine yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?