Bende bir sorunmu var ben anormal birimiyim bilmiyorum :) ya kızlar bi arkadaşım aradı biri varmış ne dersin olur dedim, çocuğuda bir kere görmüştüm hatırladım numaramı verdi ilk gün konuştuk hatta aradı konuştuk iydide ertesi gün msj attı işim vardı sonra döneceğimi söyledim döndüm işte neyse gayet güzelde mesajlaştık hatta benim istediğim gibi böyle direkt evlilik mevzusuna atlamadan sanki görevmiş gibi olmadan arkadaşca havadan sudan konuştuk ,sonrasında bir kez daha konuştuk oda bana birşey sordu 2 gündürde ne aradı ne sordu konuşuken gayet eğlencelide konuştuk güldük birşeylere baya ya neysem oydum işte bu arada benle yüz yüze görüşmeyi istemişti bende pandemiden dolayı şuan olmazki dedim haklisn dedi sonra artik napalım dedi. Yani yüz yüze görüşmüş olsak anlayacam diycem demekki olmayacak diye düşüncem bu ne şimdi ısssız adammı ?benim istisnasız neden böyle adamlar buluyor inanın anlamıyorum bunun bie yolu varda benmi bilmiyorum kızlar sizler nasıl başladınız evlendiğiniz kişiyle ?